Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(linole @ 2012 11 30, 20:19)
Labai smagios.  thumbup.gif
Tik priminkit, ar ši parduotuvė tiesiai siunčia į Lt ir kiek siuntimas? Niekad nesu pirkusi...
Ir jei Asos perku UK 8 dydi, tai ir iš čia - 8?  4u.gif
88-68-89. Pagal jų dydžių lentelę glumina kiek...  unsure.gif

ELbe, ačiū labai, vadinasi, atkrenta crocsiukai.  rolleyes.gif

Aha siuncia tiesiai, siuntimas 10 svaru , dar turbut ir 20% nuolaida dabar galiotu 4u.gif
o del dydziu tai ivairiai, pirkau suknele siaip nesioju XS-S pirkau 6 tiko, megztukas 8 tiko..gal nuo rubo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cacamuto @ 2012 11 30, 21:25)
galit parasyti jiems i skype pirkanglijoje
, jie labai operatyviai reaguoja. Esu is ju pirkusi pora kartu, man jus servisas super  mirksiukas.gif

pritariu, labai super servisas drinks_cheers.gif pirma karta bandziau ir nenusivyliau asmeniskai man kur kas geriau nei per TUKI : blush2.gif ir visos gautos prekes matosi, nereikia atskirai klausinet ar ta ar ana gavot, ir i namus atveza, nereikia niekur ieskot, su niekuo derint atsiemimo laiko ir tampyt siuntiniu, o ir su pristatymu i namus isejo net apie 30 proc. pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2012 11 30, 20:40)
pritariu, labai super servisas  drinks_cheers.gif pirma karta bandziau ir nenusivyliau asmeniskai man kur kas geriau nei per TUKI blush2.gif ir visos gautos prekes matosi, nereikia atskirai klausinet ar ta ar ana gavot, ir i namus atveza, nereikia niekur ieskot, su niekuo derint atsiemimo laiko ir tampyt siuntiniu, o ir su pristatymu i namus isejo net apie 30 proc. pigiau  thumbup.gif

Kai gyvenat sostinej gal ir apsimoka, bet jei ne tai brangoka
Atsakyti
QUOTE(pilvuziukas @ 2012 11 30, 21:57)
Kai gyvenat sostinej gal ir apsimoka, bet jei ne tai brangoka

tai, kad as ne sostinej ir gyvenu mirksiukas.gif tiesiog apsimoka sukaupti didesni kieki (pvz as siunciausi 15 kg) ir siusti tada ten kur gyveni mirksiukas.gif na pvz per Tuki pas mane panasiia budavo apie 5 kg siunta, tai sukaupiu 2 siuntas ir man jau apsimoka per juos siustis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 30 lapkričio 2012 - 19:59
QUOTE(me2za @ 2012 11 30, 15:34)

*****,geruliai šampūnų kiekiai o ir kaina thumbup.gif gal kokio šampūno kas perdaug užsisakėte,perpirkčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2012 11 30, 19:48)
pirmą kartą pirkau per PA. Turiu gauti du siuntinukus iš skirtingų pardavėjų. Kaip PA informuoti, kad juos išsiųstų kartu, t.y. kad palauktų kol ateis abu ir tik tada siųsti?

PA gavusi bent viena siuntini (o gal ta pacia savaite atkelias ir abu) - sius i LT su artimiausia siunta, o siuntinukai kaupsis LT - kada noresite, tada ir pasiimsite juos. Specialiai siuntu UK sandeliuose niekas nelaiko:)
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2012 11 30, 15:55)
o kodėl turėjo grąžint? Nuo birželio nepirkau iš LR, šį pirmadienį dar apsipirkau, lyg ir be problemų, kažką praleidau?

Aš vakar norėjau tašę užsakyt draugei ir jau neišėjo schmoll.gif Gal ir gerai, nelabai man jie paskutiniu metu su savo tais procentais patiko cool.gif

QUOTE(Arnytė @ 2012 11 30, 20:10)
*****,geruliai šampūnų kiekiai o ir kaina  thumbup.gif gal kokio šampūno kas perdaug užsisakėte,perpirkčiau  bigsmile.gif

Galvoju, kad kaip tik per mažai lotuliukas.gif Kiekiai tai tikrai geri, pvz TIGI 2 litrų šampūnų kažkaip neteko matyt niekur, nebent nepastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2012 11 30, 20:11)
PA gavusi bent viena siuntini (o gal ta pacia savaite atkelias ir abu) -  sius i LT su artimiausia siunta, o siuntinukai kaupsis LT - kada noresite, tada ir pasiimsite juos. Specialiai siuntu UK sandeliuose niekas nelaiko:)

bet kaip jie tada skaičiuoja kainą? Aš norėjau siųsti abu kartu todėl, kad vienas iš jų labai lengvas. Tai kad nereiktų mokėti kaip už atskirus du, planavau sutaupytė siunčiant kaip vieną siuntinį.
Ir dar -ar gerai supratau, kad pas juos minimalus mokestis 12 lt, jei siunta iki 2 kg (t.y. ar bus 1,8 kg ar 0,5 kg vis viena mokėsiu 12 lt?)
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2012 11 30, 22:15)
Aš vakar norėjau tašę užsakyt draugei ir jau neišėjo schmoll.gif Gal ir gerai, nelabai man jie paskutiniu metu su savo tais procentais patiko cool.gif
Galvoju, kad kaip tik per mažai lotuliukas.gif Kiekiai tai tikrai geri, pvz TIGI 2 litrų šampūnų kažkaip neteko matyt niekur, nebent nepastebėjau g.gif

Tikrai va tas ir keista pasirodė kad du litrai.Aš salone dirbu bet ir ten kiekiai netokie daugiausia būna 1700-1750ml....o čia bačkutės biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kokiu budu jus prasote banku, kad greiciau nuimtu rezerva? Kur rasote? Amazonas man sudurniavo- nusiskaiciavo ne nuo ten, kur rezervavo, o is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2012 11 30, 20:39)
Merginos, o kokiu budu jus prasote banku, kad greiciau nuimtu rezerva? Kur rasote? Amazonas man sudurniavo- nusiskaiciavo ne nuo ten, kur rezervavo, o is naujo  doh.gif

Jei SEB, tai aš esu porą k. rašius per pranešimus ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 11 30, 20:43)
Jei SEB, tai aš esu porą k. rašius per pranešimus ir tiek.

Aciu. Taip ir padariau drinks_cheers.gif Sunervino juodai doh.gif
Atsakyti