Turiu prasyma, gal kartais turite kokiu kudikisku rubeliu is Tesco, dydi 12-18 men? Ir galetu pamatuoti? Aktualiausia butu bodziukai bei romperiukai Labai sudvejojau del dydzio kuri imti
Mergaitės, o kur rasti mytoys žaislus, kuriems papildomai dar 20 proc. nuolaidos taiko? Ačiū
QUOTE(Rutele_S @ 2012 11 30, 17:17)
Turiu prasyma, gal kartais turite kokiu kudikisku rubeliu is Tesco, dydi 12-18 men? Ir galetu pamatuoti? Aktualiausia butu bodziukai bei romperiukai Labai sudvejojau del dydzio kuri imti
Bodziuko 9-12 men, susegto, nuo petuko per visa ilgi - kazkur 43 cm
QUOTE(wgs @ 2012 11 30, 12:56)
Pamačiau, kad DP nebesiunčia į LT. Nu bet **** ką mes jiem padarėm, už kokius nuopelnus visos parduotuvės mus taip skriaudžia? Tikiuosi, kortas dar priima mūsų.... Bananų šalis, ir ne kitaip
man per paskutinius 2 men 2 siuntiniai neatejo - sekant siuntas rodo, kad kurjeris (DPD, berods) bande 1 karta pristatyt ir is karto kita diena grazino atgal siuntejui. DP man pinigus grazino, tai dabar tikriausiai iesko kaip kitaip siuntas pristatyt
O sakykite, kodėl SD į Lt už tuos 4,99 nesiunčia? Plėšikai..Vis tiek 9,99 plėšia.
International Delivery From £4.99 at Sports Direct
pirmą kartą pirkau per PA. Turiu gauti du siuntinukus iš skirtingų pardavėjų. Kaip PA informuoti, kad juos išsiųstų kartu, t.y. kad palauktų kol ateis abu ir tik tada siųsti?
QUOTE(deltadu @ 2012 11 30, 19:41)
O sakykite, kodėl SD į Lt už tuos 4,99 nesiunčia? Plėšikai..Vis tiek 9,99 plėšia.
Tai 4.99 išvardinta kurioms šalims (Vokietija, Olandija, Belgija, Prancūzija, Airija) - matyt ten labiau apsimoka ir už mažiau nei į LT .
QUOTE(DalikeJ @ 2012 11 30, 19:51)
Tai 4.99 išvardinta kurioms šalims (Vokietija, Olandija, Belgija, Prancūzija, Airija) - matyt ten labiau apsimoka ir už mažiau nei į LT .
Nepastebėjau, akd tik toms šalims. Galvojau, kad aš čia ko įvesti nemoku..
http://www.clothinga...ightwear-now-8/ smagiso pizamos po 8 svarus
QUOTE(linole @ 2012 11 30, 16:30)
Gal kas galėtumėte atsakyti, ar žieminiai crocsai slidūs būna? Turiu omenyje moteriškus batus suaugusiems.
Galvoju mamai dovanų paimti, bet jai reikia labai rinktis avalynę, todėl svarbu, kad būtų patogi ir neslidi.
Pvz., toks modelis:
toks.
Ir kaip su dydžiais? Yra lietuvaitės atsiliepimai, kaip supratau, batai mažinti. Jei nešioja 41-42, o šiuos imsiu 42,5, nebus labai dideli?
Ačiū.
Galvoju mamai dovanų paimti, bet jai reikia labai rinktis avalynę, todėl svarbu, kad būtų patogi ir neslidi.
Pvz., toks modelis:
toks.
Ir kaip su dydžiais? Yra lietuvaitės atsiliepimai, kaip supratau, batai mažinti. Jei nešioja 41-42, o šiuos imsiu 42,5, nebus labai dideli?
Ačiū.
Panasius turiu, Man slidus.
QUOTE(ledevil @ 2012 11 30, 20:01)
http://www.clothinga...ightwear-now-8/ smagiso pizamos po 8 svarus
Labai smagios.
Tik priminkit, ar ši parduotuvė tiesiai siunčia į Lt ir kiek siuntimas? Niekad nesu pirkusi...
Ir jei Asos perku UK 8 dydi, tai ir iš čia - 8?
88-68-89. Pagal jų dydžių lentelę glumina kiek...
ELbe, ačiū labai, vadinasi, atkrenta crocsiukai.
QUOTE(Audry @ 2012 11 30, 18:48)
pirmą kartą pirkau per PA. Turiu gauti du siuntinukus iš skirtingų pardavėjų. Kaip PA informuoti, kad juos išsiųstų kartu, t.y. kad palauktų kol ateis abu ir tik tada siųsti?
galit parasyti jiems i skype pirkanglijoje
, jie labai operatyviai reaguoja. Esu is ju pirkusi pora kartu, man jus servisas super