Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(w_ilt_e @ 2012 11 29, 17:48)
aš perku ir iš ten  4u.gif  gal gali kokių psl parašyt? aš iš http://www.aliexpress.com/ , http://asia-fashion-...on/cat_431.html o daugiau nebežinau

o kokia kortele atsiskaitote? ten kaip supratau paypalu nera galimybes?
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2012 11 29, 21:29)
o kokia kortele atsiskaitote? ten kaip supratau paypalu nera galimybes?

alieexprese moku VISA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 29, 20:32)
o skaitėt sąlygas apmokėdama  bigsmile.gif  įtariu -NE  bigsmile.gif  Tad piktintis nereik  ax.gif  aš irgi buvau pikta,kaip šeškas,kai už saldainius mokėt daugiau teko  biggrin.gif  nu bet ėjau skaityt sąlygas ir atradau,kad būten nuskaičiuojama,kai yra pristatoma  4u.gif  Visa info buvo, nu bet ar skubantis lietuvis viską skaitys wink.gif
Tad ateityje atidžiau žiūrėkit sąlygas ir nereiks paskum piktintis   4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš niekuo nesipiktinu, nes nieko nepirkau lotuliukas.gif Tik pagalvojau, jei man nuskaitė tam tikrą sumą, ir sąskaitoje liko tik 1 euras?ar litas rolleyes.gif tai iš kur jie paims daugiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 29 lapkričio 2012 - 20:33
Ziurineju SD, gal bus norinciu. 4u.gif Kaunas.
Gal daugiau norinciu bus iki sekmadienio? Jei susirinks daugiau - uzsakyciau ir anksciau.
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2012 11 29, 19:29)
Ryt uzsakinesiu is http://www.clothinga...mpaign=20122911
su 20 proc. nuolaida siusiu tiesiai i LT
rasykit i raimundux@gmail.com nes darbe prie SM neprisijungsiu ax.gif

QUOTE(wgs @ 2012 11 29, 20:28)
Gerbiamoji, miestą patikslinkite smile.gif

Marijampole, kam neskubu - galiu perduot Kaunan. Galiu persiust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 11 29, 20:32)
Aš niekuo nesipiktinu, nes nieko nepirkau lotuliukas.gif  Tik pagalvojau, jei man nuskaitė tam tikrą sumą, ir sąskaitoje liko tik 1 euras?ar litas rolleyes.gif tai iš kur jie paims daugiau?

Nepatikėsite gal, bet jie puikiai į minusą nurašo, net Virtuone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 29, 15:31)
Nu aš paprasčiau darau-nereikia saugot tos nuotraukos į kompą. Spaudi ant foto dešinį klasišą ir spaudi "kopijuoti paveikslo adresą", tada eini į google, spaudi vaizdai, tada spaudi fotoaparatą ir URL paste'ini tą nukopijuotą adresą mirksiukas.gif
Beje- va radau tą paltuką pas kitaicus http://www.aliexpres.../654969335.html  4u.gif

norejau paklausti jus is kinieciu jau turite praktikos, kaip su dydziais, man patiko sis paltukas smile.gif ir labai gera kaina smile.gif jei nesioju europ. M tai koki is ju imti, aciu uz atsakymus
Atsakyti
PRIMENU. Gal dar kas norit prisijungt? Ryt perka, reiktų pasakyt tikslų skaičių 4u.gif
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 29, 13:22)
Laba, gal dar yra norinčių Asdos saldainių? KAUNAS
user posted image
Dėžutės kaina 29,50 lt.
Iškeliautų su Tukis.eu siunta, kuri išvyksta gruodžio 3-5 d.
Prašyčiau giminių, kad nupirktų parduotuvėje (nes kitaip nespės ateit iki Limcamcos iki siuntos išsiuntimo), todėl kainytė litukų brangiau, nes pervedinėsiu jiems paypalu pinigėlius.

Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 29, 20:31)
alieexprese moku VISA  4u.gif

dekui, reikes bandyt smile.gif o kaip kokybe drabuziu? per kiek laiko ateina?
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2012 11 29, 20:48)
norejau paklausti jus is kinieciu jau turite praktikos, kaip su dydziais, man patiko sis paltukas smile.gif ir labai gera kaina smile.gif jei nesioju europ. M tai koki is ju imti, aciu uz atsakymus

Rūbų iš kiniečių nepirkus, pirkau batus ir rankinuką, tai kokybė šiaip sau tokia g.gif Dėl dydžių tai čia negali žinot-reik klaust pardavėjo išmatavimų. Be to jei pirkinio suma viršyja 75 litus gausit muitinei susimokėt tai net nežinau ar verta rizikuot perkant brangų daiktą g.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 29, 22:04)
Rūbų iš kiniečių nepirkus, pirkau batus ir rankinuką, tai kokybė šiaip sau tokia  g.gif  Dėl dydžių tai čia negali žinot-reik klaust pardavėjo išmatavimų. Be to jei pirkinio suma viršyja 75 litus gausit muitinei susimokėt tai net nežinau ar verta rizikuot perkant brangų daiktą g.gif

tai va, itariu, kad kokybe bus nekokia, tik pas juos nuotraukos grazios biggrin.gif pirkau suknele, atsiunte, tik megztuka realiai tinkanti
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 29, 20:29)
mergaitės, jei kas žinot, būkit geros, parašykit kada ryt galima pirkti maistą Tukio adresu, laikas jų laiku ar mūsų?

17-21h jų laiku aišku 4u.gif
Tik pažiūrėjau, kad tik brangesni pristatymai likę 4,50 - 5,50 £.

QUOTE(kregzde @ 2012 11 29, 20:48)
Nepatikėsite gal, bet jie puikiai į minusą nurašo, net Virtuone  biggrin.gif

O geras bigsmile.gif , nežinojau, čia ir man naujiena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 29 lapkričio 2012 - 21:32