QUOTE(japoniuke1 @ 2012 11 29, 19:30)
Merginos, patarkite del Twinings arbatos, kuri tokia įdomesne, ką ??? Na su kokiu nors įdomiu prieskoniu, žiemines man su cinamonu labai patinka, mango... P
taigi ten yra ir su cinamonu, ir su mangais net viena cinamonine su mangais yra ziemine arbata su prieskoniais as tu vaisiniu nemegstu, nes jose yra ersketroziu, man be cukraus geriant jos per rugscios bet siaip jas daug kas megsta
QUOTE(Karklas @ 2012 11 29, 19:06)
Merginos, gal galit kas pakomentuot Užsakinėjau iš ASDA , sudėjau prekes , sumokėjau, gavau patvirtinimą į paštą.Dabar gavau prekės, sąskaita 10 sv didesnė.Kai kurios prekės po sv daugiau.Ir nuo sąskaitos nurašyta didesnė suma.Niu dar tokių nesamonių nebuvo
Ko gero prekiu pristatymo diena buvo pasikeite kainos, gal kokios akcijos baige galiot. Kiek zinau jie nuskaiciuoja tom kainom, kurios galiojo pristatymo diena
QUOTE(rasosrasotos @ 2012 11 29, 18:42)
Ko gero prekiu pristatymo diena buvo pasikeite kainos, gal kokios akcijos baige galiot. Kiek zinau jie nuskaiciuoja tom kainom, kurios galiojo pristatymo diena
Ačiū.Tai greičiausiai taip ir bus.Nes dabar tos prekės brangesnės.Bet labai keista , kad taip daro
QUOTE(Karklas @ 2012 11 29, 18:06)
Merginos, gal galit kas pakomentuot Užsakinėjau iš ASDA , sudėjau prekes , sumokėjau, gavau patvirtinimą į paštą.Dabar gavau prekės, sąskaita 10 sv didesnė.Kai kurios prekės po sv daugiau.Ir nuo sąskaitos nurašyta didesnė suma.Niu dar tokių nesamonių nebuvo
jei is groceries, jie kaina ima pristatymo diena, tai jei jos pabrango, tada ir isejo daugiau. reikia sekti iki kada akcija galioja ir kada pristatys, ir ziureti, ar dar nesibaigs akcija
QUOTE(Ursiuke @ 2012 11 29, 19:08)
Man šiandien draugė irgi labai juos išpeikė Sakė, labai greitai susidėvi kailis, per siūles šlampa... net gaila pasidarė, taip jau buvau nusiteikus, kad jamsiu. O dabar nežinau.
butent ta modeliuka? nes as turiu klasikinius, visa sezona atnesiojau ir net per slapdribas. jokiu panasiu bedu
QUOTE(rasosrasotos @ 2012 11 29, 19:42)
Nu bet tai įdomiai.. O jeigu pas mane sąskaitoje pinigų nėra? kas tada?
Ryt uzsakinesiu is http://www.clothinga...mpaign=20122911
su 20 proc. nuolaida siusiu tiesiai i LT
rasykit i raimundux@gmail.com nes darbe prie SM neprisijungsiu
QUOTE(deltadu @ 2012 11 29, 20:29)
Nu bet tai įdomiai.. O jeigu pas mane sąskaitoje pinigų nėra? kas tada?
o skaitėt sąlygas apmokėdama įtariu -NE Tad piktintis nereik aš irgi buvau pikta,kaip šeškas,kai už saldainius mokėt daugiau teko nu bet ėjau skaityt sąlygas ir atradau,kad būten nuskaičiuojama,kai yra pristatoma Visa info buvo, nu bet ar skubantis lietuvis viską skaitys
Tad ateityje atidžiau žiūrėkit sąlygas ir nereiks paskum piktintis
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2012 11 29, 18:04)
Uzsakinesiu is http://www.mytoys.de 4 euru siuntima dalinsiu is uzsakanciuju ,kolkas esam 2 -noreciau ryt uzsakineti ,bet jei siandien susirinktume -uzsakineciau siandien
Jau esam 3 ,gal dar kas i kompanija ?
QUOTE(raimundux @ 2012 11 29, 20:29)
Ryt uzsakinesiu is http://www.clothinga...mpaign=20122911
Gerbiamoji, miestą patikslinkite