Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(bbiitute @ 2012 11 27, 09:55)
Mergaites kokiom priemonem jus impregnuojat emus  g.gif
Kur ju nusipirkti ?

salamander purskiama impregnanta naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2012 11 27, 10:21)
aš turiu tokį http://www.sportsdir...t-ladies-354035
kaušelių nėra, bet priekyje yra toks tvirtas pamušaliukas viduje, ir pati medžiaga tvirta, tai viskas gerai laikosi be kaušelių smile.gif

dar apie maudymukus blush2.gif o ju dydis atitinka, nepamazinti? g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mere: 27 lapkričio 2012 - 10:44
QUOTE(dijana k @ 2012 11 27, 10:15)
Gal kas susidūrė su Slazenger maudymkėm moteriškom iš SD. Domina ar yra prie krūtinės kaušeliai?

http://www.sportsdir...t-ladies-354055

pirkau toki ir sau ir mamai ir draugei ,nera kauseliu ,bet maudimkes superines i baseina liuks thumb_yello.gif

man dydis atitiko .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 27 lapkričio 2012 - 10:49
QUOTE(rena78 @ 2012 11 26, 23:37)
Padėkite prašau su grąžinimu į GAP, nes dar su anglų kalba nelabai draugauju. Ar reikia pildyti kokį grąžinimo aktą ar ką kitką? Ir kaip būna sugrąžinti pinigai ar jie ką nors dar nuskaičiuoja, pvz už pavedimą? Kas darėt grąžinimą gal galit mane apšviesti.

kai gavote prekes buvo idetas invoice.Ten reikia pazymeti ka grazinate, tada supakuoti viska , ideti ta lapa ir siusti.Uz pavedima juk nemokejote, o grazins tiek , kiek kainavo preke i jusu saskaita, is tos kurios pirkote 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, sakykit merginos o mark and spencer parduotuve siuncia i LT ar per tarpininkus reikia pirkti?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 11 27, 11:55)
kai gavote prekes buvo idetas invoice.Ten reikia pazymeti ka grazinate, tada supakuoti viska , ideti ta lapa ir siusti.Uz pavedima juk nemokejote, o grazins tiek , kiek kainavo preke i jusu saskaita, is tos kurios pirkote 4u.gif

Labai ačiū. O gal žinote ar būtinai turi būti prekės grąžinamos tuose maišeliuose kur įdėta, nes vieną išmečiau?
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 11 27, 11:47)
pirkau toki  ir sau ir mamai ir draugei ,nera kauseliu ,bet maudimkes superines i baseina liuks  thumb_yello.gif

man dydis atitiko .

aciu aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes,norejau paklausti kur galima pigiau rast ta kalbanti katina Toma? blush-anim-cl.gif2:Ir ar verta ji pirkti?Gal kas jau turit,ar idomus jis vaikuciui? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiLady: 27 lapkričio 2012 - 11:09
o kaip yra su SD? siunčia jie į LT už kokią sumą? blush2.gif ir dar kokių nuolaidų kodukų būna? smile.gif nu pasiduodu ir aš maudymukų akcijai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As prisijunkciau su maudymukui is SD irgi biggrin.gif jau koks menuo vargstu, doh.gif dukrai i baseina reikia , o cia ju yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2012 11 27, 10:41)
dar apie maudymukus  blush2.gif o ju dydis atitinka, nepamazinti?  g.gif aciu  4u.gif

turiu konkrečiai šitą My Webpage , geras tai geras, bet TIK ne aukštaūgėms, skayčiau, 160-165 cm idealu.
Atsakyti
Registruojantis Tesco uk ir perkant per PA kokį gatvę Jus nurodote, nes suvedus pašto kodą neduoda tos gatvės?
Atsakyti