Gavau savo emukus is natureshop Per 10 dienu atsiunte... Labai labai mieli Spalva siek tiek tamsesne, man rodosi, nei ju puslapy (kalbu apie melynus)
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 29, 10:56)
vargiai ar bus tokia svente su 0 pristatymu.o mokejimas pavedimu, tai 70lt per banka.
Swedbanke darant internetu, jei valiuta eur, saskaita iban formatu, pavedimas kainuoja 40 lt
QUOTE(Nefera @ 2012 11 29, 12:47)
Gavau savo emukus is natureshop Per 10 dienu atsiunte... Labai labai mieli Spalva siek tiek tamsesne, man rodosi, nei ju puslapy (kalbu apie melynus)
O dydi atitinka? nesioju batus 39-40 d. Kazi koki imti?
nejau niekas negali man atsakyti nuo kokios sumos TESCO (http://www.clothingattesco.com) siuntimas i LT nemokamas????
QUOTE(Ragane2 @ 2012 11 29, 12:05)
nejau niekas negali man atsakyti nuo kokios sumos TESCO (http://www.clothingattesco.com) siuntimas i LT nemokamas????
nebuna tokio.
o kiek kainuoja siuntimas? aciu uz informacija
QUOTE(Nefera @ 2012 11 29, 12:47)
Ir mane dydžiai domina, nešiojant 38, koki imti?
Laba, gal dar yra norinčių Asdos saldainių? KAUNAS
Dėžutės kaina 29,50 lt.
Iškeliautų su Tukis.eu siunta, kuri išvyksta gruodžio 3-5 d.
Prašyčiau giminių, kad nupirktų parduotuvėje (nes kitaip nespės ateit iki Limcamcos iki siuntos išsiuntimo), todėl kainytė litukų brangiau, nes pervedinėsiu jiems paypalu pinigėlius.
Dėžutės kaina 29,50 lt.
Iškeliautų su Tukis.eu siunta, kuri išvyksta gruodžio 3-5 d.
Prašyčiau giminių, kad nupirktų parduotuvėje (nes kitaip nespės ateit iki Limcamcos iki siuntos išsiuntimo), todėl kainytė litukų brangiau, nes pervedinėsiu jiems paypalu pinigėlius.
Sveikos,kas dar neapsiprekino natureshop kodukas -10% NAT-1156564
QUOTE(Nefera @ 2012 11 29, 11:47)
As ir buvau susigundziusi EMUkais, bet ju temuteje jie kazkaip ispeikti labai, tai vat ir dabar galvoju ar man ju reikia