Labas rytas,
ledevil ir bite Majaa, jusu tesko siuntinukai jau pas mane, vakar rasiau jums e-mailus, ar gavot?
labas rytas,
http://www.natureshop.com/eu/, kodukas -10% NAT-1152221
http://www.natureshop.com/eu/, kodukas -10% NAT-1152221
QUOTE(uogelle @ 2012 11 29, 08:40)
Man man rase 15 kg jau PA yra, tai tikras svoris berods ~ 3,5 kg
Taip kad nusiraminkit
Taip kad nusiraminkit
Aciu ! nes jau galvojau gal kokiu katalogu pridejo
QUOTE(AsIrTu @ 2012 11 29, 01:09)
Neseniai čia kažkas rašė, kad smythstoys jau neina atsiskaityti LT kortelėmis. Tai paneigsiu tas kalbas . Draugė prašė nupirkti jai kelias prekytes, tai šiandien tos prekės jau atkeliavo į PA sandėlį Anglijoje. Atsiskaičiau LT kortele (SEB'o Virtuonu), jokių problemų dėl to nekilo. Taip kad čia gal Limcamca adresu nesiunčia arba PA nedaro iš to problemų, jeigu jiems ir skambina kas nors, jie tiesiog patvirtina, kad buvo toks užsakymas . Žodžiu, nežinau, kokia ten sistema, bet faktas tas, kad LT kortelė puikiai tinka
as pirkau su Swed banko kortele man atmete ,manau cia laimes dalykas kaip ir daugelio ju parduotuviu
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 11 28, 22:47)
buna, kad pedos po gimdymo paauga Nezinau, kuom tai paaiskintina
man taip ir nutiko
gerai, kad man taip nenutiko, nes jau ir taip pakankamą lapcę turiu
QUOTE(Ursiuke @ 2012 11 28, 23:55)
Ir dar tą kalbantį kašarą nupirk, palepink...
Velnias, gal man reikia tų emukų? Žieminių crocsų tik vieną porą turiu, jaučiuosi nevisavertė
Velnias, gal man reikia tų emukų? Žieminių crocsų tik vieną porą turiu, jaučiuosi nevisavertė
Reikia, reikia, pati pagalvok, kaip gi tu be emukų, aišku ir mano kodą būtinai panaudok NAT-1180376. Aš MB klausiau, ar jis nenori iš ten ko nors pirkti ir mano kodą panaudot, tai jisai sakė "žinai kur tu eik su savo batais ir kodais", ale koks nemandagus, jaučiu paliksiu aš jį
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 29, 00:36)
ir katinuką būtinai. neverskit vaiko jaustis nesmagiai - o jeigu chebra turės?
Tai katinuką jau sakiau, kad sau pirksiu, nes niekas kitas man tokių gražių ir meilių žodžių nepasakys Nu bet rimtai, žinokit kaip mane tie visi žaislai domina, nebuvo gi jų nei mano, nei mano vaiko augimo laikais, taip ir knieti pažaist, vaikėju totaliai...
QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 29, 09:18)
Reikia, reikia, pati pagalvok, kaip gi tu be emukų, aišku ir mano kodą būtinai panaudok NAT-1180376. Aš MB klausiau, ar jis nenori iš ten ko nors pirkti ir mano kodą panaudot, tai jisai sakė "žinai kur tu eik su savo batais ir kodais", ale koks nemandagus, jaučiu paliksiu aš jį
Tai katinuką jau sakiau, kad sau pirksiu, nes niekas kitas man tokių gražių ir meilių žodžių nepasakys Nu bet rimtai, žinokit kaip mane tie visi žaislai domina, nebuvo gi jų nei mano, nei mano vaiko augimo laikais, taip ir knieti pažaist, vaikėju totaliai...
reik skubiai ieskot marcios ir anuku laukt
QUOTE(Tasty @ 2012 11 29, 00:30)
Bent 15 bar turi būti (dauguma tiek ir turi). Kai rinkomės, tai dėmesį kreipėm į spaudimą, kaušelį (jis turi būti gero metalo ir sunkus) ir firmą
ačiū, pagelbėjot man pradžiamokslei bandysiu ieškotis.
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 29, 09:31)
reik skubiai ieskot marcios ir anuku laukt
Uoj ne, man geriau kol kas su svetimais žaisliukais pažaist, nesinori dar bobute patapti
Kai prisiregistruoji natureshop.com, ar gali naudoti ten parašytą koduką NAT-1181418, ar reikia kito ieškoti?