Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

Labas rytas,
ledevil ir bite Majaa, jusu tesko siuntinukai jau pas mane, vakar rasiau jums e-mailus, ar gavot?
4u.gif
Atsakyti
labas rytas,
http://www.natureshop.com/eu/, kodukas -10% NAT-1152221
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurrrka: 29 lapkričio 2012 - 08:25
QUOTE(uogelle @ 2012 11 29, 08:40)
Man man rase 15 kg  biggrin.gif  jau PA yra, tai tikras svoris berods ~ 3,5 kg smile.gif
Taip kad nusiraminkit 4u.gif

Aciu ! 4u.gif nes jau galvojau gal kokiu katalogu pridejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2012 11 29, 01:09)
Neseniai čia kažkas rašė, kad smythstoys jau neina atsiskaityti LT kortelėmis. Tai paneigsiu tas kalbas mirksiukas.gif . Draugė prašė nupirkti jai kelias prekytes, tai šiandien tos prekės jau atkeliavo į PA sandėlį Anglijoje. Atsiskaičiau LT kortele (SEB'o Virtuonu), jokių problemų dėl to nekilo. Taip kad čia gal Limcamca adresu nesiunčia arba PA nedaro iš to problemų, jeigu jiems ir skambina kas nors, jie tiesiog patvirtina, kad buvo toks užsakymas ax.gif . Žodžiu, nežinau, kokia ten sistema, bet faktas tas, kad LT kortelė puikiai tinka  4u.gif

as pirkau su Swed banko kortele man atmete ,manau cia laimes dalykas kaip ir daugelio ju parduotuviu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 11 28, 22:47)
buna, kad pedos po gimdymo paauga  biggrin.gif  Nezinau, kuom tai paaiskintina  biggrin.gif

man taip ir nutiko biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 11 29, 09:06)
man taip ir nutiko biggrin.gif  doh.gif

ir man doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai, kad man taip nenutiko, nes jau ir taip pakankamą lapcę turiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2012 11 28, 23:55)
Ir dar tą kalbantį kašarą nupirk, palepink...  smile.gif

Velnias, gal man reikia tų emukų? Žieminių crocsų tik vieną porą turiu, jaučiuosi nevisavertė  schmoll.gif

Reikia, reikia, pati pagalvok, kaip gi tu be emukų, aišku ir mano kodą būtinai panaudok NAT-1180376. Aš MB klausiau, ar jis nenori iš ten ko nors pirkti ir mano kodą panaudot, tai jisai sakė "žinai kur tu eik su savo batais ir kodais", ale koks nemandagus, jaučiu paliksiu aš jį lotuliukas.gif

QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 29, 00:36)
ir katinuką būtinai. neverskit vaiko jaustis nesmagiai - o jeigu chebra turės?

Tai katinuką jau sakiau, kad sau pirksiu, nes niekas kitas man tokių gražių ir meilių žodžių nepasakys biggrin.gif Nu bet rimtai, žinokit kaip mane tie visi žaislai domina, nebuvo gi jų nei mano, nei mano vaiko augimo laikais, taip ir knieti pažaist, vaikėju totaliai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 29, 09:18)
Reikia, reikia, pati pagalvok, kaip gi tu be emukų, aišku ir mano kodą būtinai panaudok NAT-1180376. Aš MB klausiau, ar jis nenori iš ten ko nors pirkti ir mano kodą panaudot, tai jisai sakė "žinai kur tu eik su savo batais ir kodais", ale koks nemandagus, jaučiu paliksiu aš jį  lotuliukas.gif
Tai katinuką jau sakiau, kad sau pirksiu, nes niekas kitas man tokių gražių ir meilių žodžių nepasakys  biggrin.gif Nu bet rimtai, žinokit kaip mane tie visi žaislai domina, nebuvo gi jų nei mano, nei mano vaiko augimo laikais, taip  ir knieti pažaist, vaikėju totaliai...  blush2.gif

reik skubiai ieskot marcios ir anuku laukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 29 lapkričio 2012 - 09:44
QUOTE(Tasty @ 2012 11 29, 00:30)
Bent 15 bar turi būti (dauguma tiek ir turi). Kai rinkomės, tai dėmesį kreipėm į spaudimą, kaušelį (jis turi būti gero metalo ir sunkus) ir firmą  4u.gif

ačiū, pagelbėjot man pradžiamokslei 4u.gif bandysiu ieškotis.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 29, 09:31)
reik skubiai ieskot marcios ir anuku laukt  lotuliukas.gif

Uoj ne, man geriau kol kas su svetimais žaisliukais pažaist, nesinori dar bobute patapti biggrin.gif
Atsakyti
Kai prisiregistruoji natureshop.com, ar gali naudoti ten parašytą koduką NAT-1181418, ar reikia kito ieškoti?
Atsakyti