Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(Tasty @ 2012 11 28, 23:40)

Konkrečiai šitas geros kavos nepadarys  schmoll.gif Jo spaudimas truputį per mažas ir kiek esu čiupinėjusi šios firmos aparatų (esu ir ragavusi kavą, nes draugai turi, tai užteko vieno karto, daugiau pas juos kavos niekada nebegeriu), tai  jų kaušeliai per prasti, kad gautųsi gera kava  4u.gif  Mes turėjom tokio tipo, rinkomės krups firmos  ax.gif

O kokio spaudimo jau vadinasi geras?visada maniau,kad svarbiausia galingumas W. čia matau didesnio spaudimo g.gif http://pigu.lt/buiti...0255#mid=961463
dar jei iš ebay per aukcioną pagavus gera kaina,bet kad pati neperku su tarpinkėms šis reikalas sudėtingas g.gif

Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2012 11 28, 23:19)
O kokio spaudimo jau vadinasi geras?visada maniau,kad svarbiausia galingumas W. čia matau didesnio spaudimo  g.gif http://pigu.lt/buiti...0255#mid=961463
dar jei iš ebay per aukcioną pagavus gera kaina,bet kad pati neperku su tarpinkėms šis reikalas sudėtingas  g.gif

Bent 15 bar turi būti (dauguma tiek ir turi). Kai rinkomės, tai dėmesį kreipėm į spaudimą, kaušelį (jis turi būti gero metalo ir sunkus) ir firmą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 11 29, 00:19)
Taip, tikrai tas  drinks_cheers.gif
Pažiūrėkit, gal irgi ta guma  biggrin.gif  (ji yra ten, kur kaušelis įsistato)  4u.gif

rimciau smile.gif ijungus is viso be gyvybes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri mergaitė sutiktų man pagelbėti iš Kauno,norėčiau ir aš tų emuku iš natureshop.com blush2.gif Bet kortelės neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 28, 22:15)
Ne, aš jam šiemet tikriausia visų čia apkalbėtą didicarą nupirksiu, o jau kitais metais garažą  biggrin.gif

Ir dar tą kalbantį kašarą nupirk, palepink... smile.gif

Velnias, gal man reikia tų emukų? Žieminių crocsų tik vieną porą turiu, jaučiuosi nevisavertė schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
pamenu neseniai kazkuri mergaite rase del TBS, kad UPS paskaiciavo svori 15kg.. Siandien man irgi atsiunte maila, kad issiustas siutinukas ir parasyta svoris irgi 15 Kg doh.gif nors max ten galejo 2 Kg but tik.. g.gif galvoju gal bet koki svori raso, paziurejau ka rase kai siunte ankstesni siuntinuka.. ten 2,1 Kg parasyta (PA tiek pat paskaiciavo) nors ten tikrai buvo daugiau sunkiu prekyciu.. is kur tas 15 gali buti niekaip nesuprantu.. na lauksiu kol nukeliaus iki PA, ziuresim kiek jie pasvers.. Gal dar kam nors buvo panasiai ?? Kaip mergaitems kurios rase, kad siandien gavo mailus apie issiuntima, ar normalu svori Jums parase ?
Atsakyti
Neseniai čia kažkas rašė, kad smythstoys jau neina atsiskaityti LT kortelėmis. Tai paneigsiu tas kalbas mirksiukas.gif . Draugė prašė nupirkti jai kelias prekytes, tai šiandien tos prekės jau atkeliavo į PA sandėlį Anglijoje. Atsiskaičiau LT kortele (SEB'o Virtuonu), jokių problemų dėl to nekilo. Taip kad čia gal Limcamca adresu nesiunčia arba PA nedaro iš to problemų, jeigu jiems ir skambina kas nors, jie tiesiog patvirtina, kad buvo toks užsakymas ax.gif . Žodžiu, nežinau, kokia ten sistema, bet faktas tas, kad LT kortelė puikiai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slyviukas @ 2012 11 29, 00:57)
Sveikos,
pamenu neseniai kazkuri mergaite rase del TBS, kad UPS paskaiciavo svori 15kg.. Siandien man irgi atsiunte maila, kad issiustas siutinukas ir parasyta svoris irgi 15 Kg  doh.gif  nors max ten galejo 2 Kg but tik..  g.gif galvoju gal bet koki svori raso, paziurejau ka rase kai siunte ankstesni siuntinuka.. ten 2,1 Kg parasyta (PA tiek pat paskaiciavo) nors ten tikrai buvo daugiau sunkiu prekyciu.. is kur tas 15 gali buti niekaip nesuprantu.. na lauksiu kol nukeliaus iki PA, ziuresim kiek jie pasvers.. Gal dar kam nors buvo panasiai ??  Kaip mergaitems kurios rase, kad siandien gavo mailus apie issiuntima, ar normalu svori Jums parase ?

man trackingas rodo 3,8 kg 4u.gif maždaug tiek ir tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 28, 21:15)
Ne, aš jam šiemet tikriausia visų čia apkalbėtą didicarą nupirksiu, o jau kitais metais garažą  biggrin.gif

ir katinuką būtinai. neverskit vaiko jaustis nesmagiai - o jeigu chebra turės?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2012 11 28, 18:41)
Kiek žvilgetrėjau, geros kainos  bigsmile.gif
gal galit kuri patikrinti?
Viskas kirpėjams ir ne tik smile.gif

Bandysiu vakare patikrint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slyviukas @ 2012 11 28, 23:57)
Sveikos,
pamenu neseniai kazkuri mergaite rase del TBS, kad UPS paskaiciavo svori 15kg.. Siandien man irgi atsiunte maila, kad issiustas siutinukas ir parasyta svoris irgi 15 Kg  doh.gif  nors max ten galejo 2 Kg but tik..  g.gif galvoju gal bet koki svori raso, paziurejau ka rase kai siunte ankstesni siuntinuka.. ten 2,1 Kg parasyta (PA tiek pat paskaiciavo) nors ten tikrai buvo daugiau sunkiu prekyciu.. is kur tas 15 gali buti niekaip nesuprantu.. na lauksiu kol nukeliaus iki PA, ziuresim kiek jie pasvers.. Gal dar kam nors buvo panasiai ??  Kaip mergaitems kurios rase, kad siandien gavo mailus apie issiuntima, ar normalu svori Jums parase ?

Man man rase 15 kg biggrin.gif jau PA yra, tai tikras svoris berods ~ 3,5 kg smile.gif
Taip kad nusiraminkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2012 11 28, 23:11)
tikriausiai AG service, ten tik apziura 60 lt... ir dar plius taisymas. gal ir taisyti neapsimokes biggrin.gif reikes kazka daryti wink.gif  4u.gif

aš savo mikserį nešiau šiaurės miestely prie ogminos, tai jie ima 30 lt už diagnostiką. Bet šiaip buvau labai didžiai nustebus, kai nesugebėję pataisyt, jie man ir tuos 30 lt grąžino. Įsivaizdavau, kad juos moki bet kokiu atveju, nes gedimą nustatinėja, detalės ieško ir t.t
Atsakyti