Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

O čia visom shopoholikėm biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gute444 @ 2012 11 28, 21:21)
As noreciau pamatyti jusu batu spinta... Tada turbu krisciau vietoj negyva is pavydo...

Kažkodėl man atrodo, kad visos moterys batus perka, tik tyliai biggrin.gif Na, dar priklauso ir kokius mėgstat, pvz. tradicinių smailiakulnių aukštakulnių pas mane praktiškai nerasta, neturiu nei louboutinų, nei Manolo Blahnik, nei gucci ar dior... lotuliukas.gif Nu bet crocsų tai jau sotu ir dar norisi blush2.gif O ir ką mano amžiuj pirkti - kremų nuo raukšlių poveikiu netikiu, belieka geri ir patogūs batai, kad naujų raukšlių neatsirastų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 28, 21:31)
Kažkodėl man atrodo, kad visos moterys batus perka, tik tyliai  biggrin.gif  Na, dar priklauso ir kokius mėgstat, pvz. tradicinių smailiakulnių aukštakulnių pas mane praktiškai nerasta, neturiu nei louboutinų, nei Manolo Blahnik, nei gucci ar dior...  lotuliukas.gif  Nu bet crocsų tai jau sotu ir dar norisi  blush2.gif  O ir ką mano amžiuj pirkti - kremų nuo raukšlių poveikiu netikiu, belieka geri ir patogūs batai, kad naujų raukšlių neatsirastų biggrin.gif

Nieko, kiek maciau javari temoje, man jusu batai patiktu, tik didoki butu, bet tai nieko girdejau, kad pedos auga visa gyvenima, skirtingai nei kiti reikalingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 11 28, 21:37)
Nieko, kiek maciau javari temoje, man jusu batai patiktu, tik didoki butu, bet tai nieko girdejau, kad pedos auga visa gyvenima, skirtingai nei kiti reikalingi dalykai.

buna, kad pedos po gimdymo paauga biggrin.gif Nezinau, kuom tai paaiskintina biggrin.gif
Atsakyti
Siandien uzsimaniau skruzdelyno, nu bet ar as durna kad tiek vargciau ir tesla kociociau tai nusprendziau makaronu gaminimo masina nusipirkt bet kaip angliskai uzvadint neisivaizduoju. Gal koks pasta maker. biggrin.gif manot? ieskoti galvoju ebay
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 11 28, 21:37)

Nu man tai dar kažkodėl pilvas ir papai auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 11 28, 21:47)
buna, kad pedos po gimdymo paauga  biggrin.gif  Nezinau, kuom tai paaiskintina  biggrin.gif

va va mano koja būtent po gimdymo paaugo, jei anksčiau 36 buvo didel, tai dabar kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2012 11 28, 22:48)
Siandien uzsimaniau skruzdelyno, nu bet ar as durna kad tiek vargciau ir tesla kociociau tai nusprendziau makaronu gaminimo masina nusipirkt bet kaip angliskai uzvadint neisivaizduoju. Gal koks pasta maker.  biggrin.gif manot? ieskoti galvoju ebay

Taip, pasta maker turėtų tikti. Paduoda grupiniai akcijų, pasžvalgykit ir Thomas Philipse apsilankykite, ten yra. Na ir nepamaišytų temą paskaitinėt biggrin.gif
http://www.supermama...?...=556282&hl=
Atsakyti
QUOTE(Renatuska_J @ 2012 11 28, 22:03)
panasu turim, pedalai atsilenkia, kojytem pasidet

ačiū, o lengvai atsilenkia? gal ten koks varžtas suvežtas per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaKajus @ 2012 11 28, 22:08)
Kodel man viena koda leidzia panaudoti, o as ju noriu  verysad.gif

o kiek kodu jus norite panaudoti? g.gif

QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 28, 22:15)
Ne, aš jam šiemet tikriausia visų čia apkalbėtą didicarą nupirksiu, o jau kitais metais garažą  biggrin.gif

Tai pratestuosiu šiemet abejus. Tik šiek tiek ribotas man su jais vaikščiojimas, nes nuo pirmadienio iki penktadienio į valstybinį oficialų darbą einu ir ne visada pritraikau, savaitgaliais kartais ir nosies iš namų neiškišu, o ir kiek to šalčio pas mus. Dar ir crocsus dvejus žieminius turiu, tai irgi tokie laisvalaikiniai, nu bet čia buvo reikalas - noriu emu, nes dar neturiu  biggrin.gif

na kol as dirbau man ir nelabai ju reikejo biggrin.gif dabar kai su vaikais tai thumbup.gif visa ziema su jais atvaiksciojau
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2012 11 28, 17:40)

Ačiū, tas video padeda apsisprendimui biggrin.gif

QUOTE(Božen@ @ 2012 11 28, 19:14)
Pirkau draugei toki daikciuka, tai apziurejau, siaip, kai uz tokia kaina, tai visai nieko dalykelis, sako saicius, raides, pavaizduotus paveiksliuke zodzius, gali ir kinietiskai juos pasakyti biggrin.gif groja kelias melodijas, pasispaudzia nesunkiai, viskas gerai, didziausias minusas garsas, rekia be proto, vaikui laikyti rankoje tikrai per garsiai, ausyse spengia ir dar kaip is tuscios dezes toks garsas, siaip apklijavus kelis sluoksnius lipnia juosta, gal butu viskas gerai... priekis dar nieko, o kita puse, tai tokios pigios plastmases. Lyginant kaina ir kokybe, tai liux sakyciau, jei nebuciau nuziurejusi kito, tai ir toki nupirkciau  4u.gif

A koks kitas ? ax.gif
Atsakyti
sveikutės,

atėjau su tokiu klausimėliu,gal yra kas siuntesį kavos aparatų iš ebay ar šiaip iš UK,kaip sugarantja,ar veikia,ar apsimoka ir pan.? nesu turėjusi tai neturiu nei žalio supratimo kaip išsirinkt tinkamą.Žiūrinėjau Ebay,bet pastebėjau,kad tokio pat modelio pvz.čia http://pigu.lt/buiti...692#mid=1407740
galima nupirkti pigiau LT g.gif
P.S. nevarykit manęs į kavos virimo aparatų temą,nes ten buvau- pasibaigusios temos,o Jūs čia viską gerai žinot tad ir klausiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PATAPSA: 28 lapkričio 2012 - 22:05
gal kas norite prie boohoo.com prisijungti? turiu 2 laisvas vietas smile.gif 4u.gif
Atsakyti