Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(Murčikas @ 2012 11 27, 23:09)
as kasmet nesu visam skyriui kavos pakeli, arbatos dezute ir didele saldainiu deze, nes neknisa proto del maisu, nes uzmerkia aki, ir daznai prasiuncia kaip korepondencija, kas jau tikrai virsija 90cm. dar galvoju reiks bandyt tartis, kad pvz atnesu dezutes, palieku ir po to tik uzbegu susimoketi, nes eiles menesio gale kosmaras, zmones blin internetu negali susimoketi gi uz buta  doh.gif  na pensininkai tai suprantu, bet jaunimas  doh.gif

Galima sudaryti su pastu surarti mirksiukas.gif ir visus siuntinukus nunesat ir paliekat , gausit kas menesi saskaitas biggrin.gif tik kiek pamena reik 100 litu uzstata susimoketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2012 11 28, 18:31)
tik kitas emailas?O kortele jei bus ta pati -nieko ?Adresas i kuri siusti ?

kortele ta pati,adresas tas pats, tik vyro vardas pavarde ir kitas el.pastas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 28, 12:10)
gera kaina EMU'ku  rolleyes.gif su koduku NAT-1143913 dar papildoma 10% nuolaida

Kam gundei, kam viliojai...
Aš vakar juos žiūrėjau, žūrėjau ir mantrą kartojau, kad nereikia, nenoriu, nes bearpawus turiu naujus, nepranešiotus, iš mylimo javario pavasarį įsigytus ir tikrai vienų tokio stiliuko pakaks, nes yra dar krūva visokių kitokių, kiek galima išlaidauti, kai krizė ant Lietuvos ir t.t.
Vakar atsilaikiau, nu bet kam tau šiandien vėl reikėjo juos kaip vaikui sakldainį parodyt??? nono.gif
Ech, silpna aš batų atžvilgiu blush2.gif Oliuke, žiurėk, atsargiai daugiau batų klausimu - o tai mano širdis neatlaikys, MB tokią durną paliks ir liksiu aš tik viena pati su batų kalnu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 28, 20:05)
Aš vakar juos žiūrėjau, žūrėjau ir mantrą kartojau, kad nereikia, nenoriu, nes bearpawus turiu naujus, nepranešiotus, iš mylimo javario pavasarį įsigytus ir tikrai vienų tokio stiliuko pakaks, nes yra dar krūva visokių kitokių, kiek galima išlaidauti, kai krizė ant Lietuvos ir t.t.
Vakar atsilaikiau, nu bet kam tau šiandien vėl reikėjo juos kaip vaikui sakldainį parodyt???  nono.gif
Ech, silpna aš batų atžvilgiu  blush2.gif  Oliuke, žiurėk, atsargiai daugiau batų klausimu - o tai mano širdis neatlaikys, MB tokią durną paliks ir liksiu aš tik viena pati su batų kalnu  biggrin.gif

Jole, nupirkit vaikui garažą, nuraminsit sąžinę nu biggrin.gif prisimenu iki šiol biggrin.gif
Atsakyti
Mamukai, gal kas turite tokį ar panašų http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE? kaip ten turi atslenkti pedalai kur skirti tik kojytėms susidėti? bandom atlenkti ir bijom nulaužti, neatsilenkia lengvai...
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 28, 13:10)
gera kaina EMU'ku  rolleyes.gif su koduku NAT-1143913 dar papildoma 10% nuolaida

http://www.naturesho...Australia/Alba-
user posted image

o čia originalai?
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 11 28, 18:52)
Tai prašom parekomenduoti tą gerąjį, nes mane irgi iš proto baigia išvesti karcher'io su vandeniu tampymas per 2 aukštus ir paskui dar plovimas  karsta.gif

QUOTE(deltadu @ 2012 11 28, 18:54)
Kur pirkote, jei ne paslaptis?

pirkom pagal skelbima kazkoki, tik zinau kad is UK veza rolleyes.gif

QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 28, 21:05)
Vakar atsilaikiau, nu bet kam tau šiandien vėl reikėjo juos kaip vaikui sakldainį parodyt???  nono.gif
Ech, silpna aš batų atžvilgiu  blush2.gif  Oliuke, žiurėk, atsargiai daugiau batų klausimu - o tai mano širdis neatlaikys, MB tokią durną paliks ir liksiu aš tik viena pati su batų kalnu  biggrin.gif

pirk pirk, tai gi sau brangiajai flirt.gif Be to, as po EMU kisau koja i Bearpawus tai man nelabai jie, kieti tokie pasirode ax.gif

QUOTE(EDTA67 @ 2012 11 28, 21:51)
o čia originalai?

taip. siuntimas i LT nuo 50 Eur free 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 28, 21:48)
Mamukai, gal kas turite tokį ar panašų http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE? kaip ten turi atslenkti pedalai kur skirti tik kojytėms susidėti? bandom atlenkti ir bijom nulaužti, neatsilenkia lengvai...

panasu turim, pedalai atsilenkia, kojytem pasidet
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 28, 12:10)

http://www.naturesho...Australia/Alba-
user posted image

Kodel man viena koda leidzia panaudoti, o as ju noriu verysad.gif
Atsakyti
sakykit, sportsdirect parduotuvėje adidas treningo dydis atitinka įprastinį dydį? Ar nėra padidintas, pamažintas? 95 cm krūt.apimt., 166 cm ūgiui koks dydis tiktų? Gal kas konkrečiai pirko šį:
http://www.sportsdir...olcode=66707143
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 28, 20:45)
Jole, nupirkit vaikui garažą, nuraminsit sąžinę nu biggrin.gif prisimenu iki šiol biggrin.gif

Ne, aš jam šiemet tikriausia visų čia apkalbėtą didicarą nupirksiu, o jau kitais metais garažą biggrin.gif
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 28, 20:57)
pirk pirk, tai gi sau brangiajai  flirt.gif Be to, as po EMU kisau koja i Bearpawus tai man nelabai jie, kieti tokie pasirode ax.gif

Tai pratestuosiu šiemet abejus. Tik šiek tiek ribotas man su jais vaikščiojimas, nes nuo pirmadienio iki penktadienio į valstybinį oficialų darbą einu ir ne visada pritraikau, savaitgaliais kartais ir nosies iš namų neiškišu, o ir kiek to šalčio pas mus. Dar ir crocsus dvejus žieminius turiu, tai irgi tokie laisvalaikiniai, nu bet čia buvo reikalas - noriu emu, nes dar neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 28, 21:15)
Ne, aš jam šiemet tikriausia visų čia apkalbėtą didicarą nupirksiu, o jau kitais metais garažą  biggrin.gif

Tai pratestuosiu šiemet abejus. Tik šiek tiek ribotas man su jais vaikščiojimas, nes nuo pirmadienio iki penktadienio į valstybinį oficialų darbą einu ir ne visada pritraikau, savaitgaliais kartais ir nosies iš namų neiškišu, o ir kiek to šalčio pas mus. Dar ir crocsus dvejus žieminius turiu, tai irgi tokie laisvalaikiniai, nu bet čia buvo reikalas - noriu emu, nes dar neturiu  biggrin.gif

As noreciau pamatyti jusu batu spinta... Tada turbu krisciau vietoj negyva is pavydo...
Atsakyti