Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 11 27, 22:09)
del to nereik kaltint pastininkiu  verysad.gif 

ne, aš jų tikrai nekaltinu. man tik labai liūdna, kad Lietuvos paštas vietoje to, kad paragintų savo paštininkes mažiau krapštyti nosis (čia apie mūsų paštą), verčia jas būti prekybos agentėmis. bent pas mus jos sukasi labai lėėėėėėėtai, visada nepatenkintos ir paniurę. vėlgi - yra kvotos. padarysi per didelę, kitą ketvirtį vėl reikės tokią pačią suprekiauti. a kam???

QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 27, 23:02)
Na prisipirko paštas SNORO būdkių, dabar galės ten mokesčius surinkinėti, o mums bus tiesus ir laisvas kelias į šviesų rytojų, t.y. siuntinių migracijai  biggrin.gif

koks optimizmas trykšta iš tamstos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 11 27, 15:44)
Ar galima tiesiog pasibandyti tą kodą? Ir grįžti atgal.

Tikrai galima 4u.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2012 11 27, 22:29)
Pas mus pašte tai yra atskira eilė korespondencijai/siuntoms išsiųsti, atsiimti, bet tik 1 langelis, o kiti 2 - mokesčiams  doh.gif , o po darbo valandų tai prie to vieno ilgesnė eilė būna  doh.gif

Įtariu mes tam pačiam pašte atsiimam lotuliukas.gif
Atsakyti
Apsukat pokavimo juostele. O tai ne lipni juostele ? ax.gif
Siuksliu maisai netinka, reklaminiai irgi,tai i kokius g.gif pokuojat ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 11 28, 07:36)
Apsukat pokavimo juostele. O tai ne lipni juostele ?  ax.gif
Siuksliu maisai netinka, reklaminiai irgi,tai i kokius g.gif  pokuojat ? g.gif

Pas mane lieka nuo siuntiniu is uk, kinieciu ir pan, o ypac gerai tas popierius, kurio buna prideta siuntiniu dezese, kad uzpilfyti tustuma. O jei i maisus, tai pakuoju nuo visokiu parduotuviu, Lindex, Drogas, Mango, Zara, na tu visokiu panasiu, bet uzklijuoju lapa ir nesimato reklaminiu uzrasu, o jei ir matosi kokia raide, niekas nieko nesako pas mus smile.gif

Pakavimo juostele turbut turima omenyje ta plevele, kaip ir maistui buna. As tai ja naudoju nebent paciam siuntiniui supakuot viduje, t.y. jei koks rubas, ar zaislas ar pan., o jei pati siuntini ja apsuku (paprastai grazinant batus i uzsieni, tiesiai ant batu deziu), tada lapa popieriaus priklijuoju ant virsaus.

BOOHOO

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 28 lapkričio 2012 - 08:01
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 28, 00:35)
koks optimizmas trykšta iš tamstos biggrin.gif

Atostogos artėja, tai aplankė optimizmo ir gerumo dvasia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 11 27, 18:46)
ELF kokybė gerokai prastesnė smile.gif Tik žiūriu kiko UK gerokai brangiau, visur šešėliai 4,9 euro,o čia tiek pat svarų. Siuntimas pirmą kartą perkant nemokamas, nuo 49 svarų/eurų siunčia nemokamai, bet deja ne į LT  verysad.gif Gal kada pabandyt iš ten pirkt per UK adresą  rolleyes.gif Arba pažiūrėt vokiškam puslapyje ar siųstų į LT  smile.gif Bet vokiečių aš nė bum bum  biggrin.gif
Pabandžiau įdėt keletą prekių į kašiuką UK puslapyje, tai Lietuvą pasirinkti leidžia smile.gif Tai gal ir iš Vokiško galima pirktis su nemokamu siuntimu  bigsmile.gif Gal kas vokiškai skaitantis pabandytų  4u.gif

jeigu kas pirktu, noreciau prisijungt, pati italijoj pirkausi lupdazi, tai jis superinis buvo, gaila jau pabaigiau sad.gif tikrai puiki kokybe kaip uz tokias kainas smile.gif

praziopsojau, ar kas nors vilniuje renka SD?
Atsakyti
siuksliu maisai yra permatomi dazniausiai ir ploni, na nebent brangesni tokie tvirti. as irgi naudoju tuos, kur is uk gaunu zailius ar pilkus, jie yra nepermatomi ir standus. teko ir man su savo pastininkem padiskutuoti, nes nenorejo imti, bet itikinau, kad kitur ima, ir kad pas juos parasyta, kad netinka reklaminiai maisai, o ne apskritai maisai. pas mane lieka ir voku burbuliniu nuo kinieciu, ir mazu dezuciu, tai viskas, kas lieka ir sunaudoju.
Atsakyti
sveikutes. gal galite padeti, nu niekaip nerandu, kiek kainuoja siuntimas is mangooutlet blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 11 27, 21:26)
Mergaitės, nepykit už off'topic, gal kas susigundys smile.gif:
http://www.supermama...;#entry59487792

visai norėčiau, tik ar platesnei kojai tiktų g.gif
Atsakyti
Sveikutės,gal kuri žinot ar britlita dar dirba? 4u.gif Žiūrėjau į jų puslapį ir nesupratau kiek kainuoja atvežimas į kitus miestus? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
stupid.gif Help. Asdoj registruojantis savo savo lietuvišką telefoną reikia nurodyti?
Atsakyti
Sveikutės.Ar mytoys prekių niekur negalima sekti? Jokio tracing numerio negavau.
Atsakyti