Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(pagalvele111 @ 2012 11 27, 20:32)
Ar galioja SD koks kodukas? 4u.gif

Ir man idomu...gal kokiu koduku zinote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 27, 22:03)
deja deja. kol susikuičiau grąžą, man pasiūlė sieninius kalendorius, atšvaitus, tai norėjau paklausti ar indaplovių tablečių neturi ir gal aš ne ten pataikiau - į Maximą o ne paštą?

del to nereik kaltint pastininkiu verysad.gif Jiem tokie yra valdzios nurodymai, planai. Mano anyta dirbo pastininke, todel zinau, kaip vargdavo. Nes pvz duodavo tam tikra skaiciu marskineliu su krepsinio atribiutika, ir reikedavo juos parduot. (ji kaime dirbo). tai ten ne iki tu marskineliu zmonems budavo.. doh.gif Tai va, jei neparduodavo tam tikro skaiciaus, reikejo pacioms pastininkem pirktis. Nu zodziu.. todel ir cia, pastuose siulo viska doh.gif
Atsakyti
Prisijungčiau prie SD pajūrio zonoje 4u.gif Arba galiu pati rinkti kompaniją, jei atsiras norinčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 11 27, 22:01)
va tas dalykas labiausiai ir nervina  doh.gif  Ne karta norejos parasyt kur auksciau, ir paprasyt ar ka, kad padarytu koki atskira langeli butent siuntiniu gavimui, issiuntimui. Nes dabar, reik atsiimt koki siuntini, turi stovet bendroj eilej. Kazkaip pastas, pagal mane , juk  turetu pirmiausia atlikt pasto funkcijas, o jau paskui visas kitas  doh.gif

Aš kartą dėl to parašiau skundą į post.lt blush2.gif
Nes teko atstovėti eilėj gerą pusvalandį,nes irgi mokesčius mokėjosi pensininkai, kad per pora minučių išsiųsčiau siuntinuką, po to iškart atsirado lentelė su užrašu,kad išsiųsti korespondenciją/siuntinius galima be eilės biggrin.gif (Šitam mūsų pašto skyriui deja atsiimti siuntinukų negalima, tenka per visą miestą į centrinį skyrių trenktis doh.gif )
O dėl to,kad paštas mokesčius priima , tai man atrašė , kad stengiasi patenkinti įvairius žmonių poreikius ir bla bla bla, žodžiu ssuprask uždirbinėja kaip tik gali pinigus biggrin.gif
Atsakyti
va tas dalykas labiausiai ir nervina  doh.gif  Ne karta norejos parasyt kur auksciau, ir paprasyt ar ka, kad padarytu koki atskira langeli butent siuntiniu gavimui, issiuntimui. Nes dabar, reik atsiimt koki siuntini, turi stovet bendroj eilej. Kazkaip pastas, pagal mane , juk  turetu pirmiausia atlikt pasto funkcijas, o jau paskui visas kitas  doh.gif

Pas mus pašte tai yra atskira eilė korespondencijai/siuntoms išsiųsti, atsiimti, bet tik 1 langelis, o kiti 2 - mokesčiams doh.gif , o po darbo valandų tai prie to vieno ilgesnė eilė būna doh.gif
Atsakyti
Na prisipirko paštas SNORO būdkių, dabar galės ten mokesčius surinkinėti, o mums bus tiesus ir laisvas kelias į šviesų rytojų, t.y. siuntinių migracijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 27, 22:03)
deja deja. kol susikuičiau grąžą, man pasiūlė sieninius kalendorius, atšvaitus, tai norėjau paklausti ar indaplovių tablečių neturi ir gal aš ne ten pataikiau - į Maximą o ne paštą?

Nepykit ant ju - jiems viskam yra paskirtos normos (kiek siuntiniu issiusti, kiek loterijos bilietu parduoti, is keliu zmoniu mokescius surinkti ir pan). Didesniuose miestuose gal visos tos normos igyvendinamos be problemu, o vat mazesniu miesteliu , kaimu pastuose tai labai sunku padaryti. O jei neivykdo normu gauna pylos ir net baudu doh.gif Pasakojo man, kaip paciom teko sau siuntinius siusti, nes rodikliai labai nekokie buvo... Tad siek tiek uzuojautos ir jei yra galimybe - pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 27, 20:11)
Praeitą savaitę užsakinėjo, šiandien susiskambino su parduotuve, pasirodo išparduota  doh.gif
Ieškau Vtech Innotab2
http://www.amazon.co...h...9812&sr=8-1
Elc ir Motehercare dar buvo papildoma -20 proc. tai kainytė nesigavo 50 svarų, dabar pigiau nerandu  g.gif

bet kaip jie taip parduoda neapsiskaičiuodami ir net nepraneša verysad.gif
O žaislas tikrai populiarus , tikiuosi rasti dar gera kaina, labai suprantu, nes mano išrinktas irgi dingo tiesiog akyse doh.gif verysad.gif

manau, jie daugiau pelno iš to ir surenka smile.gif Jei ne visos papildomos paslaugos (aišku, planų darbuotojams nerealumas jau kita istorija..), tai paštininkai turbūt nė dviračių neturėtų doh.gif

Aš į savo paštuką irgi vešiu Kalėdoms ką nors, nes mūsų kaimo paštukas, eilių nebūna (jei vienas žmogus ką nors moka, tai jau OHO lotuliukas.gif ) , mane sveikina nuo durų ir tempia visus sukauptus siuntinius mano ir vyro vardu , pažįsta ir be dokumentų biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 11 27, 14:25)
Galiu rekomenduoti kokybiškesnę kosmetiką negu ELF smile.gif Užsienyje esu pirkus KIKO kosmetikos, labai patinka jų šešėliai, mamai lūpdažiu sužavėta, ir tušai geri išbandyti. Pirkau ne internetu, dar tam nebuvo poreikio smile.gif Yra jų keli puslapiai www.kikocosmetics.co.uk arba per kikocosmetics.de Žiūrėjau ar siunčia į LT, bet nebeprisimenu  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tik as pirkau Italijoje, ji tokia prie pigesniu, visada parduotuveje zmoniu pilna, visi viska bando, pilna konsultanciu, bet ir kokybe nebloga, lakai gerai laiko thumbup.gif
Atsakyti
Sakykite, ar perkant iš mytoys.de dar ir mokesčius kokius reikės mokėti? Kodėl jie man prirašyti?
Wert des Warenkorbes: € 49,97 (krepšelio vertė)
Versand (Europa): € 13,95 (siuntimas)
Endsumme: € 63,92 (tarpinė suma)
enthaltene MwSt.: € 10,20 (kažkokie mokesčiai)

Merginos, juk daug kas pirkote. Pasakykite, prašau.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 28 lapkričio 2012 - 00:09
QUOTE(Tasty @ 2012 11 27, 13:23)
Mes labai dažnai daiktą pakuojam į maišelį (neretai paprastą, pc), tada uždedam popierių su adresu ir viską apsukam pakavimo plėvele. Dar nebuvo, kad nepriimtų ar kad sakytų, jog nėra kur dėti antspaudo, nors popieriaus ten nelieka visai, viskas po plėvele  cool.gif

Gera mintis del tos pleveles, reiks isbandyti,nes tos lipnios juostos kruvos sueina, zodziu musu tema ivairiapusiskai naudinga cool.gif group.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2012 11 28, 00:00)
Sakykite, ar perkant iš mytoys.de dar ir mokesčius kokius reikės mokėti? Kodėl jie man prirašyti?
Wert des Warenkorbes: € 49,97  (krepšelio vertė)
Versand (Europa): € 13,95  (siuntimas)
Endsumme: € 63,92  (tarpinė suma)
enthaltene MwSt.: € 10,20 (kažkokie mokesčiai)

Endsumme - galutine suma, o ta paskutine yra PVM, kuris jau yra iskaiciuotas i daikto verte. Ar Jums suma gavosi didesne, nei kad zaisla pirkote?
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2012 11 28, 01:13)
Endsumme - galutine suma, o ta paskutine yra PVM, kuris jau yra iskaiciuotas i daikto verte. Ar Jums suma gavosi didesne, nei kad zaisla pirkote?

Ačiukas, supratau. Jis ir buvo išryškintas..Nesupratau tik, ko norėjote paklausti blush2.gif lotuliukas.gif

Tiek ir turėčiau mokėti. Tuos 63. (kaina+siuntimas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 28 lapkričio 2012 - 00:33