Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(Tasty @ 2012 11 27, 21:03)
O kada užsakinėjot ir ko čia neturi? Gal kur kitur yra?  g.gif

Praeitą savaitę užsakinėjo, šiandien susiskambino su parduotuve, pasirodo išparduota doh.gif
Ieškau Vtech Innotab2
http://www.amazon.co...h...9812&sr=8-1
Elc ir Motehercare dar buvo papildoma -20 proc. tai kainytė nesigavo 50 svarų, dabar pigiau nerandu g.gif
Atsakyti
Sveiki, ketvirtadieni pirksiu www.sportsdirect.com, gal butu norinciu jungtis? Esu Kaune, galiu perduoti i Jona,a, Ukmerge, Utena, Vilniu. Rasyti AZ
Atsakyti
Junkites, kas norit, prie SD uzsakymo Vilniuje 4u.gif
Esame keturios, usakinesiu siandien apie 22.30. Rasykit: inga.svajinga@gmail.com
Atsakyti
Per kiek maždaug laiko ateina prekės iš mytoys.de? ax.gif
Atsakyti

QUOTE(ra2ga @ 2012 11 27, 21:01)
Pritariu. Jos nerealios  thumbup.gif  kartais pagalvoju, kad reikia sokolado nunesti.
uz pakavima nemokejau. i popieriu vyniuoja, kartais kokia dezute duoda.
nebent pati pierku voka, tai tada moku smile.gif

butinai nuneskit mirksiukas.gif as savo pastininkei visada pries kaledas nunesu
Atsakyti
Sveikos,

Žodžiu vakar apsimelavau vidury baltos dienos doh.gif - TBS nesiunčia į Airiją sad.gif
Atsakyti
kaip ten su maudymukais? uzsakot?
Papildyta:
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 27, 21:35)
butinai nuneskit  mirksiukas.gif as savo pastininkei visada pries kaledas nunesu

tikrai reikes. dar toms, kurios sedi paste niekuo nevaisinau. bet ta, kuri i namus atnesa, tai saldainiu, tai sokolado, lita arba du duodu.
Atsakyti
as kasmet nesu visam skyriui kavos pakeli, arbatos dezute ir didele saldainiu deze, nes neknisa proto del maisu, nes uzmerkia aki, ir daznai prasiuncia kaip korepondencija, kas jau tikrai virsija 90cm. dar galvoju reiks bandyt tartis, kad pvz atnesu dezutes, palieku ir po to tik uzbegu susimoketi, nes eiles menesio gale kosmaras, zmones blin internetu negali susimoketi gi uz buta doh.gif na pensininkai tai suprantu, bet jaunimas doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, nepykit už off'topic, gal kas susigundys smile.gif:
http://www.supermama...;#entry59487792
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2012 11 27, 20:57)
Pažiūrėjau, tai rašo, kad siunčia tik Vokietijos ribose, o tarptautinis siuntimas šiuo metu negalimas 4u.gif

ačiū 4u.gif Ech, gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 27, 21:09)
as kasmet nesu visam skyriui kavos pakeli, arbatos dezute ir didele saldainiu deze, nes neknisa proto del maisu, nes uzmerkia aki, ir daznai prasiuncia kaip korepondencija, kas jau tikrai virsija 90cm. dar galvoju reiks bandyt tartis, kad pvz atnesu dezutes, palieku ir po to tik uzbegu susimoketi, nes eiles menesio gale kosmaras, zmones blin internetu negali susimoketi gi uz buta  doh.gif  na pensininkai tai suprantu, bet jaunimas  doh.gif

va tas dalykas labiausiai ir nervina doh.gif Ne karta norejos parasyt kur auksciau, ir paprasyt ar ka, kad padarytu koki atskira langeli butent siuntiniu gavimui, issiuntimui. Nes dabar, reik atsiimt koki siuntini, turi stovet bendroj eilej. Kazkaip pastas, pagal mane , juk turetu pirmiausia atlikt pasto funkcijas, o jau paskui visas kitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 11 27, 22:01)
va tas dalykas labiausiai ir nervina  doh.gif  Ne karta norejos parasyt kur auksciau, ir paprasyt ar ka, kad padarytu koki atskira langeli butent siuntiniu gavimui, issiuntimui. Nes dabar, reik atsiimt koki siuntini, turi stovet bendroj eilej. Kazkaip pastas, pagal mane , juk  turetu pirmiausia atlikt pasto funkcijas, o jau paskui visas kitas  doh.gif

deja deja. kol susikuičiau grąžą, man pasiūlė sieninius kalendorius, atšvaitus, tai norėjau paklausti ar indaplovių tablečių neturi ir gal aš ne ten pataikiau - į Maximą o ne paštą?
Atsakyti