QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 12 01, 10:20)
Palaukit, bet ar šis postas, ar šie pasiūlymai buvo skirti vien jums?
Niekas nesako, kad vien man, bet iš savo kampo gi į viską žiūriu, ne iš Stiopkos, kuris kitoj pusėj gatvės gyvena.
Gal kažkas ir pasinaudos šiais pasiūlymais, kaip pavyzdžiui išvalyti laiptinę? O jei pas jus yra kas sutvarko, tai nereiškia kad taip pas visus.
Taigi minėjau, kad, kai nebuvo, tai kas savaitę patys išsivalydavom ir jokia tai ne dovana ar geras darbas, o tiesiog vienas iš darbų, kurį reikia atlikti, kad negyventi jovale.
Ir iš vis, daug iš čia pasisakusių nesuprantu, juk žmogus tik pasiūlė, o neliepė to daryti.
Kad tas pasiūlymas nelabai kaip pasiūlymas nuskambėjo, buvo atlėkta mojuojant vėliavom su nelabai maloniu temos pavadinimu. Būtų kitaip užvadinta, turbūt kitaip viskas ir būtų priimta.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 12 01, 10:24)
vaikams dovanos butinos! Butent del ju (kad ir kaip liudna) vaikai laukia svenciu.
Nematau tame nieko liūdno, kodėl gi blogai laukti dovanų? Pažiūrėkit į japonus. Kraštas išvis nekrikščioniškas, o Kalėdas švenčia būtent dėl komercijos, ir ką, negerai? Man tai visai netrukdo tai, kas žmonėms svarbu per Kalėdas, kam reikia, tas eina į bažnyčią, kiti džiaugiasi, būdami su šeima, o dar kiti perka dovanas, tai ar blogai, kad ne visi vienodi? Man už tai labai ir nepatiko, kad temos autorė atlėkus pradėjo rėkaut, kad ką čia durniai dovanas perkat, eikit daryt kitų darbų