Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(p Raganyte @ 2012 11 30, 16:53)

GAL GALETU KURI MODERATORE PAZYMETI TAI PRIE RECEPTUKO CIPCIUKO ANANASINIO TORTO? mAZIAU PASIKARTOJANCIU KLAUSIMELIU BUTU.  4u.gif

galėtų biggrin.gif jau pakoreguota mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas merginos,na jusu visu torciukai nerealus as dabar nepakomentuosiu atskirai bet taip smagu paziureti jusu grozybes.As turejau vakar dienai sugalvoti torciuka mano pirmagimiui 21 tai man taip sunku buvo sumastyti ,visus pasiulymus atmetinejau niekas netiko man bet staiga sove mintis ir ja igyvendinau ant torto
stai Medutis Adrijos dengtas pastiliazu
user posted image
Atsakyti
Aš vis kaip jaunas mėnuliukas ateinu seilę pavarvinti į grožius ir patarimų pasiskaitinėti blush2.gif

Tuo pačiu paskubomis šiandienos vakarui sumeistrautas Snickers'as ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 11 30, 16:08)
Labai labai gražūs tortukai. Tik man keistai truputį atrodo toks tortas būtent tokia proga, ir ypač, kai vienas vieniems, kitas - kitiems.
Kai aš linkus į visokius išvedžiojimus ir interpretacijas.... doh.gif
Bet šiaip puikiai tiktų krikštynoms, ar vaikučio gimimo proga wub.gif

100proc. mano mintys biggrin.gif man siaip keisti tokie spaudimai, i kiekvieno dusia o ir sveikata neilysi unsure.gif
Mingailiux ispildymas puikus wub.gif krikstui ar lankymo proga butu tobula wub.gif
QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 30, 16:26)
Nu vat siais laikais mociutes... is pradziu spaudzia vaikus zenytis, paskui spaudzia vaiku susilaukti, o cia dar nesusituokus  lotuliukas.gif Klausiau, gal jau laukiasi, kad toks noras. Sako ne, mes cia labai norim, kad jie vaikucio susilauktu smile.gif

geriau tada +savaitgali viesbutyje padovanotu lotuliukas.gif
Shiushke13, Dianaaa1215, astuftis, ingridasir - saunuoles thumbup.gif
Rakelė labai skaniai artodo tongue.gif
sypseneleee idomus tortukas, tik as matyt blondine ne tik dazyta biggrin.gif neikirtau minties blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ir as atnesu savaji smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 30, 15:26)
Aij, geriau nesigilint  lotuliukas.gif . Kai toks pageidavimas tai ka jau cia padarysi. Man tai jis i krikstynu nesa.
Nu vat siais laikais mociutes... is pradziu spaudzia vaikus zenytis, paskui spaudzia vaiku susilaukti, o cia dar nesusituokus  lotuliukas.gif Klausiau, gal jau laukiasi, kad toks noras. Sako ne, mes cia labai norim, kad jie vaikucio susilauktu smile.gif

Aisku,kad reikia spaust zenytis,nes iki 35 metu tipo draugauja kartu ar ne visai kartu gyvendami,o paskui,kai susizenija,tai gandrui per salta,tai ne ten gandras nuskrido,tai per mazai kopustu pasodinta... biggrin.gif Zinokit,kaip smagu anukus auginti smile.gif bigsmile.gif Niekada nesigailesi anksti keles ir jaunas vedes.Tokia liaudies ismintis.Yra skirtumas kur mamai 35 ir vaikui 10-15,ir mamai 35 ir vaikui 1 metai g.gif
Atsakyti
nauja temukė,o jau tiek grožybių spėjot pridėti...super mergaitės...

pasta222,super tortas medžiotojui
mingailiux,stebinat vis kuo toliau tuo tobulesniais tortais.....su liutuku labai mielas,raktas fantastiškas,o su leliukais man tooooks mielas,kad ašarą spaudžia....dėt to kam ir kokiai progai skirtas,aš nesigilinu-man rupi pats tortas,jo kokybė ir kiek darbo ydėta.....
shiushke13,fainuoliai tortukai
asfutis,dailu...tikrai dailu
diana1215 liux
ingridasir kokios gražios spalvos,figurėlė nepriekaištinga...tiesiog džiaugiasi širdis toky torta matydama.....
[/B]sypseneleee[B], super duper.....

atleiskit jei ko nepaminėjau.....

na ,kad atėjau tai ir aš keleta parodysiu...
draugės gimtadieniui
user posted image

muzikantų vestuvėms
user posted image

keksiukai
user posted image

Maša ir lokys miško pievelėje

user posted image

knyga garbingam jubiliejui
user posted image

klounas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 30, 19:36)

Rakelė labai skaniai artodo  tongue.gif

4u.gif aciu smile.gif

ir kitu tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 11 30, 14:43)
Kaip Jūs tas figūrėles tokias gražias nulipdot??  wub.gif

Pasakysiu saziningai, man pats baisiausias darbas tas figureles lipdyt, kaupiuosi iki paskutines minutes doh.gif , siaip tai as nelabai savaime nulipdyciau, man pasiziuret tiksliai reikia kaip jas lipdyt, tai susirandu internete kur parodyta kaip lipdyt ir bandau atkartot. Kartais ziurek ir gaunasi kazkas biggrin.gif . O siaip aciu labai uz ivertinima rolleyes.gif
Atsakyti
Kirbe,Labai grazus Jusu tortai.Zolyte-tai slapia beze ar sviestinis kremas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliz@: 30 lapkričio 2012 - 20:08
QUOTE(Eliz@ @ 2012 11 30, 20:00)
Labai grazus Jusu tortai.Zolyte-tai slapia beze ar sviestinis kremas?

šlapia beze...bet necituokit nuotraukų...ištrinkit iš cituojamo teksto...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 11 30, 21:07)
šlapia beze...bet necituokit nuotraukų...ištrinkit iš cituojamo teksto...... doh.gif

Aciu smile.gif Dazai geliniai?
Atsakyti