Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ingridasir @ 2012 11 30, 15:23)
Pasirodau su dar vienu ax.gif
Kriausinis- karamelinis, 2,5 kg.

Kaip Jūs tas figūrėles tokias gražias nulipdot?? wub.gif
Atsakyti
Tortukas suzadetiniams, su palinkejimu susilaukti vaikucio smile.gif Viena dalis keliaus i jaunosios puse, kita i jaunojo.

Maskarpones su persikais, 2,7kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 11 30, 13:56)
ojezau...tikrai netepkit kiaušinio baltymu...tiesiog degtine nutepkit,o jeigu dažysit masę ant viršaus su dažais ,tai ir taip blizgės

Kiausinio baltymu zinau kad pyragai, bandeles, sausainiukai aptepami kol karsti/silti. Taip labai sumazeja rizika pasigauti ta bacila (kur paskui viduriuojama).
O degtine - ar NESMIRDES paskui degtine? blink.gif As iskarto gatava pirktine spalvota mase dengiau - nebedazysiu ant virsaus.
Aciu visoms labai uz idejas ir patarimus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ikelsiu paskui masiniuka, kokio dar nematet (tikriausiai). blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 30, 16:25)
Tortukas suzadetiniams, su palinkejimu susilaukti vaikucio smile.gif Viena dalis keliaus i jaunosios puse, kita i jaunojo.

Maskarpones su persikais, 2,7kg

Labai labai gražūs tortukai. Tik man keistai truputį atrodo toks tortas būtent tokia proga, ir ypač, kai vienas vieniems, kitas - kitiems.
Kai aš linkus į visokius išvedžiojimus ir interpretacijas.... doh.gif
Bet šiaip puikiai tiktų krikštynoms, ar vaikučio gimimo proga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2012 11 30, 14:23)
Pasirodau su dar vienu ax.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 30, 15:25)

labai grazus tortukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 11 30, 16:08)
Labai labai gražūs tortukai. Tik man keistai truputį atrodo toks tortas būtent tokia proga, ir ypač, kai vienas vieniems, kitas - kitiems.
Kai aš linkus į visokius išvedžiojimus ir interpretacijas.... doh.gif
Bet šiaip puikiai tiktų krikštynoms, ar vaikučio gimimo proga wub.gif

Aij, geriau nesigilint lotuliukas.gif . Kai toks pageidavimas tai ka jau cia padarysi. Man tai jis i krikstynu nesa.
Nu vat siais laikais mociutes... is pradziu spaudzia vaikus zenytis, paskui spaudzia vaiku susilaukti, o cia dar nesusituokus lotuliukas.gif Klausiau, gal jau laukiasi, kad toks noras. Sako ne, mes cia labai norim, kad jie vaikucio susilauktu smile.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal pagelbėsit. Pirmą kartą dengiu mase tortą ir dabar iškilo klausimas kuriais dažais dažyti masę: sausais ar geliniais? Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 30, 17:26)
Aij, geriau nesigilint  lotuliukas.gif . Kai toks pageidavimas tai ka jau cia padarysi. Man tai jis i krikstynu nesa.
Nu vat siais laikais mociutes... is pradziu spaudzia vaikus zenytis, paskui spaudzia vaiku susilaukti, o cia dar nesusituokus  lotuliukas.gif Klausiau, gal jau laukiasi, kad toks noras. Sako ne, mes cia labai norim, kad jie vaikucio susilauktu smile.gif

nu jo... doh.gif
Jei atvirai - man toks tortas tokia proga asocijuojasi su skyrybomis ir vaikų dalybomis labiau. Bet čia tik man biggrin.gif Man visad kitaip, nei kitiems biggrin.gif
Atsakyti
cia panasiai, kaip tamama kur 14 ar 15 metu sunui sikna uzsake lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
KIEK GRAMU YRA 1 PAKELIS KEPIMO MILTELIU???
pAGAL cIPCIUKO RECEPTA KEPU aNANASINI TORTA. 4u.gif
Ana bendra tortu temele jau admin uzdare - pasibaige, o naujos dar nieks nespejo sukurti. Jau ir kiausinius susikuliau... blink.gif

Jau radau: 15g.

GAL GALETU KURI ODERATORE PAZYMETI TAI PRIE RECEPTUKO CIPCIUKO ANANASINIO TORTO? mAZIAU PASIKARTOJANCIU KLAUSIMELIU BUTU. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 30 lapkričio 2012 - 16:22
labai grazus visu torciukai, labai isimine rakciukas smile.gif

O cia mano kuklutis nykstukas i darzelio svente wink.gif

Kurmio namelis, 3 kg

user posted image
Atsakyti
Rodau savo pirmas rozes ax.gif
user posted image
Viduj mano Grafas Slyvukas smile.gif
Atsakyti