Keila,nesk sian savo grozius
mergaites, ka tik pasidariau pastilaza pagal adrija tortu dengimui. Man jis padarius viska kaip recepte pasirode per minkstas ir lipnus (gal aliejaus reikejo ne 5 saukstu, o maziau ), tai as minkydama dar dejau ir cukraus pudros ir krakmolo. Ar nebusiu pagadinus su tuo krakmolu? Kadangi nezinau koks jis turi buti, dariau pagal nuojauta. Dabar palikau stoveti nakciai, tikrai kietas neatrodo, bet bijau, kad sukietes
Dabar paskaiciau, kad kam per minkstas iseina, tai tik cukraus pudros dadeda.
QUOTE(AsPeleda @ 2012 12 23, 22:27)
mergaites, ka tik pasidariau pastilaza pagal adrija tortu dengimui. Man jis padarius viska kaip recepte pasirode per minkstas ir lipnus (gal aliejaus reikejo ne 5 saukstu, o maziau ), tai as minkydama dar dejau ir cukraus pudros ir krakmolo. Ar nebusiu pagadinus su tuo krakmolu? Kadangi nezinau koks jis turi buti, dariau pagal nuojauta. Dabar palikau stoveti nakciai, tikrai kietas neatrodo, bet bijau, kad sukietes
teisingai padarei viską nepergyvenk, atsišildysi mikrobangėj jei bus per kietas, arba atminkysi...gal vandenuko daugiau įdėjai, visada dadedu ir pudros ir krakmolo, jei gaunasi minkštesnis, pagal nuojautą kaip sakai, dar nei karto mesti lauk nereikėjo
SZ Visi nerealus, bet antro israiskos man nemirtingos
OOO, aciu ,taip skaniai pas tave visi tortukai atrodo
Mano keli kalediniai