Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos. Gal ir pasirodys kvailas klausimas, bet pasimečiau kokia masė geriausiai tinka figūrėlėms, o kuri dengimui?
Dengimui esu dariusi Cipsiuko pastiliažą - puiki masė. Dabar susidomėjau MMG mase, bet jau nebesuprantu - ar ji dengimui, ar figūrėlėms?
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2012 12 22, 16:22)
Dabar susidomėjau MMG mase, bet jau nebesuprantu - ar ji dengimui, ar figūrėlėms?

siaip dengimui, bet puokiai ir figurelem tinka biggrin.gif 4u.gif

SZ, pasakiskai wub.gif

aciu visiem uz gera zodi... kaip jau ne karta isistikinau tai tortui laaaaaabai svarbu detales.... padejau ta kubila ant apvalaus padeklo, kad net kopeteles netilpo... diedass sako nu ir kas ir taip kubilas yra... bus gerai... bet nebuciau as.. perkeliau ant didesnio.. padariau kopecias, sniega.... nu ir vaizdas visiskai kitas mirksiukas.gif
Atsakyti
o ka daryt jei man reik kokiu 3 egluciu is tarkim plikytos teslos blush2.gif biggrin.gif
arba kaip manot, ar geltonas marcipanas nusidazys graziai zaliai g.gif blush2.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymą. Na visgi mmg paliksiu kitam kartui, o dengimui darysiu Cipsiuko pastiliažą dengimui, o figūrėlėms masę pagal Asseni. Nors man tos abi masės identiškos, tik kad vienoje aliejus įeina, kitoje - ne. Rezultatą, kad ir koks bus šleivas, parodysiu jūsų teismui.
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2012 12 22, 18:40)
ačiū už atsakymą. Na visgi mmg paliksiu kitam kartui, o dengimui darysiu Cipsiuko pastiliažą dengimui, o figūrėlėms masę pagal Asseni. Nors man tos abi masės identiškos, tik kad vienoje aliejus įeina, kitoje  - ne. Rezultatą, kad ir koks bus šleivas, parodysiu jūsų teismui.

nu ir medaus kiekis skirias-vienur sriubiniai, kitur mazi ax.gif
Atsakyti
RAKELE,marcipanas nuostabiai gerai ima bet kokia spalva ,tikrai nusidazys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2012 12 22, 17:40)
ačiū už atsakymą. Na visgi mmg paliksiu kitam kartui, o dengimui darysiu Cipsiuko pastiliažą dengimui, o figūrėlėms masę pagal Asseni. Nors man tos abi masės identiškos, tik kad vienoje aliejus įeina, kitoje  - ne. Rezultatą, kad ir koks bus šleivas, parodysiu jūsų teismui.

o kam??? viska darau is to pacio pastilazo... na dziusta ilgiau gal... bet niekada nesidarau specialiai lipdymui...
Atsakyti
na va, mano ismucintas tporciukas.... Supratau, kad per dideli kasni apziojau, ir mano rankos tikrai auga ne is ten.... Antras gyvenime mase puostas tortas.... mano kaledinis baisuokliukas doh.gif Laimei, kad namiskiams skirtas.
Jogurtinis su apelsininiu kurdu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mdeive: 23 gruodžio 2012 - 13:01
O kur dingo Adrija, nebesulaukiu jos groziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2012 12 22, 19:12)
RAKELE,marcipanas nuostabiai gerai ima bet kokia spalva ,tikrai nusidazys 4u.gif

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu va, mano Kalėdaitis kopijuotas blush2.gif
user posted image
Karamelinis medutis 2kg smile.gif
Atsakyti
sveikos, tortus seniai kepu namiskiams, bet niekad nepuosiau ju mase, o labai norisi ismokti, dariau mase is saldainiu, daug maz kaip sioje nuorodoje, tik is sm emiau vienos nares nurodymus viskas kaip ir gerai, tik man kepi klausimai kyla: jeigu limpa prie ranku tai dar truksta pudros? ir jeigu kieteja tai jau padauginau cukraus pudros? 4u.gif atsiprasau uz kvailus klausimus, tiesiog darant pirma karta daug dvejoniu:)

ir dar klausimas, kur galima nusipirkti raidziu ir skaiciu figureles(trafaretus, nezinau kaip pavadinti, manau suprasit smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esema: 23 gruodžio 2012 - 15:11