Gal kas. Zinote kaip angliskai butu kardemonas
QUOTE(sypseneleee @ 2012 12 20, 19:43)
Gal kas. Zinote kaip angliskai butu kardemonas
cardamom
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 20, 02:13)
deja mano irgi tortu ir meducio temose gal kas galit atsakyt del cipciuko meducio miltu g. kiekio???
ACIU
Ispradziu nelabai supratau kodel klausi o pas cipciuka parasyta recepte 5 stiklines - dejau 1kg (1000g). Kazkur skaiciau jos temoj, kad jos stikline -200g. Tai va tikiuis ne per velu atrasiau.
QUOTE(Ti_Na @ 2012 12 20, 23:20)
Ispradziu nelabai supratau kodel klausi o pas cipciuka parasyta recepte 5 stiklines - dejau 1kg (1000g). Kazkur skaiciau jos temoj, kad jos stikline -200g. Tai va tikiuis ne per velu atrasiau.
dar ne velu oi kaupiuosi as tam meduciui jau pora geru dienu kazi prisikaupsiu ar bus vel nukelta ir pakeista kuo kitu
hmmm tai dabar miltu kiekis g. plaukioja tam recepte nuo 800g iki 1kg O jums viskas ok gavos, kociojos gerai?
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 21, 00:38)
dar ne velu oi kaupiuosi as tam meduciui jau pora geru dienu kazi prisikaupsiu ar bus vel nukelta ir pakeista kuo kitu
hmmm tai dabar miltu kiekis g. plaukioja tam recepte nuo 800g iki 1kg O jums viskas ok gavos, kociojos gerai?
iš karto nesudėkit visų miltų. Kai sumaišysit tešlą, matysit, kiek tų miltų reikia. Per daug miltų nepridėkit, kad nebūtų tešla bais kieta. Tada nei kočiot nebus smagu, ir iškepti lakšteliai bus kietoki.
Sveikos
Gražiai visos darbuojatės.....na bet akvilytės kalėdų senis.....WOW, kažkas nerealaus
Na ir aš su tortuku šiandien
Berniukui, kuriam sueis 2 metukai, mamytė prašė šuniuko ir kačiuko
Gražiai visos darbuojatės.....na bet akvilytės kalėdų senis.....WOW, kažkas nerealaus
Na ir aš su tortuku šiandien
Berniukui, kuriam sueis 2 metukai, mamytė prašė šuniuko ir kačiuko
QUOTE(naitas @ 2012 12 21, 01:30)
iš karto nesudėkit visų miltų. Kai sumaišysit tešlą, matysit, kiek tų miltų reikia. Per daug miltų nepridėkit, kad nebūtų tešla bais kieta. Tada nei kočiot nebus smagu, ir iškepti lakšteliai bus kietoki.
ACIU bandysiu
prasom mane tuinti, nes kitaip bais oficialiai jausiuos
reik ideju... prase papuost trupinukais torta. O ka tokio simbolisko uzdet ant jo Kaledoms cia
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 21, 13:04)
reik ideju... prase papuost trupinukais torta. O ka tokio simbolisko uzdet ant jo Kaledoms cia
eglutemis kokiu skirtingu dydziu is tos ppacios teslos kur kepsit torta
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 21, 13:23)
eglutemis kokiu skirtingu dydziu is tos ppacios teslos kur kepsit torta
ir as apie ta pati mislijau.. labai patik o kur pas Adrija Napoleonas taip puostas buvo
QUOTE(AsPeleda @ 2012 12 21, 12:29)
bandziau siandien daryti tuos kamuolius sokoladinius, nusipirkau konditerinio sokolado, uzsisaldziau balionus su vandeniu, na ir liejant sokolada ant to ledo, jis nuslysta, negaliu jokiu liniju isgauti, ka darau ne taip?
O kodel ant pripusto baliono nebandot? As taip dariau ir viskas liuks buvo