Akvilyte, super tortas!
akvilyte - o my god koks grazus, bet labiausiai patiko sliopkes ir rubai sukabinti
AKVILYTE
Gavus įspėjimą,dedu mažesnes foto .
QUOTE(Vaidosee @ 2012 12 19, 20:09)
Labas vakaras
Kokių nuostabių tortukų prisižiūrėjau,šaunuolės merginos,kiekvieną dieną užsuku akis paganyti ,atnešiau ir aš ,parodyti dukrytės Kalėdinį torčiuką į darželį,nesvėriau,spėju apie 5-6 kg.,gal net daugiau,vaidino Vilkas ir septyni ožiukai,tai derinausi prie temos.
--------------------
----------------------
Biskvitai snikerso,kremas grietinėlė,desertinė plombyro varškė ir žele gabaliukai,ačiū Kirbei už patarimus,dėl želatinos,lyg ir norėjau jos dėti,bet Kirbė patarė nedėti ir tikrai,tortas buvo,toks šlapias,tikrai skanus,bent jau visi kas ragavo,labai labai gyrė
Namukas-Kirbės medutis,figūrėlis mashrow masė,sniegas beze,klijuota aisingu.
Kokių nuostabių tortukų prisižiūrėjau,šaunuolės merginos,kiekvieną dieną užsuku akis paganyti ,atnešiau ir aš ,parodyti dukrytės Kalėdinį torčiuką į darželį,nesvėriau,spėju apie 5-6 kg.,gal net daugiau,vaidino Vilkas ir septyni ožiukai,tai derinausi prie temos.
--------------------
----------------------
Biskvitai snikerso,kremas grietinėlė,desertinė plombyro varškė ir žele gabaliukai,ačiū Kirbei už patarimus,dėl želatinos,lyg ir norėjau jos dėti,bet Kirbė patarė nedėti ir tikrai,tortas buvo,toks šlapias,tikrai skanus,bent jau visi kas ragavo,labai labai gyrė
Namukas-Kirbės medutis,figūrėlis mashrow masė,sniegas beze,klijuota aisingu.
QUOTE(Vaidosee @ 2012 12 20, 12:07)
Gavus įspėjimą,dedu mažesnes foto .
Oho kiek lipdiniu
akvilyte,super!
Vaidosee,koks nuotaikingas!
Vaidosee,koks nuotaikingas!
Akvilyte, dedama i foruma tokius nuostabius tortus, jus zudote neatsiskleidusius talentus Tokia kaip as pasiziuri, ir pagalvoja, gal man geriau jau nebekept tu tortu, nes kitiems parodyti bus geda, o pasigirti tai norisi Jus tokia saunuole, tikrai turit gyslele tam, tikiuosi esate ivertinta, kuo geriausios sekmes ir graziu nauju darbu
Vaidose, na ir padirbejot Kiek daug baiboku, kokie visi grazus. Man labiausiai patiko,gulintis sniege ir kunu piesiantis angela
O mano tortukas sokoladinis jau orkaitej kepa, puosiu ruosiu sestadieni. Kepiau pagal nauja recepta, tai tesla galima jau buvo valgyti nekepus , labai skanu. Ziuresim, jei gausis vertas to, idesiu recepta pasidalinti
Vaidose, na ir padirbejot Kiek daug baiboku, kokie visi grazus. Man labiausiai patiko,gulintis sniege ir kunu piesiantis angela
O mano tortukas sokoladinis jau orkaitej kepa, puosiu ruosiu sestadieni. Kepiau pagal nauja recepta, tai tesla galima jau buvo valgyti nekepus , labai skanu. Ziuresim, jei gausis vertas to, idesiu recepta pasidalinti
Gal kas patartu kaip isgauti sidabrine spalva? Kokius dazus naudojate? Dekui
QUOTE(Muggy @ 2012 12 20, 15:57)
Gal kas patartu kaip isgauti sidabrine spalva? Kokius dazus naudojate? Dekui
sidabrinius, spec tokie yra, grynai sidabro neisgausit, nebent jei reik vos vos tai pagudrauju su dregnu sepeteliu nuimdama spalva nuo sidabriniu Dr. Oetker draze rutuliuku/pabarstuku bet jei uztenka "ale" sidabro-darykit sviesia pilka (dedat vos juodos)
akvilyte
Vaidosee geras liuks
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 20, 13:04)
sidabrinius, spec tokie yra, grynai sidabro neisgausit, nebent jei reik vos vos tai pagudrauju su dregnu sepeteliu nuimdama spalva nuo sidabriniu Dr. Oetker draze rutuliuku/pabarstuku bet jei uztenka "ale" sidabro-darykit sviesia pilka (dedat vos juodos)
akvilyte
Vaidosee geras liuks
akvilyte
Vaidosee geras liuks
Dekui. Man reiketu kaip ir visa torta uzdengti sidabrine mase (tokia nuotrauka atsiunte pagaminti), bet man kilo mintis, kad galiu as mase pasidazyti pilkai su juoda spalva ir papurksti sidabriniu purskalu. Grynai metaline spalva nesigaus, bet gal kazkas panasaus. Nes dazu pirkti jau nebera laiko, neatkeliaus laiku speju
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 20, 04:34)
cia toks idomesnis....
kaledu senis ruosias dideliem darbam ruosias puosias o gal cia jau po visko
kavos ir rafaelo... 5kg
firmai kuri tokius gamina
kaledu senis ruosias dideliem darbam ruosias puosias o gal cia jau po visko
kavos ir rafaelo... 5kg
firmai kuri tokius gamina
Akvilyte as taip laukiu tavo darbeliu nes tokio tipo kaip 3D labiau norisi irl paciai daryti.bet man iki tavo .saun uole. Taip ir toliau ....backutej senelis gerulis o kur tapkes ir rubai
Vaidoseee super darbelis oziukai nerealus