Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Akvilyte, super tortas!
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 20, 12:34)

thumbup.gif nuotabi idėja bigsmile.gif
Atsakyti
akvilyte - o my god bigsmile.gif koks grazus, bet labiausiai patiko sliopkes ir rubai sukabinti thumbup.gif
Atsakyti
AKVILYTE wub.gif
Atsakyti
Gavus įspėjimą,dedu mažesnes foto .

QUOTE(Vaidosee @ 2012 12 19, 20:09)
Labas vakaras  smile.gif
Kokių nuostabių tortukų prisižiūrėjau,šaunuolės merginos,kiekvieną dieną užsuku akis paganyti  thumbup.gif ,atnešiau ir aš ,parodyti dukrytės Kalėdinį torčiuką į darželį,nesvėriau,spėju apie 5-6 kg.,gal net daugiau,vaidino Vilkas ir septyni ožiukai,tai derinausi prie temos.

--------------------

----------------------

Biskvitai snikerso,kremas grietinėlė,desertinė plombyro varškė ir žele gabaliukai,ačiū Kirbei už patarimus,dėl želatinos,lyg ir norėjau jos dėti,bet Kirbė patarė nedėti ir tikrai,tortas buvo,toks šlapias,tikrai skanus,bent jau visi kas ragavo,labai labai gyrė  ax.gif
Namukas-Kirbės medutis,figūrėlis mashrow masė,sniegas beze,klijuota aisingu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2012 12 20, 12:07)
Gavus įspėjimą,dedu mažesnes foto .

Oho kiek lipdiniu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
akvilyte,super!
Vaidosee,koks nuotaikingas!
Atsakyti
Akvilyte, dedama i foruma tokius nuostabius tortus, jus zudote neatsiskleidusius talentus lotuliukas.gif Tokia kaip as pasiziuri, ir pagalvoja, gal man geriau jau nebekept tu tortu, nes kitiems parodyti bus geda, o pasigirti tai norisi blush2.gif Jus tokia saunuole, tikrai turit gyslele tam, tikiuosi esate ivertinta, kuo geriausios sekmes ir graziu nauju darbu 4u.gif
Vaidose, na ir padirbejot doh.gif Kiek daug baiboku, kokie visi grazus. Man labiausiai patiko,gulintis sniege ir kunu piesiantis angela wub.gif
O mano tortukas sokoladinis jau orkaitej kepa, puosiu ruosiu sestadieni. Kepiau pagal nauja recepta, tai tesla galima jau buvo valgyti nekepus , labai skanu. Ziuresim, jei gausis vertas to, idesiu recepta pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas patartu kaip isgauti sidabrine spalva? Kokius dazus naudojate? Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2012 12 20, 15:57)
Gal kas patartu kaip isgauti sidabrine spalva? Kokius dazus naudojate? Dekui  smile.gif

sidabrinius, spec tokie yra, grynai sidabro neisgausit, nebent jei reik vos vos tai pagudrauju su dregnu sepeteliu nuimdama spalva nuo sidabriniu Dr. Oetker draze rutuliuku/pabarstuku biggrin.gif bet jei uztenka "ale" sidabro-darykit sviesia pilka (dedat vos juodos) mirksiukas.gif

akvilyte doh.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Vaidosee geras smile.gif liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 20, 13:04)
sidabrinius, spec tokie yra, grynai sidabro neisgausit, nebent jei reik vos vos tai pagudrauju su dregnu sepeteliu nuimdama spalva nuo sidabriniu Dr. Oetker draze rutuliuku/pabarstuku biggrin.gif bet jei uztenka "ale" sidabro-darykit sviesia pilka (dedat vos juodos) mirksiukas.gif

akvilyte   doh.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Vaidosee geras smile.gif liuks thumbup.gif

Dekui. Man reiketu kaip ir visa torta uzdengti sidabrine mase (tokia nuotrauka atsiunte pagaminti), bet man kilo mintis, kad galiu as mase pasidazyti pilkai su juoda spalva ir papurksti sidabriniu purskalu. Grynai metaline spalva nesigaus, bet gal kazkas panasaus. Nes dazu pirkti jau nebera laiko, neatkeliaus laiku speju g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 20, 04:34)
cia toks idomesnis....

kaledu senis ruosias dideliem darbam smile.gif ruosias puosias  biggrin.gif  o gal cia jau po visko  g.gif

kavos ir rafaelo... 5kg
firmai kuri tokius gamina  biggrin.gif

Akvilyte as taip laukiu tavo darbeliu nes tokio tipo kaip 3D labiau norisi irl paciai daryti.bet man iki tavo .saun uole. Taip ir toliau ....backutej senelis gerulis o kur tapkes ir rubai
g.gif

Vaidoseee super darbelis oziukai nerealus
Atsakyti