Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(JustDi @ 2012 12 19, 22:30)
Pasicitavo ne ta mergaite kuri klause. Cia mergaitei, kuri klause del sokoladiniu eglutes zaisliuku

1.prileidi i baliona vandens, uzsaldai i leda
2.istirpini sokolada, supili i dekoravimo maiseli ir piesi ant ledo (baliona reikia tiesiog nuplesti) kol padengsi visa rutuli
3. dedi i kiaurasamti ir lauki kol ledas istirps
4. padarai ir prilipini zaisliuko kilpele
5. dziaugiesi sauniai padirbejusi
6.aplinkiniai liaupsina tave kaip didele menininke
7. sypsaisi bet neissiduodi, kad buvo paprasta 4u.gif
Sekmes 4u.gif

Labai dekinga uz issamu ir nuotaikinga paaiskinima 4u.gif Jei pavyks pasirodysiu ir cia po svenciu.
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2012 12 20, 00:00)
as ir labai norejau suzinoti ir laukiau laukiau to gerumo rastu, bet tik poto paskaiciau padeka, o jokios info apie tai kaip ta sokoladine tvorele visgi uzdeti geraja puse ir nebuvo smile.gif
tai nezinau kur apie tai buvo diskutuota, tikriausiai reik jau man akiniu smile.gif

neuždėsit Jūs tos juostelės gerąja puse niekaip. Neverta net pradėt terliotis.

QUOTE(JustDi @ 2012 12 20, 00:30)
Pasicitavo ne ta mergaite kuri klause. Cia mergaitei, kuri klause del sokoladiniu eglutes zaisliuku

1.prileidi i baliona vandens, uzsaldai i leda

jėga paaiškinimas wub.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti

ne nu... mano postai turbut nematomi .va ir patarinek ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 20, 00:11)
ne nu...  mano postai turbut nematomi .va ir patarinek ph34r.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
deja mano irgi tortu ir meducio temose doh.gif gal kas galit atsakyt del cipciuko meducio miltu g. kiekio???
ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 20 gruodžio 2012 - 00:15
Del tu sokolado burbulu ant ledo tikrai nezinojau. Labai faina mintis ir dar fainesnis paaiskinimas. Super. Reikes prie progos isbandyti
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 19, 22:38)
:
grazus jusu darbeliai, tik orchideju norisi plonesniu ir kad tas zalumas butu svelnesnis, na toks perejimas butu mirksiukas.gif
sakykit is ko pilies bokstus padaret?

Aciukas, kad pastebejai mano darbukus 4u.gif jap, su gelytem man prastai... doh.gif mielai pas ka pasimokyciau, bet kad visos mokytojos vilniuj biggrin.gif
bokstus dariau is pastilazo, dziovinto ant to ruloniuko, ant kurio buna susuktas dovanu popierius...tiesiog ji susikarpiau norimo ilgio, apvilkau maistine plevele ir apdengiau mase... boksto virsuneles dziovinau atskirai...po poros dienu staciau ant torto...i boksto vidu susmaigsciau del visa ko medinius iesmelius, nes toli teko tortukui keliauti ir pabijojau, kad tie bokstai nenuvirstu blush2.gif o ant virsaus uzklijavau virsuneles ir vsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2012 12 20, 09:58)
bet kad visos mokytojos vilniuj  biggrin.gif

kiek cia km iki to vilniaus... as trenkiausi 300km doh.gif nu ka as aliu pasakyt.. anksciau orchideja darydavau 2val... po kursu dariau 5 lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
gaijux - aciu uz paaiskinima 4u.gif
nu jau tas vln ner taip toli nuo jusu, as tai is pacios klp vaziavau ir dar vaziuosiu biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 12 20, 10:59)
kiek cia km iki to vilniaus... as trenkiausi 300km  doh.gif  nu ka as aliu pasakyt.. anksciau 1chideja darydavau 2val... po kursu dariau 5 lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 20, 11:59)
kiek cia km iki to vilniaus... as trenkiausi 300km  doh.gif  nu ka as aliu pasakyt.. anksciau orchideja darydavau 2val... po kursu dariau 5  lotuliukas.gif  doh.gif

neapsimoka irnesakyk.gif

ha ha ha ha laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 12 20, 11:32)
neapsimoka irnesakyk.gif

ha ha ha ha laugh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

KLAUSIMAS
rasau per dvi temas, bet nieks manes negirdi, tai sorry, rasau ir cia
kiek cipciuko medutyje miltu gramais???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 20 gruodžio 2012 - 10:38
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 20, 10:37)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

KLAUSIMAS
rasau per  dvi temas, bet nieks manes negirdi, tai sorry, rasau ir cia
kiek cipciuko medutyje miltu gramais???

Nzn,
4u.gif Galite bandyt pati suzinot, iberkite imatuokli 450 ml ir paziurekite kiek taig ramu 4u.gif
As dedu 450gr, o ne ml
Atsakyti
cia toks idomesnis....

kaledu senis ruosias dideliem darbam smile.gif ruosias puosias biggrin.gif o gal cia jau po visko g.gif

kavos ir rafaelo... 5kg
firmai kuri tokius gamina biggrin.gif

user posted image
Atsakyti