Labukas
O vat ir man iskilo koks kalusimas. Noriu tortuka puosti sokolado sienelemis. Ir vat nu niekur nerandu kaip graziai apjuosus tortuka sujungti ta sujungimo siulyte Gal cia i pagalba reikia maistiniu kliju? Ir dar vat idomu,kaip ta juostele uzdeti geraja puse,nes maniske visada buna bloga puse i lauka
Aciu is kart uz patarimus
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 12 19, 12:39)
Labai grazi ziemos pasaka:) Norejau paklausti, koki krema tepete ant virsaus? Gal cia beze, kad toks baltas? Aciu is anksto:)
Aciu
Ne ten plakta grietinele su cukrum ir zelatina Paskainau siek tiek apelsinu aromatu
Ne ten plakta grietinele su cukrum ir zelatina Paskainau siek tiek apelsinu aromatu
QUOTE(DuKatinai @ 2012 12 19, 10:21)
Sveikos, auksarankes, gal pasufleruosit kaip padaryti tokius burbulus?
kaip suprantu jie is cukraus sirupo. tokiu principu, kaip sokoladiniai burbulai ant ledo, nepadarysiu, nes istirps cukrus nuo tirpstancio ledo. tai kaip juos reiketu pagaminti??
kaip suprantu jie is cukraus sirupo. tokiu principu, kaip sokoladiniai burbulai ant ledo, nepadarysiu, nes istirps cukrus nuo tirpstancio ledo. tai kaip juos reiketu pagaminti??
Buvau radusi youtubeje is zelatino, pabandykit, ten ispane moteris rode, labai paprasta
QUOTE(JustDi @ 2012 12 19, 13:04)
Buvau radusi youtubeje is zelatino, pabandykit, ten ispane moteris rode, labai paprasta
aciu, is zelatino kaip daro esu maciusi, jei kam idomu, cia du gaminimo budai:
1. zelatininiai burbulai ant balionu
2. zelatininiai pusti burbulai
O cia is cukrau sirupo gaminami burbulai:
Cukraus pusti burbulai
Bet mano idetoje nuotraukoje ten is cukraus sirupo siulu padaryta, tokiu principu kaip sokoladiniai, tik neisivaizduoju ant ko daro cukrinius burbulus, nes sokoladinius - ant ledo
Sveikos! Man iskilo klausimas, kreipiuosi pagalbos
Torta puosiu sokoladine tvorele, apjuosius torta kiek mazdaug laiko laikyt popieriu? Jei perlaikysiu tai nenuimsiu as jo?
Is anksto dekui
Torta puosiu sokoladine tvorele, apjuosius torta kiek mazdaug laiko laikyt popieriu? Jei perlaikysiu tai nenuimsiu as jo?
Is anksto dekui
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 12 19, 10:35)
Aciu
O figureles nesuminksteja nuo grietineles?
QUOTE(aurelytea @ 2012 12 19, 14:01)
Sveikos kepejeles tokie visi grazus tortukai o ju papuosimai visai fantastiski gal galit man pagelbeti ir patarti is ko geriausiai daryti skulptureles ant tortu?
pastilazo lipdymui arba pastilazo dengimui.arba pirktine mase
Mielos kepejeles,skaitau jus as jau senokai... mokausi po truputi daryti tortukus...Tai vat nutariau pagaliau pasirodyti
tai mano paskutinis darbelis
sitas mano pirmas 2aukstu tortukas,musu zuikiui krikstynu proga
Uzrasas siaubingas
Sitas tortukas pagal ''lyguma'' turbut pats lygiausias..man pats sunkiausias etapas islyginti torta..nu neiseina tobulai
niu ir aisku Kaledine tematika
Kiekviena karta uzejus i temute netenku zado,kokie grazus kruopsrus jusu darbeliai
tai mano paskutinis darbelis
sitas mano pirmas 2aukstu tortukas,musu zuikiui krikstynu proga
Uzrasas siaubingas
Sitas tortukas pagal ''lyguma'' turbut pats lygiausias..man pats sunkiausias etapas islyginti torta..nu neiseina tobulai
niu ir aisku Kaledine tematika
Kiekviena karta uzejus i temute netenku zado,kokie grazus kruopsrus jusu darbeliai
QUOTE(Palmadi @ 2012 12 19, 15:57)
Sveikos! Man iskilo klausimas, kreipiuosi pagalbos
Is anksto dekui
Is anksto dekui
apjuosit, idesit i saldytuva porai minuciu, tada paziurekit ar lengvai nusiima ir istrauke torta nuimkit popieriu
QUOTE(Muggy @ 2012 12 19, 15:19)
O figureles nesuminksteja nuo grietineles?
AS figureliu apacias patepiau tirpintu baltuju sokoladu