Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labukas 4u.gif

O vat ir man iskilo koks kalusimas. Noriu tortuka puosti sokolado sienelemis. Ir vat nu niekur nerandu kaip graziai apjuosus tortuka sujungti ta sujungimo siulyte Gal cia i pagalba reikia maistiniu kliju? Ir dar vat idomu,kaip ta juostele uzdeti geraja puse,nes maniske visada buna bloga puse i lauka g.gif
Aciu is kart uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 12 19, 12:39)
Dar vienas zieminukas smile.gif

Kurmio namelis, 3.5 kg

Labai grazi ziemos pasaka:) Norejau paklausti, koki krema tepete ant virsaus? Gal cia beze, kad toks baltas? 4u.gif Aciu is anksto:)
Atsakyti
Aciu smile.gif

Ne ten plakta grietinele su cukrum ir zelatina smile.gif Paskainau siek tiek apelsinu aromatu smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles tokie visi grazus tortukai o ju papuosimai visai fantastiski 4u.gif gal galit man pagelbeti ir patarti is ko geriausiai daryti skulptureles ant tortu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2012 12 19, 10:21)
Sveikos, auksarankes, gal pasufleruosit kaip padaryti tokius burbulus?
user posted image

kaip suprantu jie is cukraus sirupo. tokiu principu, kaip sokoladiniai burbulai ant ledo, nepadarysiu, nes istirps cukrus nuo tirpstancio ledo. tai kaip juos reiketu pagaminti?? 4u.gif help.gif

Buvau radusi youtubeje is zelatino, pabandykit, ten ispane moteris rode, labai paprasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 19, 13:04)
Buvau radusi youtubeje is zelatino, pabandykit, ten ispane moteris rode, labai paprasta 4u.gif

4u.gif aciu, is zelatino kaip daro esu maciusi, jei kam idomu, cia du gaminimo budai:
1. zelatininiai burbulai ant balionu
2. zelatininiai pusti burbulai

O cia is cukrau sirupo gaminami burbulai:
Cukraus pusti burbulai

Bet mano idetoje nuotraukoje ten is cukraus sirupo siulu padaryta, tokiu principu kaip sokoladiniai, tik neisivaizduoju ant ko daro cukrinius burbulus, nes sokoladinius - ant ledo mastau.gif
Atsakyti
Sveikos! Man iskilo klausimas, kreipiuosi pagalbos 4u.gif
Torta puosiu sokoladine tvorele, apjuosius torta kiek mazdaug laiko laikyt popieriu? Jei perlaikysiu tai nenuimsiu as jo?
Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 12 19, 10:35)
Aciu smile.gif

Ne ten plakta grietinele su cukrum ir zelatina smile.gif Paskainau siek tiek apelsinu aromatu smile.gif

O figureles nesuminksteja nuo grietineles?
Atsakyti
QUOTE(aurelytea @ 2012 12 19, 14:01)
Sveikos kepejeles tokie visi grazus tortukai o ju papuosimai visai fantastiski 4u.gif  gal galit man pagelbeti ir patarti is ko geriausiai daryti skulptureles ant tortu? blush2.gif

pastilazo lipdymui arba pastilazo dengimui.arba pirktine mase smile.gif
Atsakyti
Mielos kepejeles,skaitau jus as jau senokai... blush2.gif mokausi po truputi daryti tortukus...Tai vat nutariau pagaliau pasirodyti blush2.gif
tai mano paskutinis darbelis user posted image

user posted image

sitas mano pirmas 2aukstu tortukas,musu zuikiui krikstynu proga user posted image

Uzrasas siaubingas doh.gif user posted image

Sitas tortukas pagal ''lyguma'' turbut pats lygiausias..man pats sunkiausias etapas islyginti torta..nu neiseina tobulai doh.gif user posted image

niu ir aisku Kaledine tematika user posted image

Kiekviena karta uzejus i temute netenku zado,kokie grazus kruopsrus jusu darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2012 12 19, 15:57)
Sveikos! Man iskilo klausimas, kreipiuosi pagalbos 4u.gif
Torta puosiu sokoladine tvorele, apjuosius torta kiek mazdaug laiko laikyt popieriu? Jei perlaikysiu tai nenuimsiu as jo?
Is anksto dekui  4u.gif

apjuosit, idesit i saldytuva porai minuciu, tada paziurekit ar lengvai nusiima ir istrauke torta nuimkit popieriu
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2012 12 19, 15:19)
O figureles nesuminksteja nuo grietineles?

AS figureliu apacias patepiau tirpintu baltuju sokoladu smile.gif
Atsakyti