Snikersas, 2,9kg
koks liutas grazus cia saldainiu mase trikampukai ir jo plaukai??
QUOTE(Rakelė @ 2012 11 28, 13:41)
koks liutas grazus cia saldainiu mase trikampukai ir jo plaukai??
Aciu
Viskas is pastiliazo tortu dengimui
labukas as dar del spalvu nesirimstu man reikia rudos spalvos, kazin ar kakava nudazytu? nes maisant kitokias spalvas kazin ar isgausiu graziai ruda... o kuo galima butu juodai nudazyt mase? nes irgi neturiu juodos spalvos...
QUOTE(Forti @ 2012 11 28, 14:50)
labukas as dar del spalvu nesirimstu man reikia rudos spalvos, kazin ar kakava nudazytu? nes maisant kitokias spalvas kazin ar isgausiu graziai ruda... o kuo galima butu juodai nudazyt mase? nes irgi neturiu juodos spalvos...
ZInau, kad ruda spalva merginos su kakava isgauna (tik nzn proporciju), o juoda tai jau teks pirkti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 28, 15:17)
ZInau, kad ruda spalva merginos su kakava isgauna (tik nzn proporciju), o juoda tai jau teks pirkti
aciu
QUOTE(Forti @ 2012 11 28, 14:50)
Va,netycia radau: http://www.supermama...?...87619&st=12 (pard.juod.daz.)
Sveikutes
Cia mano snikersas- 2 kg Turejau truputi problemu su sesetu, bet yra jau kaip yr...
Cia mano snikersas- 2 kg Turejau truputi problemu su sesetu, bet yra jau kaip yr...
QUOTE(Eliz@ @ 2012 11 28, 17:01)
aciu uz nuorodele pabusiu visiska blondine ten parasyta kad augaline anglis - milteliai, tai cia kas? angliukas? ta prasme sutrupintos angliuko tabletes?
QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 28, 12:19)
Snikersas, 2,9kg
fainas O kuo ten pabarstyta?