Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas vakaras,

Buvau issisaugojus nuoroda, kaip padaryti medienos faktura su siulais. Kai prireike, neberandu doh.gif Gal galetumet kas nors pameteti? blush2.gif Jei yra kitu budu, padaryti tas rieves, taip pat domintu. Kilimelio nespesiu isigyti.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2012 12 18, 00:10)
Labas vakaras,

Buvau issisaugojus nuoroda, kaip padaryti medienos faktura su siulais. Kai prireike, neberandu doh.gif Gal galetumet kas nors pameteti? blush2.gif Jei yra kitu budu, padaryti tas rieves, taip pat domintu. Kilimelio nespesiu isigyti.

o sitaip netinka? cia paprasciausiai peiliu daryta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 17, 16:37)

Wau kokia grazi lobiu skrynia (saugausi ja ) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseneleee: 17 gruodžio 2012 - 23:45
QUOTE(dailele @ 2012 12 17, 17:39)
Aš dar su trupučiu žibalo į ugnį  tongue.gif  Šokoladinę tvorelę galima uždėti "gerąja puse"
(tortas iš 73 puošimo temos įkėlė bijūna )
http://ib2.keep4u.ru...54f3cc999d3.jpg

bepigu, kai tortas stačiakampis biggrin.gif o šiaip manau viskas įmanoma, tik viskam reikia ranką atmušt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ti_Na @ 2012 12 17, 22:06)
cry.gif  cry.gif  cry.gif  moderatore  istrine  mano zinutes ,  pirma kart net nesupratau kur dingo. Aisku dabar nesurasiu  tu supermamyciu kuriu norejau paklaust, todel kreipiosiu i visas
KOKIA MASE IR SU KUO GERIAUSIA PUOSTI MEDUOLIUS????
Papildyta:
O su kuo jus puosiate meduolius, ar netrupa po to rastas?

As puosiau dengimo pastilazu mirksiukas.gif dar apdziubavau aisingu ir issiunciau i lietuva,dar tik savaites gale gaus,tai paklausiu kaip viskas atlaike rolleyes.gif kol buvo pas mane tikrai niekas netrupejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 17, 19:48)
Papildyta:
Jūsų tortai ne tik labai gražūs, bet ir sudėtis jų dažniausiai visiškai nestandartinė  wub.gif  Kaskart skaitau aprašymą ir taip paragaut norisi..  biggrin.gif

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 18 gruodžio 2012 - 06:31
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 18, 00:37)

Aciu 4u.gif Bandysiu irankiais 'drozineti'.
Atsakyti
Snd eisiu pas koleges, aceit su sventem pasveikint ir siaip musu skyriaus 5m jubiliejus thumbup.gif tai reik simbolini indeli nusinest lotuliukas.gif kokybe foto baisiai prasta nes mazinau mazinau ir numazinau, kitaip ikelt neina... kaip jus normalias foto idedat? g.gif
http://www.part.lt/i...094e6b87574.JPG cia manau geriau matos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forti: 18 gruodžio 2012 - 08:47
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 17, 17:12)
is tikruju galima. esu senia seniai dariusi. bet nebandziau apjuosti viso torto taip, o tik dalim

na tai buk gera ir paaiškink man kaip tai padaryti.......kaip apjuosti apvalų tortą kita šokolado tvorelės puse....?nekalbu apie uždėta dalimis....aš kažkaip to nesugebėčiau.....bet gal tik aš...... schmoll.gif
Atsakyti
Bananinis, 3kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 12 18, 10:43)
na tai buk gera ir paaiškink man kaip tai padaryti.......kaip apjuosti apvalų tortą kita šokolado tvorelės puse....?nekalbu apie uždėta dalimis....aš kažkaip to nesugebėčiau.....bet gal tik aš...... schmoll.gif

nugi busiu gera biggrin.gif , bet sakiau kad dejau asmeniskai tik dalim. neprisimenu kur maciau ar skaiciau toki buda, nes tai uvo 2008m biggrin.gif bet istrigo lb, bet kaip minejau viso nebandziau
Papildyta:
QUOTE(sypseneleee @ 2012 12 18, 00:44)
Wau kokia grazi lobiu skrynia (saugausi ja ) thumbup.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 18 gruodžio 2012 - 10:38
QUOTE(saintlina @ 2012 12 17, 21:19)
labai gražus 'žieminis' tortas  smile.gif
O jau meduolių kiekis  blink.gif  blink.gif

Aciu smile.gif

Tik ten ne meduoliai o keksiukai smile.gif Kas ten klause- tai puosta aisingu smile.gif
Atsakyti