Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kr1stute @ 2012 12 16, 07:40)

apteptas tuo paciu pertepimo kremu (grietine+cukrus+citrinos rugstele+standiklis)) ir pabarstyta baltu blizgesiu. aciu, kad pastebejot 4u.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 16, 12:55)
Mano siandieninis

bigsmile.gif koks grazus...
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 12 16, 16:14)
Labai gražus.  wub.gif  Gal galėtų man kas nors papasakoti, kaip tą viduriuką tokį gražų padaryt (t.y. žiedą, iš kurio meškutis išlindęs)?  rolleyes.gif

Tern reikia dviem sluoksniais uzdengti torto virsu (apatinis tik apvalus, kaip torto virsus (raudona), o virsutinis sluoksnia jau dengi normaliai torta. O paskui prapjauni nuo centro i visas puses (gaunasi 8 trikampiukai) ir atlenki. As dar celofana dejau tarp sviestinio ir raudonos mases, kad kai atlenksiu nebutu raudona dalis su sviestu apsiterlenus. Gal kitaip reikia daryti, bet dariau kaip sumasciau smile.gif
Atsakyti
Mamo keli
Peledos, 1.8kg
user posted image
Skrybeliukas, 2kg
user posted image
Siaip gelytes, 1.7kg
user posted image
Katinelis,3.5kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 16, 17:59)
Tern reikia dviem sluoksniais uzdengti torto virsu (apatinis tik apvalus, kaip torto virsus (raudona), o virsutinis sluoksnia jau dengi normaliai torta. O paskui prapjauni nuo centro i visas puses (gaunasi 8 trikampiukai) ir atlenki. As dar celofana dejau tarp sviestinio ir raudonos mases, kad kai atlenksiu nebutu raudona dalis su sviestu apsiterlenus. Gal kitaip reikia daryti, bet dariau kaip sumasciau smile.gif

Ačiū 4u.gif , kaip tik ir galvojau, kaip reikia daryti, kad sviestu neapliptų masė.
Atsakyti
Dar vienas torciukas:

Maskarponinis su persikais
user posted image
Atsakyti
Astuftis,grazus torciukai,o jau kacius koks mielas wub.gif
Atsakyti
Superiniai visu tortai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 16, 07:35)
uzvirinam gireitnele su sokolad arba rududu. atvesinam per nakti ir plakam

Niekada nebuciau pagalvojusikad taip galima...aciu kad pasidalinate .o jus negalite ikelt I virsutine tema sito, nors gal yra , gal praleidau...man problema yra su grietineles isplakimu toks jausmas. Kad perplaku vis na paskutini karta jau rodos gerai isejo....
Merginos tiek torciuku nuostabiu per pora dienu kad net neisvardinsiu si vakara ....labai visu grazus it idomus. Katineli labai grazu maciau...pingvinukai ant apsnigtu malku, lova jauniesiems, mingailiux kaip visada nerealus...keila super....tas toks su. Sokolado ugnimi idomus ir va 'll gomas..beje tas sukeles daug surmulio su tvorele valgomas liuks...ir toliau nebesusigaudau.....visu labai labai
Ryt idesiu savo...o dabar labanakt arba labas rytas kaip kam
Atsakyti
Torciukai superiniai thumbup.gif
QUOTE(sypseneleee @ 2012 12 17, 07:10)
Niekada nebuciau pagalvojusikad taip galima...aciu kad pasidalinate .o jus negalite ikelt I virsutine tema sito, nors gal yra , gal praleidau...man problema yra su grietineles isplakimu toks jausmas. Kad perplaku vis na paskutini karta jau rodos gerai isejo....

Yra ten, jie vadinasi ganasai, karamelinis, sokoladinis...
Atsakyti
Sveikos nuostabių tortukų kūrejos
Sunku kurį tortą išskirti, visi tiesiog puikūs
Šiek tiek liūdnesnei progai skirtas tortas

Metinėms

[attachmentid=225934]

Šokoladiniai biskvitai, šokoladinis, mėtinis, avietinis kremai, brendyje mirkytos trešnės, 4 kg, dengta šokoladine mase, cukrinės gėlės.
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 16, 14:13)
Jau esu rasiusi is ko darau ax.gif
grietinele, grietinele+rududu, grietinele+sokoladas (baltas, pieniskas). gaunasi gera konsistencija

jauciu busiu praleidusi blush2.gif ax.gif
o proporcijos kokios ir ar dazot, nes sakau kai idejau dazus man pavandenejo, o gal reikejo pries plakant idet g.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2012 12 17, 14:13)
jauciu busiu praleidusi  blush2.gif  ax.gif
o proporcijos kokios ir ar dazot, nes sakau kai idejau dazus man pavandenejo, o gal reikejo pries plakant idet  g.gif

proporcijos is akies biggrin.gif , neturiu tokiu
jei dazau grietinele, tai dazus imakaluoju pries plakant
Atsakyti