Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 16, 08:41)
tokia apledijus lova  smile.gif

Taigi ziema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2012 12 16, 00:46)
tiesiog plakta grietinele ar dar kazka dedat, nes spalvos skirtingos buna ir konsistencija tokia superine, nes as dabar dariau ganasa is balto sokolado, tai tikrai ne tokia konsistencija gaunasi, kai pvz dar ziurejau ir youtube, ten kaip grietine riebi tokia ventisa, o dar kai i ganasa idejau dazu, tai is vis pavandenejo sad.gif tai vat labai idomu is ko jus darot sita krema, kad taip gerai matomi visi reljefai

Jau esu rasiusi is ko darau ax.gif
grietinele, grietinele+rududu, grietinele+sokoladas (baltas, pieniskas). gaunasi gera konsistencija
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 16, 01:35)

wub.gif labai

QUOTE(Sigeita @ 2012 12 16, 12:24)

ai dar toks vienas kerepla tortikas. juodasis miskas, su meduciu:)

kodėl kerėpla.. kaip tik labai įdomaus puošimo, ir realiai ant stalo tikrai gerai turėjo atrodyt. Be to, kaip kokie 99 procentų lietuvių pasakys - visas valgomas, ir tai yra didžiausias privalumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 15, 22:05)
as tai kepiau triju dydziu biskvitus smile.gif paskui kazkiek padailinau... siaip nesitikejau kad toks apvalus gausis  bigsmile.gif
o kita dariau kaledini zaiskiuka,tai isiskepiau didelej skardoj biskvita ir issipjausciau, nes maziukas ten buvo...
savizude  doh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu uz atsakyma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 16, 12:13)
Jau esu rasiusi is ko darau ax.gif
grietinele, grietinele+rududu, grietinele+sokoladas (baltas, pieniskas). gaunasi gera konsistencija

grietinėlė + šokoladas, tai šokolada ištipdom atvėsusi įmaišom su grietinėlė dar atvesta ir plakam, o rududu? kaip ji skysta padaryt?
Atsakyti
Si tema - balzamas akims biggrin.gif wub.gif Kokios jus visos saunuoles thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano siandieninis]
Vysninis/karamelinis su aguonom; jogurtinis su persikais ir zele, 5,5kg

user posted image
Atsakyti
[quote=Mingailiux,2012 12 16, 13:55]
Mano siandieninis]

Va, cia tai JO, net nemaniau, kad tokiu tortu buna. Ispudinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 15, 23:35)
napaleonas su spanguolem 2500gr

Šitas labai labai elegantiškas drinks_cheers.gif
QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 16, 13:55)

koks saulėtas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 12 16, 14:36)
grietinėlė + šokoladas, tai šokolada ištipdom atvėsusi įmaišom su grietinėlė dar atvesta ir plakam, o rududu? kaip ji skysta padaryt?

uzvirinam gireitnele su sokolad arba rududu. atvesinam per nakti ir plakam
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 16, 14:35)
uzvirinam gireitnele su sokolad arba rududu. atvesinam per nakti ir plakam

ačiū 4u.gif tikiuos sau gimtadieniuj pavyks ateinančia savaitę pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 16, 13:55)
Mano siandieninis]

Labai gražus. wub.gif Gal galėtų man kas nors papasakoti, kaip tą viduriuką tokį gražų padaryt (t.y. žiedą, iš kurio meškutis išlindęs)? rolleyes.gif
Atsakyti