Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(TITA777 @ 2012 12 15, 19:22)
Gerai, gerai nieko cia juoktis is zalio zmogeliuko ir jo zaliu minciu biggrin.gif

nes tai kaip jus rasote, techniskai neimanoma atlikti) ax.gif wub.gif

Kaledom ~ 300 vnt...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 12 15, 21:03)

Kaledom  ~ 300 vnt...

vau! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 12 15, 20:03)

Kaledom  ~ 300 vnt...

swoon.gif ir už kiekį, ir už gražumą... swoon.gif

Gaublys iš serijos mirtis alyvose - nepakartojamas thumbup.gif ir labai krito į akį su domino kauke, nors kiti taip pat labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2012 12 15, 18:54)
beje Akvilyte man kaip tik reikia apvalaus torto gal patarimu turit kaip ji formuot? ar

as tai kepiau triju dydziu biskvitus smile.gif paskui kazkiek padailinau... siaip nesitikejau kad toks apvalus gausis bigsmile.gif
o kita dariau kaledini zaiskiuka,tai isiskepiau didelej skardoj biskvita ir issipjausciau, nes maziukas ten buvo...

QUOTE(Ulitka @ 2012 12 15, 20:03)

Kaledom  ~ 300 vnt...

savizude doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus. jau matau atsakė kitos, kad kitaip tvoros uždėti neišeina, nors aišku man irgi gražiau gal žiūrėtųsi ta iškiliąja puse išorėje. bet ir taip gražu smile.gif

sausainiukai superiniai. thumbup.gif manęs laukia panašus kiekis, bet aš paprastai pakeverzosiu, o ir dydis jų mažesnis smile.gif
Atsakyti
napaleonas su spanguolem 2500gr
user posted image
snikers 3400gr
user posted image
snikers 2600gr
user posted image
user posted image
snikers 2300gr
user posted image
snikers 2600gr
user posted image
varskinis su persikais 2200gr
user posted image
snikers 2200gr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 15, 14:19)
daugiausiai is grietineles

tiesiog plakta grietinele ar dar kazka dedat, nes spalvos skirtingos buna ir konsistencija tokia superine, nes as dabar dariau ganasa is balto sokolado, tai tikrai ne tokia konsistencija gaunasi, kai pvz dar ziurejau ir youtube, ten kaip grietine riebi tokia ventisa, o dar kai i ganasa idejau dazu, tai is vis pavandenejo sad.gif tai vat labai idomu is ko jus darot sita krema, kad taip gerai matomi visi reljefai
Atsakyti
O cia mano lova,galetu but ''Meducio'' lova,mano lova ,tik 1.6kg ir tai lovos priekine dalis sunkiausia biggrin.gif Labanakt
Atsakyti
Sveikos, kepejeles ir groziu kurejos 4u.gif seniai ka berasiau, bet stabiliai kiekviena vakara vaikams sumigus, skaitau tema, mokausi ir groziuosi smile.gif . pasikartosiu, bet gaublys is tikruju labai labai patiko. stebiuosi, mergaites jusu darbu groziu ir gausa. simta kart saunuoles visos. ikeliu ir as savo "ziemini". jau net naktim sapnavau,taip laukiau kada gi galesiu padaryti koki snieguota...lauksiu jusu komentaru ir pamokymu smile.gif

user posted image

tiesa, cia "malkos po sniegu".
Atsakyti
saules zuikuti,kokia gausa tortuku bigsmile.gif .labiausiai isimine su traktoriuku ir piratu,jums leidus ,issisaugosiu blush2.gif 4u.gif
Okmantes,sauniai sugalvojot patupdyt pingviniuka ant rogiu thumbup.gif .o kuom apteptas tortukas?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 16, 01:12)
O cia mano lova,galetu but ''Meducio'' lova,mano lova ,tik 1.6kg ir tai lovos priekine dalis sunkiausia 

tokia apledijus lova smile.gif
Atsakyti
labukas,
stai mano pirmasis zieminis tortikas, Medutis smile.gif
user posted image

labai atsiprasau uz foto, ant stalo padeto nenufotkinau..
Aciu uz patarimus!:)

ai dar toks vienas kerepla tortikas. juodasis miskas, su meduciu:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigeita: 16 gruodžio 2012 - 10:37