Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Sigeita @ 2012 12 14, 16:35)
na taip butu grazu... ale as pernai beze kremui tiek produktu sugadinau, o dar daugiau nervu palikau ir man neisejo.. unsure.gif

šlapia beze tikrai turėtų pavykti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 13, 23:33)
Tikriausiai per daug pudros  ax.gif

Sy kart jau maziau dejau ir taip, reik kazkaip atitaikyti. Aciu 4u.gif

QUOTE(~aura~ @ 2012 12 14, 10:21)
Sveikutes 4u.gif
Labai grazus visu tortukai,suzaveta wub.gif  wub.gif  wub.gif auksarankes  wub.gif
Neuzpykit,bet perverciau dvi temutes ir neradau man reikiamos informacijos blush2.gif Nesupykit,jeigu kartosiuosi. Bet esu visai zalia tortuku puosime,o taip noretusi Kaledoms koki pasidaryti grazesni. Uzsisakiau is amazones vat toki
http://www.amazon.co...0...6738&sr=8-1
ir tikejausi,kad juom kazkaip uzdengsiu virsu tortuko blush2.gif
Bet dabar galvoju,kad visai durna esu ir jauciu isvis nesamone uzsisakiau. O jeigu ir imanoma kazkaip tortuka ta mase padengti,tai gal kur yra tokia nuorodele kaip pazeti tokioms pradedancioms kaip man kaip cia graziau ja padengti tortuka g.gif
Vakar ilgai sedejau you tube,bet kazko labai issamaus taip ir neradau unsure.gif Dar syk atsiprasau,kad jus trukdau su tokiu kvailu klausimu 4u.gif

1. susitepk tortuka ir leisk susistoveti
2. visa torto pavirsiu aptepk lygiai bet kokiu sviestiniu kremu ir palik saldytuve kol sustings
3. issikociok mase (tau jos reiks apie 1 kg) ir uzdek ant torto
4 islygink pavirsiu su delnu ir pamazu eik zemyn ratu po kokiu 3cm, kol pasieksi apacia
4. nupjauk atliekama mase palikdama kokiu kelis mm krastelio
5. bukuoju peilio galu pakisk pakrastuka po tortu
6. ir glostyk, glostyk, kol bus labai lygus
Sekmes 4u.gif

Apsalau nuo gaublio, respect 4u.gif Ir visi kiti tortukai tobuli, grazi katyte ir kaledine gele 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 14, 12:21)

Vakar ilgai sedejau you tube,bet kazko labai issamaus taip ir neradau unsure.gif Dar syk atsiprasau,kad jus trukdau su tokiu kvailu klausimu 4u.gif

va cia vaizdine medziaga +/- kaip dengti. Ne ideali bet manau gal bus aiskiau smile.gif tik mases storis ten doh.gif http://www.youtube.c...h?v=osC5SRtEg5k
o siaip galit pasiieskoti daugiau i youtube rasydama "cake covering by fondant"
eiliskuma jau parase, su pirktine dengti nebandziusi bet pastilazo norma man gaunasi apie 740g. tai jo uztenka 24cm torta supakuoti ir dar gabalas lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 14, 13:56)
katyte kokia faina  wub.gif

drinks_cheers.gif Bet ir pagavėlė kokia minkšta atrodo wub.gif
Atsakyti
Tetukas ir dukryte svencia gimtadieni...pabege nuo vaisiu stalo pazvejot smile.gif

user posted image

Cia ziemine Masa su meskiu

user posted image

Ir dar viena Kaledine Masa:

user posted image

Begu skaityt ka priraset. Maciau tik, kad Akviles labai super gaublys!
Papildyta:
Nevutes super torciukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2012 12 13, 11:46)
labai grazu  4u.gif labai kruopsciai islygintas,graziai nudzibuotas  thumbup.gif ir ta gelsva grietineles spalva man visai nieko(tik tada jaunavedziu figurele per daug balta biggrin.gif  ) kazi kiek laiko issilaike gyvos geles,kad ateity zinociau pries kiek laiko reikia puosti  g.gif ?

Aciu aciu visoms! 4u.gif
Tortuka puosiau rozemis apie pietus, vakare iteikem. Kita diena ,,veseles pyrago'' gavom - rozes ziedelis nei kiek nepakites buvo, tik nukirpto kotelio vieta - padziuvusi. Ne vasara - ke karsta - gal ir pora dieneliu laikytu ant torto, isuktas i folija (pamerkiau jau ziedeli). biggrin.gif

Nu ir GAUBLYS... ir zieminiai tortukai" blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif Lekiu copy - paste... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 14 gruodžio 2012 - 17:54
Mingailiuk bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ruciukasmis,O-RE-A ,p Raganyte saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

akvilyte tavo darbeliai labai isada kazkokie ypatingi nu bet sitas gaublys nerealus thumbup.gif

nora25 kuklus bet grazus

Nevute, kokie spalvingi nuotaikingi,labai grazus torciukai

pasta222
labai grazus meduolyniai kalediniai sausainukai
keksiukai
o jua katyte kokia wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Beje akar bandziau beze ,nesigavo.... buvau kelis kartu bandzius slapia beze man irgi kazkodel ji nesigauna ech.... reikes dar bandyti ... siandien dengsiu masina tikiuosi viskas sklandziai be kokiu liudnu nesusipratimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 14, 15:38)
pasta222 O KATE! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  ji valgoma? blush2.gif

zinoma kad valgoma ...gyva juk nepaguldysi lotuliukas.gif

aciu mergaites uz pastebejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 14, 16:59)
Cia ziemine Masa su meskiu

jei ne tos pedutes sniege, tai torto kaip ir ner ax.gif jeckau kaip man patinka tokie zmones kurie apie visas smiulkmenas pagalvoja wub.gif super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 14 gruodžio 2012 - 18:59
Mingailiux Koks grozis wub.gif thumbup.gif visi grazuciai smile.gif
QUOTE(pasta222 @ 2012 12 14, 19:52)
zinoma kad valgoma ...gyva juk nepaguldysi lotuliukas.gif

biggrin.gif tai supratau kad ne gyva ten smile.gif bet sakau gal pastilazine-o tai man prie nevalgomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 14, 20:12)
bet sakau gal pastilazine-o tai man prie nevalgomu  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti