Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

bigsmile.gif bigsmile.gif tortai kokie

gaublys ypac wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2012 12 14, 10:15)
Pati galvojau daryti tokį tortą, bet pabijojau, o galbūt nereikėjo  blush2.gif

ar galėtum man pasakyti kaip taip gražiai žemynų tekstūrą išgavai?

o ko pabijojai?? mano planuose buvo tik puse jo.. nes jo lauke kelione autobusu 200km unsure.gif va dar daba sedziu ir su baime laukiu ziniu kaip jis nukeliavo.... bet dana stabiliai gavosi ir toks aukstesnis bigsmile.gif

aisingas ten biggrin.gif kaskart kai reikia kazka spalvint ar va tokias makaliuzes daryt tai diedui sakau kad kazkuriam gyvenime buvau tapytoja lotuliukas.gif nu jau kaip mane hipnotizuoja tai negaliu blush2.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 12 14, 11:01)
pries akvilytes tortus tai sleptis su manaisiais

tik nesusireiksminam tongue.gif mirksiukas.gif (jok'as jei ka mirksiukas.gif ) puikiai zinai kad esu tavo fane wub.gif superiniai tortai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 14 gruodžio 2012 - 12:30
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 14, 14:28)

aisingas ten  biggrin.gif  kaskart kai reikia kazka spalvint ar va tokias makaliuzes daryt tai diedui sakau kad kazkuriam gyvenime buvau tapytoja  lotuliukas.gif  nu jau kaip mane hipnotizuoja tai negaliu  blush2.gif

Dėkui už atsakymą, net nepagalvojau, kad čia galėtų būti aisingas, super thumbup.gif
Atsakyti
labas,
mano meduolyniai kalediniai sausainukai
user posted image

keksiukai
user posted image

user posted image

balta katyte, rafaelo
user posted image

juodas princas,....truputelis ziemos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 14, 12:21)
nudazyt mase reik kantriai minkant smile.gif o dazant ant virsaus - vienas  didelis minusas-spalvotas liezuvis biggrin.gif

Reiskia pas mane kantrybes trukumas blush2.gif vietoje grazios spalvotos mases tik laaabai graziai spalvotos rankos gaunasi lotuliukas.gif O figureliu niekam neduosiu valgyt, gaila naikint mano pirma meno kurini biggrin.gif
Atsakyti
Pasta - kokių grožių prinešei bigsmile.gif

bet katiniukas.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas, mergytes, noreciau pasiteikauti, is ko ir kaip padarote sniega ant tortiko?
Aciu!
Atsakyti
katyte kokia faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2012 12 14, 15:36)
Labukas, mergytes, noreciau pasiteikauti, is ko ir kaip padarote sniega ant tortiko?
Aciu!

iš bezes kremo galima padaryti sniegą pusnis
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2012 12 14, 13:56)
iš bezes kremo galima padaryti sniegą pusnis

na taip butu grazu... ale as pernai beze kremui tiek produktu sugadinau, o dar daugiau nervu palikau ir man neisejo.. unsure.gif
Atsakyti
pasta222 O KATE! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ji valgoma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2012 12 14, 15:35)
na taip butu grazu... ale as pernai beze kremui tiek produktu sugadinau, o dar daugiau nervu palikau ir man neisejo.. unsure.gif

Slapia beze darykit tada, tikrai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti