tortai kokie
gaublys ypac
QUOTE(Ruciukas @ 2012 12 14, 10:15)
Pati galvojau daryti tokį tortą, bet pabijojau, o galbūt nereikėjo
ar galėtum man pasakyti kaip taip gražiai žemynų tekstūrą išgavai?
ar galėtum man pasakyti kaip taip gražiai žemynų tekstūrą išgavai?
o ko pabijojai?? mano planuose buvo tik puse jo.. nes jo lauke kelione autobusu 200km va dar daba sedziu ir su baime laukiu ziniu kaip jis nukeliavo.... bet dana stabiliai gavosi ir toks aukstesnis
aisingas ten kaskart kai reikia kazka spalvint ar va tokias makaliuzes daryt tai diedui sakau kad kazkuriam gyvenime buvau tapytoja nu jau kaip mane hipnotizuoja tai negaliu
QUOTE(Nevute @ 2012 12 14, 11:01)
pries akvilytes tortus tai sleptis su manaisiais
tik nesusireiksminam (jok'as jei ka ) puikiai zinai kad esu tavo fane superiniai tortai
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 14, 14:28)
aisingas ten kaskart kai reikia kazka spalvint ar va tokias makaliuzes daryt tai diedui sakau kad kazkuriam gyvenime buvau tapytoja nu jau kaip mane hipnotizuoja tai negaliu
Dėkui už atsakymą, net nepagalvojau, kad čia galėtų būti aisingas, super
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 14, 12:21)
nudazyt mase reik kantriai minkant o dazant ant virsaus - vienas didelis minusas-spalvotas liezuvis
Reiskia pas mane kantrybes trukumas vietoje grazios spalvotos mases tik laaabai graziai spalvotos rankos gaunasi O figureliu niekam neduosiu valgyt, gaila naikint mano pirma meno kurini
Pasta - kokių grožių prinešei
bet katiniukas....
bet katiniukas....
Labukas, mergytes, noreciau pasiteikauti, is ko ir kaip padarote sniega ant tortiko?
Aciu!
Aciu!
katyte kokia faina
QUOTE(Sigeita @ 2012 12 14, 15:36)
Labukas, mergytes, noreciau pasiteikauti, is ko ir kaip padarote sniega ant tortiko?
Aciu!
Aciu!
iš bezes kremo galima padaryti sniegą pusnis
QUOTE(Ruciukas @ 2012 12 14, 13:56)
iš bezes kremo galima padaryti sniegą pusnis
na taip butu grazu... ale as pernai beze kremui tiek produktu sugadinau, o dar daugiau nervu palikau ir man neisejo..
pasta222 O KATE! ji valgoma?
QUOTE(Sigeita @ 2012 12 14, 15:35)
na taip butu grazu... ale as pernai beze kremui tiek produktu sugadinau, o dar daugiau nervu palikau ir man neisejo..
Slapia beze darykit tada, tikrai pavyks