Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2012 12 14, 06:46)
labas rytas  biggrin.gif  naktis nemiegota, o dabar dar iki pietu nervuosiuos kaip jis nukeliaus tolima kelia  unsure.gif  na laikom kumscius  rolleyes.gif

labai grazus
Atsakyti
akvilyte - net žadą praradau pamačius tavo gaublį. Pati galvojau daryti tokį tortą, bet pabijojau, o galbūt nereikėjo blush2.gif

ar galėtum man pasakyti kaip taip gražiai žemynų tekstūrą išgavai?

AŠ SUŽAVĖTA wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 12 13, 19:04)
Aš ne iš linkų apie sraigytes rašiau. Žinau iš VBS, ir gan patikimas šaltinis.

AČIŪ ir už tokia info smile.gif keista kai žurnalistai tik aprašo, o fotkės neideda, nugi jie viska iškapsto... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
nora25 kuklutis bet grazutis wub.gif
akvilyte SUPER, tai bent grozis bigsmile.gif
Daimara jei liesit sokoladu tai kam tada dar ta pastilaza? as tokiu atveju palaukciau kol pakietes sokoladas tada figureliu apacias patepciau vos sokoladu ir prilipinciau smile.gif
O del tu nevalgomu dalyku naudojimo tortuose tai man pagalvojus dabar keista ne tevu nezinojimas, bet musu salies atsilikimas, kad tokiu priemoniu ISVIS NEGALIMA naudoti doh.gif kai tuo tarpu visur jie naudojami. Kai del mokiniu, kaliniu ar kitu teisiu tai skuba lygiuotis i ES ar JAV, o cia doh.gif
Atsakyti
akvilyte vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuu!!!! blink.gif thumbup.gif

Dar del tu veluciu, tai girdejau, kad maisto ir veterinarijos tarnyba jau organizuoja visokius seminarus, turbut kalbes apie visas tas vielutes, jei uzdraus tai kaip visada Lietuvele, bus prie atsilikusiu valstybiu, galesim vel gamint tuos tarybinius tortus doh.gif

Ikelsiu kelis savo ant tu nervu, pries akvilytes tortus tai sleptis su manaisiais biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ugningi keksiukai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nevute, labai gražūs ir nuotaikingi darbeliai smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus, bandysiu su sokoladu prilipinti, nes ir man sokoladas ir ant virsaus pastilazas pasirode nesuderinami dalykai smile.gif
Beje, isbandziau pastilaza dengimui - lipdyti sekesi daug geriau nei is lipdymui skirto, netrupejo bei nelipo prie ranku bigsmile.gif tik va nudazyti mases graziai vis tiek nesigavo, tai daziau ant virsaus su teptuku...
Atsakyti
QUOTE(Daimara @ 2012 12 14, 12:12)
Aciu uz patarimus, bandysiu su sokoladu prilipinti, nes ir man sokoladas ir ant virsaus pastilazas pasirode nesuderinami dalykai smile.gif
Beje, isbandziau pastilaza dengimui - lipdyti sekesi daug geriau nei is lipdymui skirto, netrupejo bei nelipo prie ranku  bigsmile.gif  tik va nudazyti mases graziai vis tiek nesigavo, tai daziau ant virsaus su teptuku...

nudazyt mase reik kantriai minkant smile.gif o dazant ant virsaus - vienas didelis minusas-spalvotas liezuvis biggrin.gif
Nevute - wub.gif kur jau ten sleptis, RODYT IR RODYT thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Labai grazus visu tortukai,suzaveta wub.gif wub.gif wub.gif auksarankes wub.gif
Neuzpykit,bet perverciau dvi temutes ir neradau man reikiamos informacijos blush2.gif Nesupykit,jeigu kartosiuosi. Bet esu visai zalia tortuku puosime,o taip noretusi Kaledoms koki pasidaryti grazesni. Uzsisakiau is amazones vat toki
http://www.amazon.co...0...6738&sr=8-1
ir tikejausi,kad juom kazkaip uzdengsiu virsu tortuko blush2.gif
Bet dabar galvoju,kad visai durna esu ir jauciu isvis nesamone uzsisakiau. O jeigu ir imanoma kazkaip tortuka ta mase padengti,tai gal kur yra tokia nuorodele kaip pazeti tokioms pradedancioms kaip man kaip cia graziau ja padengti tortuka g.gif
Vakar ilgai sedejau you tube,bet kazko labai issamaus taip ir neradau unsure.gif Dar syk atsiprasau,kad jus trukdau su tokiu kvailu klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 12 14, 12:01)

kaip dziugina mano aki jusu darbeliai wub.gif
Atsakyti
Nevute, kiek darbelio idėta wub.gif
gražu, spalvinga 4u.gif
Atsakyti
NEVUTE SUPER

AKVILYTE- NEREALUUUU bigsmile.gif
Atsakyti