Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Atize @ 2012 12 13, 19:41)
o gal yra kur interneto platybese linkas kaip jis atrode  ax.gif  Nu kaip cekavna  blush2.gif  Bet kad tevai ziopli tai faktas, o po to lieka kaltos imones kuriose buvo pirktas tortas  doh.gif

Aš ne iš linkų apie sraigytes rašiau. Žinau iš VBS, ir gan patikimas šaltinis.

Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2012 12 13, 19:29)
Vadinasi, nebuvo tos vielutes pasleptos, tevai galejo matyti ir galima buvo isvengti sio incidento unsure.gif Gi net ant kai kuriu rukytu desru galiuku yra geleziukas, bet niekas ju nevalgo ir nesiskundzia ax.gif

drinks_cheers.gif
kazi kaip ciupaciupso pagaliuko nesuryja doh.gif lotuliukas.gif
as del visa ko uzklijuoju perspjima ant dezes virsaus smile.gif nes buna kad paima kokia tetule, kuri tik perduoda torta ir pati nedalyvauja, arba pamirsta pasakyti doh.gif o cia ant dezes virsaus viskas yra surasyta, tai kai pasiima nudengti tikrai pamato biggrin.gif
del sventos ramybes surasau net vienetus smegtuku mediniu jei jie panaudoti figurelese smile.gif (nors siaip visokiu vieluciu ir pan. labai nemyliu tortuose rolleyes.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 13 gruodžio 2012 - 20:08
QUOTE(JustDi @ 2012 12 13, 15:31)

Pastilazas si kart nekoks gavosi, toks kaip per sausas, trukinejo, gal zinot ka blogai padariau? Labai grazus vestuvinis tortas wub.gif

Gal kas zino ka blogai padariau?
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 13, 20:44)
Gal kas zino ka blogai padariau?

Tikriausiai per daug pudros ax.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif naktis nemiegota, o dabar dar iki pietu nervuosiuos kaip jis nukeliaus tolima kelia unsure.gif na laikom kumscius rolleyes.gif

kavos torciukas... apie 9kg

user posted image
Atsakyti
Akvilyte,jus kaip visada .nerodo nerodo nieko.Bet kai jau parodo blink.gif thumbup.gif wub.gif .Fantastika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Akvilyte, pas Tave kaip visada ekskliuzyvas ir pritrenkiantis wub.gif wub.gif wub.gif

ėėė, nu nebevarykit ant tėvų, kuriam dabar normaliam žmogui, nesusidūrusiam su tortų gamyba dašustų, kad torte gali būti vielų doh.gif doh.gif doh.gif perspėti reikia apie tokius dalykus, ne visi gi išmano, kas su kuo daroma... 4u.gif 4u.gif 4u.gif o vielutė jei mažutė, tai ką ten sužiūrėsi... baisi pamoka iš tiesų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 14, 07:46)

tai bent.. bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
akvilyte ne-re-alu
Atsakyti
Kuklutis kalėdinis gimtadieninis tortukas. Snikersas, dengtas pastiliažu, 1,4 kg.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nora25: 14 gruodžio 2012 - 08:51
Laba, labai reiktu patarimo - vyro ir dukrytes gimtadieniui nusprendziau torta papuosti Masa ir lokiu zvejyboje (dukrai Masa ir lokys, vyrui - zuvis smile.gif ), figureles jau nulipdziau, taciau dabar niekaip nesugalvoju, kaip man jas ikomponuoti ant torto... Tortas Juodasis miskas, skaniausia kai ir virsus aplietas sokoladu, tad dar papildomai tepti sviestini krema ir deti pastilaza man kazkaip nesiderina....
Jei figureles deti ant sokolado, geriau deti kol jis dar nesustinges, ar galima kuo nors priklijuoti?

Akvilyte, tortas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daimara: 14 gruodžio 2012 - 09:22
Nora25, kuklus, bet grazus tortukas smile.gif
Daimara, as tai klijuociau aisingu arba pasildytu pastilazu ant sustingusio sokolado. kai pas mane abi kaires, tai man kol siltas sokoladas tos figureles apsiterlioja apacias.
Atsakyti