Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas vakaras visoms .

Keli mano darbai ..

user posted image....user posted image

user posted image

user posted image..........user posted image

user posted image......user posted image

user posted image...........user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 10, 12:54)
tikrai taip  biggrin.gif  biggrin.gif

Zinoo as buvau nusipirkusi tai man tikrai nebuvo citrinos rugstoji druskele .siulau paragauti
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 12 10, 22:28)

Keli mano darbai ..

čia meno kūriniai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 12 10, 21:28)
Zinoo as buvau nusipirkusi tai man tikrai nebuvo citrinos rugstoji druskele .siulau paragauti

cia manau tarmiskas pasakymas, rugscioji druskele, nors teisingai reiktu sakyt citrinos rugstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 10, 07:55)
Aij, cia naminiam valgymui tas tortas tai sukisau belekokius lapelius. Norejau paziureti kaip atrodys. Asmeniskai man, jie prastina vaizda. Daugiau nei paplonintu, nei pastorintu savo noru nedesiu. Geriau nieko arba gelyciu pametyt

jei tie lapeliai butu is kremo tai ziuretusi daug geriau. arba kaip jus pati sakote, ju visai nereik, nes rozes tai nuostabios wub.gif

Atsakyti
Wau @ Adrija@ labai grazu
Atsakyti
@adrij@, kokie groziai... Man dar oj kiek mokytis, kaip ir iki daugumos is jusu. blush2.gif thumbup.gif
Dar lektuvas - Boingas istrigo. thumbup.gif

Dar del Sarlotes sviestinio kremo: AR JIS be dazu yra BALTOS SPALVOS, AR I GELSVUMA? g.gif Vistik sviestas isplaktas yra i gelsvuma, o kiausinis su cukrumi .. Jerguteliau, ner laiko eksperimentams jau - veselini torta begu sutepti. 4u.gif
Aciu labai visoms, kurios apsviecia siuo reikalu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 10 gruodžio 2012 - 22:37
QUOTE(p Raganyte @ 2012 12 10, 19:18)
thumbup.gif tada turiu tokios biggrin.gif
Ar Slapia Beze gal gali pastoveti pora dienu iki puosimo? Cia jei pavyktu ji man is kokio n-tojo karto.  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Na, vis geriau plakta grietinele - maziau rizikos, kad sonai nuciuos.  doh.gif

O kam ja tiek laikyti? ax.gif juk uzima ne tiek daug laiko pagaminimui ir jei ji gerai isplakta,tikrai sonai nenuciuozia mirksiukas.gif
Atsakyti
--------------------

! 
vienas dantukas, įsidėmėkite visam laikui, čia draudžiami skelbimai ir užklausos ! Kitą kartą skirsiu įspėjimą už taisyklių pažeidimą.

moderatorė irmulia
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 12 10, 22:36)
@adrij@, kokie groziai... Man dar oj kiek mokytis, kaip ir iki daugumos is jusu.  blush2.gif  thumbup.gif
Dar lektuvas - Boingas istrigo.  thumbup.gif

Dar del Sarlotes sviestinio kremo: AR JIS be dazu yra BALTOS SPALVOS, AR I GELSVUMA? g.gif Vistik sviestas isplaktas yra i gelsvuma, o kiausinis su cukrumi .. Jerguteliau, ner laiko eksperimentams jau - veselini torta begu sutepti.  4u.gif
Aciu labai visoms, kurios apsviecia siuo reikalu!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tikrai ne baltas schmoll.gif i gelsvuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 11, 10:19)
tikrai ne baltas  schmoll.gif  i gelsvuma  4u.gif

Aciukas 4u.gif

Teks meginti plakta grietinele puosti. ax.gif Sakykite, prasau, ar man nepramus Kirbes Medaus torto rudumas, jei puosiu ir gietinele is vakaro? Sutepiau vakar tortuka plakta grietinele, tai ziuriu - grietinele ruduoja nuo biskvitu (ne siaip prasisviecia). Bijau, kad prasimus fone ir dekoracijos nuruduos per nakti. g.gif Sviestiniu kremu nesinori aptepti (sviest.+ kondenc.p.) - nenoriu kad maisytusi skoniai.
Aciu labai uz atsakyma! 4u.gif (jau kogero bus paskutinis klausimelis sio mano torto puosimo tema. Gi pirmas mano vestuvinis tortukas... blush2.gif wub.gif ). Prisizadu paskui ikelti foto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akinukas @ 2012 12 10, 16:26)
Brangiosios kepejeles, kaip galwojat ar galima napoleona puosti slapia beze? ar reikia ji aptepti swiestiniu kremu?

na tai kaip galwojat, mergaites?
Atsakyti