Labas vakaras visoms .
Keli mano darbai ..
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 10, 12:54)
tikrai taip
Zinoo as buvau nusipirkusi tai man tikrai nebuvo citrinos rugstoji druskele .siulau paragauti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 12 10, 21:28)
Zinoo as buvau nusipirkusi tai man tikrai nebuvo citrinos rugstoji druskele .siulau paragauti
cia manau tarmiskas pasakymas, rugscioji druskele, nors teisingai reiktu sakyt citrinos rugstis
QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 10, 07:55)
Aij, cia naminiam valgymui tas tortas tai sukisau belekokius lapelius. Norejau paziureti kaip atrodys. Asmeniskai man, jie prastina vaizda. Daugiau nei paplonintu, nei pastorintu savo noru nedesiu. Geriau nieko arba gelyciu pametyt
jei tie lapeliai butu is kremo tai ziuretusi daug geriau. arba kaip jus pati sakote, ju visai nereik, nes rozes tai nuostabios
Wau @ Adrija@ labai grazu
@adrij@, kokie groziai... Man dar oj kiek mokytis, kaip ir iki daugumos is jusu.
Dar lektuvas - Boingas istrigo.
Dar del Sarlotes sviestinio kremo: AR JIS be dazu yra BALTOS SPALVOS, AR I GELSVUMA? Vistik sviestas isplaktas yra i gelsvuma, o kiausinis su cukrumi .. Jerguteliau, ner laiko eksperimentams jau - veselini torta begu sutepti.
Aciu labai visoms, kurios apsviecia siuo reikalu!
Dar del Sarlotes sviestinio kremo: AR JIS be dazu yra BALTOS SPALVOS, AR I GELSVUMA? Vistik sviestas isplaktas yra i gelsvuma, o kiausinis su cukrumi .. Jerguteliau, ner laiko eksperimentams jau - veselini torta begu sutepti.
QUOTE(p Raganyte @ 2012 12 10, 19:18)
tada turiu tokios
Ar Slapia Beze gal gali pastoveti pora dienu iki puosimo? Cia jei pavyktu ji man is kokio n-tojo karto. Na, vis geriau plakta grietinele - maziau rizikos, kad sonai nuciuos.
Ar Slapia Beze gal gali pastoveti pora dienu iki puosimo? Cia jei pavyktu ji man is kokio n-tojo karto. Na, vis geriau plakta grietinele - maziau rizikos, kad sonai nuciuos.
O kam ja tiek laikyti? juk uzima ne tiek daug laiko pagaminimui ir jei ji gerai isplakta,tikrai sonai nenuciuozia
QUOTE(p Raganyte @ 2012 12 10, 22:36)
@adrij@, kokie groziai... Man dar oj kiek mokytis, kaip ir iki daugumos is jusu.
tikrai ne baltas i gelsvuma
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 11, 10:19)
tikrai ne baltas i gelsvuma
Aciukas
Teks meginti plakta grietinele puosti. Sakykite, prasau, ar man nepramus Kirbes Medaus torto rudumas, jei puosiu ir gietinele is vakaro? Sutepiau vakar tortuka plakta grietinele, tai ziuriu - grietinele ruduoja nuo biskvitu (ne siaip prasisviecia). Bijau, kad prasimus fone ir dekoracijos nuruduos per nakti. Sviestiniu kremu nesinori aptepti (sviest.+ kondenc.p.) - nenoriu kad maisytusi skoniai.
Aciu labai uz atsakyma! (jau kogero bus paskutinis klausimelis sio mano torto puosimo tema. Gi pirmas mano vestuvinis tortukas... ). Prisizadu paskui ikelti foto.
QUOTE(akinukas @ 2012 12 10, 16:26)
Brangiosios kepejeles, kaip galwojat ar galima napoleona puosti slapia beze? ar reikia ji aptepti swiestiniu kremu?
na tai kaip galwojat, mergaites?