Kadangi tema vadinasi " kaip puošti ...... ir kitus skanėstus"
o Kalėdos jau ne už kalnų , tai mano kalnas imbierinių sausainukų
Rasa, jus pablūdus (geraja prasme) per kiek laiko ???
joooo, tikrai pablūdau , per savaitę , pradžioj bumbėjau kur mano protas buvo, bet paskui įsivažiavau ir dar tiek pat iškepčiau
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 12 10, 11:59)
pagarba uz toki kaaaalna imbieriuku
sausainiu
kaip pasidaryti mase ir kokia , norint ispausti gelytes ir lapelius, turiu formeles.(niekas dar nedarius, esu 'zalia')
noriu papuosti torta, aciu.
http://joinhot.en.hi...ol-kitchen.html
Papildyta:
Rasa, gal galima sausainiu recepta? aciu
p.s. nerealuuuus kalnasssss
noriu papuosti torta, aciu.
http://joinhot.en.hi...ol-kitchen.html
Papildyta:
Rasa, gal galima sausainiu recepta? aciu
p.s. nerealuuuus kalnasssss
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 12 10, 11:59)
kai sausainiu jūs tikra ŠAUNUOLĖ
QUOTE(mammy1 @ 2012 12 10, 12:44)
kaip pasidaryti mase ir kokia , norint ispausti gelytes ir lapelius, turiu formeles.(niekas dar nedarius, esu 'zalia')
Mes su dukra naudojam pastiliažą lipdymui,arba tortų dengimui.Kaip pasidaryt yra nekomentuojamoj temoj
kaip visada - labai grazus visu tortukai. pirma karta dariau torta "dicki", 30x20x10 cm. svere 5,1 kg. Snikersas, MMG. dazu neturejau (iskyrus geltona, zalia, raudona), puosti nemoku, nieko nesumasciau idomaus, nes sis tortas buvo skirtas dviem gamybos vadovams (vyrui ir moteriai). bet kadangi ejom svesti i boulinga, tai sia tema ir panaudojau. atrodo baisiai, nelygus, kegliai gerokai "padeveti", kamuoliai "priploti" ir t.t. ne toks grazus, kaip norejau, bet... svarbu buvo skanus ir visiems gimtadienio dalyviams sukele teigiama sypsena
QUOTE(mammy1 @ 2012 12 10, 12:44)
Kepiau pagal pagal Beatą , pogooglinkit, tikrai jis yra internete
astraemi, tai mūsų vaizdų išlepintom akim gal ir ne naujiena jau, bet šventės dalyviams net neabejoju, kad buvo Wau , o aš, matau lygų ( jei koks įdubimas ir yra, tai čia niekis, bet pačio torto kampai yra ) tvarkingą, neperkrautą tortuką , ir kėglių nusidėvėjimo visai nesimato