Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kadangi tema vadinasi " kaip puošti ...... ir kitus skanėstus" biggrin.gif
o Kalėdos jau ne už kalnų biggrin.gif , tai mano kalnas imbierinių sausainukų lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rasa, jus pablūdus (geraja prasme) doh.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif per kiek laiko ??? bigsmile.gif
Atsakyti
joooo, tikrai pablūdau doh.gif lotuliukas.gif , per savaitę , pradžioj bumbėjau kur mano protas buvo, bet paskui įsivažiavau ir dar tiek pat iškepčiau lotuliukas.gif fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 12 10, 11:59)
Kadangi tema vadinasi " kaip puošti ...... ir kitus skanėstus"  biggrin.gif
o Kalėdos jau ne už kalnų  biggrin.gif , tai mano kalnas imbierinių sausainukų  lotuliukas.gif

pagarba 4u.gif uz toki kaaaalna imbieriuku
Atsakyti
sausainiu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
kaip pasidaryti mase ir kokia , norint ispausti gelytes ir lapelius, turiu formeles.(niekas dar nedarius, esu 'zalia')
noriu papuosti torta, aciu.

http://joinhot.en.hi...ol-kitchen.html
Papildyta:
Rasa, gal galima sausainiu recepta? aciu smile.gif
p.s. nerealuuuus kalnasssss
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 12 10, 11:59)
Kadangi tema vadinasi " kaip puošti ...... ir kitus skanėstus"  biggrin.gif
o Kalėdos jau ne už kalnų  biggrin.gif , tai mano kalnas imbierinių sausainukų  lotuliukas.gif

kai sausainiu bigsmile.gif jūs tikra ŠAUNUOLĖ thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2012 12 10, 12:44)
kaip pasidaryti mase ir kokia , norint ispausti gelytes ir lapelius, turiu formeles.(niekas dar nedarius, esu 'zalia')

Mes su dukra naudojam pastiliažą lipdymui,arba tortų dengimui.Kaip pasidaryt yra nekomentuojamoj temoj
Atsakyti
kaip visada - labai grazus visu tortukai. pirma karta dariau torta "dicki", 30x20x10 cm. svere 5,1 kg. Snikersas, MMG. dazu neturejau (iskyrus geltona, zalia, raudona), puosti nemoku, nieko nesumasciau idomaus, nes sis tortas buvo skirtas dviem gamybos vadovams (vyrui ir moteriai). bet kadangi ejom svesti i boulinga, tai sia tema ir panaudojau. atrodo baisiai, nelygus, kegliai gerokai "padeveti", kamuoliai "priploti" ir t.t. biggrin.gif ne toks grazus, kaip norejau, bet... svarbu buvo skanus ir visiems gimtadienio dalyviams sukele teigiama sypsena ax.gif
user posted image
Atsakyti
astraemi gi grazus tortukas 4u.gif per daug sawe cia jau sukritikawot smile.gif juk is klaideliu mokomes ir tobulejam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2012 12 10, 12:44)

Rasa, gal galima sausainiu recepta? aciu smile.gif
p.s. nerealuuuus kalnasssss

Kepiau pagal pagal Beatą , pogooglinkit, tikrai jis yra internete mirksiukas.gif

astraemi, tai mūsų vaizdų išlepintom akim gal ir ne naujiena jau, bet šventės dalyviams net neabejoju, kad buvo Wau bigsmile.gif , o aš, matau lygų ( jei koks įdubimas ir yra, tai čia niekis, bet pačio torto kampai yra ) tvarkingą, neperkrautą tortuką thumbup.gif , ir kėglių nusidėvėjimo visai nesimato tongue.gif
Atsakyti
Brangiosios kepejeles, kaip galwojat ar galima napoleona puosti slapia beze? ar reikia ji aptepti swiestiniu kremu?
Atsakyti