Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 09, 12:07)
Mano rozytes smile.gif

kokios puikios rožės bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visi tortai grazus, bet Mingailiuko rožės pritrėškė mane blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Žiurkiųųųųų reik cia jau wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
cypsiu tuoj biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 12 09, 12:07)
Mano rozytes smile.gif

labai labai rozytes grazios bigsmile.gif
gal galima receptuka gaut? ax.gif
Aciu:)

Atsakyti
laba vakara,groziu kurejos

as siandien rodau pora kukluciu ax.gif
zozefina,2500gr. pastilazas
user posted image
napaleonas su spanguolem,2900gr. slapia beze
user posted image
Atsakyti
Divia grazu 4u.gif su traukinuku sorry bet kopijuoju blush2.gif
Mingailiux na tos rozes tai galwele apsuko smile.gif ner zodziu 4u.gif
Rasa_zyk ak ta Masenka su sawo meskinu wub.gif
*saules_zuikutis* grazu 4u.gif grazu 4u.gif grazu 4u.gif
Papildyta:
pirmakart isbandziau slapia beze...labai patiko...tik reikia isigyti gera antgali toms nuosbioms rozems sukti blush2.gif

user posted image

o cia siaip toks...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu visoms uz mano roziu ivertinima. Jau puse torto surijom. Nu kad skaniai lenda.. Ech... i storuma lotuliukas.gif
Atsakyti
stai mano rozes, bet Mingailiux man yra tobulos bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
SARAH,ziuredama i jusu torta galvojau ,kad adrijos,bet skaitau,kad cia kopija.... blink.gif nu stilius tai labai panasus,tas uzbaigtumas iki galo ir siaip labai labai wub.gif 4u.gif
Mingailiuks,rozes tikrai grazios wub.gif ,man tik lapeliu paplonintu norejos... 4u.gif
Atsakyti
Nu siandien kiek roziu daug ir visos skirtingos.
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2012 12 10, 01:31)
SARAH,ziuredama i jusu torta galvojau ,kad adrijos,bet skaitau,kad cia kopija.... blink.gif nu stilius tai labai panasus,tas uzbaigtumas iki galo ir siaip labai labai  wub.gif  4u.gif

Dekoju :4u
Atsakyti
Mergaites, padengiau torciuka pastilazu, papuosiau, bet jis toks visas pabales nuo pudros ir krakmolo g.gif Kaip padaryti, kad jis blizgetu? Patepti vandeniu ar degtine? Tortas vaikiskas.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2012 12 10, 00:31)
Mingailiuks,rozes tikrai grazios wub.gif ,man tik lapeliu paplonintu norejos... 4u.gif

Aij, cia naminiam valgymui tas tortas tai sukisau belekokius lapelius. Norejau paziureti kaip atrodys. Asmeniskai man, jie prastina vaizda. Daugiau nei paplonintu, nei pastorintu savo noru nedesiu. Geriau nieko arba gelyciu pametyt
Atsakyti