Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rakelė @ 2012 12 08, 19:31)
Aciu uz patarimus/pastebejimus  smile.gif
rankenos virsu klijavau klijais, bet siaip sunkiai su ja man sekes... ir siaip.. paaiskinkit kaip tuos sonus kita kart apdengt? nes as dalim dejau, o paskui sujungimus tuos burbuliukais slepiau  unsure.gif

backas dengiu siuostom, ju krastai kiek uzsileidzia vienas ant kito, o bokalo nedarius, bet jei daryciau dengciau vienu gabalu aplink, sujungima daryciau ties rankena (uzleisciau viena krasta ant kito vos arba pamaskuociau suglostydama pastilaza-cia jau pagal poreiki) virsaus krasciuka atlenkciau i vidu.
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 08, 19:35)
Ramune, jusu tai superiniai tortukai  thumbup.gif
O kaip lego "spuogiukus" darot  blush2.gif  rolleyes.gif

Aciu smile.gif iki superiniu dar toli, bet einam i prieki biggrin.gif
Lego burbuliukai spaudyti su konditerinio antgaliuko galu. Sedi va taip ir spaudai i mase 156 burbuliukus doh.gif lotuliukas.gif pirstas kiauras (antgaliuko galas astrus, praeita kart MB buvau idarbinus tai nenukentejau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 gruodžio 2012 - 18:48
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 08, 19:36)
backas dengiu siuostom, ju krastai kiek uzsileidzia vienas ant kito, o bokalo nedarius, bet jei daryciau dengciau vienu gabalu aplink, sujungima daryciau ties rankena (uzleisciau viena krasta ant kito vos arba pamaskuociau suglostydama pastilaza-cia jau pagal poreiki) virsaus krasciuka atlenkciau i vidu.

Aciu smile.gif iki superiniu dar toli, bet einam i prieki biggrin.gif
Lego burbuliukai spaudyti su konditerinio antgaliuko galu. Sedi va taip ir spaudai i mase 156 burbuliukus  doh.gif  lotuliukas.gif pirstas kiauras (antgaliuko galas astrus, praeita kart MB buvau idarbinus tai nenukentejau biggrin.gif )

Aciu uz patarima.. reiks, jei vel kada reiks tokio pabandyt.. smile.gif Planavau taip daryt, bet labai pabijojau pritrukt mases, tai klijavau doh.gif smile.gif

Eina sau blink.gif biggrin.gif O koks antgalis, kad nemazi burbuliukai rolleyes.gif smile.gif

pasiemiau dukros lego detale, galvoju gal su ja pacia eitu kaip nors ispaust g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 08, 19:55)
Aciu uz patarima.. reiks, jei vel kada reiks tokio pabandyt.. smile.gif Planavau taip daryt, bet labai pabijojau pritrukt mases, tai klijavau  doh.gif  smile.gif

Eina sau  blink.gif  biggrin.gif O koks antgalis, kad nemazi burbuliukai  rolleyes.gif  smile.gif

pasiemiau dukros lego detale, galvoju gal su ja pacia eitu kaip nors ispaust  g.gif

nu pamatavau net biggrin.gif diametras to burbuliuko 9mm, su pacia lego uzsizaisit, geriau imkit tusinuka isardyta, nupjauta flomasteri ar siaip ka panasaus - reik tik pasidairyti aplink, o ypac tarp vaiku zaislyno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 08, 20:32)
nu pamatavau net biggrin.gif diametras to burbuliuko 9mm, su pacia lego uzsizaisit, geriau imkit tusinuka isardyta, nupjauta flomasteri ar siaip ka panasaus - reik tik pasidairyti aplink, o ypac tarp vaiku zaislyno biggrin.gif

ale su lego gerai butu, ten burbuliukai tusciaviduriai, vienu ypu 4 burbuliukai butu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakelė: 08 gruodžio 2012 - 19:36
truputi pazaidziau su sokoladau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 08, 20:52)
truputi pazaidziau su sokoladau ax.gif

bigsmile.gif labai faini smile.gif tik baltojo galetu galiukas rudas but smile.gif bet siaip fainuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 08, 19:12)
bigsmile.gif  labai faini smile.gif tik baltojo galetu galiukas rudas but smile.gif bet siaip fainuciai  wub.gif

Abiems buvau pasidarius geltonus antgaliukus, bet per savaite perdziuvo ir negalejau priklijuoti prie sokolado, tai staigiai padariau is marcipano, prikibdziau ir nufotografavau, sunys surijo jau juos lotuliukas.gif Man pats procesas buvo idomus pabandyti ax.gif realybej baltas atrode labai grazus, o nuotraukoj rudas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 05, 08:12)
nuostabu  wub.gif
O kokie ten žibintai? Toks įspūdis, kad šviečia  bigsmile.gif  Ar čia nuo blykstės taip atrodo?

Truputi veluojantis, bet didelis ACIU, kam patiko mano tortukas - Audi, su sviecianciomis lempomis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tos lempos - tikrai sviecia! smile.gif Ten mini prozektoriukai su LED lempute, isukti i folija - kad nekontaktuotu tiesiogiai su tortu. wink.gif
He he. smile.gif Kam nerode nuotraukytes - duokit zinia i AZ - uzrodysiu. mirksiukas.gif Jus taip draugiskai dalijates savo patirtimi - ir man negaila kurybiniu atradimu. 4u.gif

JustDi, grazus sokoladiniai burbulai. smile.gif Reiks ir man pameginti siemet tokius. smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 08 gruodžio 2012 - 21:20
QUOTE(p Raganyte @ 2012 12 08, 22:11)
Truputi veluojantis, bet didelis ACIU, kam patiko mano tortukas - Audi, su sviecianciomis lempomis.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tos lempos - tikrai sviecia! smile.gif Ten mini prozektoriukai su LED lempute, isukti i folija - kad nekontaktuotu tiesiogiai su tortu. wink.gif

bigsmile.gif geras, nu kuo toliau tuo isradingiau smile.gif
Atsakyti
ir as Jusu profesionaliu teismui pasirodau savo ideja kopijuota blush2.gif ax.gif bet aisku toli iki originalo.... doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Irenute @ 2012 12 08, 23:51)
merginos, gal gali kas pasidalinti receptu ''varskes gaivumelio'', nu, niekaip recepto nerandu doh.gif
aciu 4u.gif

Čia tas gaivumėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif Retai cia besirodau,bet pasicekavinti vis uzklystu ax.gif Mingailiux ranka jau turi atidirbus-torciukai vis tobulesni ir grazesni 4u.gif adrijos grozybes visada sirdi ir zvilgsni glosto.. wub.gif ir visos cia saunuoliu saunuoles-nesvarbu kad pradzia darbeliu (ka ten -DARBU!),bet savo pacios rankom padaryti visi mieli ,ypac artimiesiems.
Na kad nepliaukst tusciai,reik parodyt ir kad as dar kai ka veikiu,iki tobulejimo dar....bet kai dziaugiasi tie kam skirti,tai ir as dziaugiuos.. blush2.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 09 gruodžio 2012 - 01:01