Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(gummy bear @ 2012 12 07, 22:24)
Nezinau, i kuria tema rasyti  unsure.gif Ar skaitet straipsni apie vaika paspringusi vielutemis is torto? Cia

neaišku, koks ten tortas buvo. Jeigu sėdi meškinas, su vieline armatūra pilve, tada taip, susidirbo "Bijola". Bet jeigu tarkim, buvo virš torto ant vielų "pakilę" bitės, tai tada problema išpūsta. Galėjo būtent to torto foto įmest. Būtų aišku. O dabar kiekviena čia aikčiosim.
Papildyta:
QUOTE(sypseneleee @ 2012 12 07, 23:21)
Gal kas galit patarti kaip isdziovinti greiciau detales is pastiliazo.siuo atveju sparnai lektuvo

daug tragakano įminkyt, šiltai laikyt.

QUOTE(Nevute @ 2012 12 08, 00:16)
Siaubas, kaip visada lietuviai kelia tragedijas huh.gif  aisku jei mazyte ta vielute buvo tai gal ir baisoka, bet jei dedi pvz krapstuka visa tai nemanau kad eitu paspringt.  g.gif  nebent jau nevalgo, o ryja visa figurele smile.gif

na dėl krapštuko tai nežinia.. juk medinis.. viso nepraris, bet sulūžti į dalis tai jis gali. Pavojinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 07 gruodžio 2012 - 22:39
QUOTE(naitas @ 2012 12 07, 23:41)
na dėl krapštuko tai nežinia.. juk medinis.. viso nepraris, bet sulūžti į dalis tai jis gali. Pavojinga.

Kai figurele buna sukietejusi, nemanau kad eitu ta krapstuka dar viduj sulauzyt. g.gif Man tai atrodo kad cia kazkas nori eilini burbula ispusti...

sarah- labai grazus tortas, labai labai wub.gif
Mingailiux tavo irgi superiniai smile.gif wub.gif
dangiuk thumbup.gif reiks ir man prie progos pabandyt tuos kringelius paraityt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 07, 04:24)
O kur paskui ta leliuka det?As nenoreciau tokio,taip kaip kiti nenori valgomu foto,ar batu ant torto,zodziu kiek zmoniu-tiek nuomoniu  mirksiukas.gif
Uzsieni beveik visos puokstes su chrizantemom  lotuliukas.gif
Tai torta aptepat graziai beze,o paskui darot pusnis kur reikia. mirksiukas.gif Ka gi dar sugalvot? g.gif

NEVUTE, thumbup.gif
Papildyta:
''Varskes gaivumelis''.2,2kg.Nieko blatno,bet man grazu  biggrin.gif

Labai grazus, vasara dvelkiantis tortukas 4u.gif
Atsakyti
Mano tigriukas smile.gif
Jogurtinis su persikais ir zele, 3,4kg

user posted image
Atsakyti
laba mirksiukas.gif
norėjau paklausti, koks galiojimo laikas tos masės, kuria reikia dengti tortus. prisiskaičiau čia visokių grožybių ir panorau sūneliui gimtadieniui tortą gražiai papuošti, jo gimtadienis šeštadienį (gruodžio 15) tai jei tą mase pabandysiu padaryti antradienį, tai ar penktadienį puošiamam tortui ji dar tiks? blush2.gif ta prasne, ar nesukietės nesuges ir pan doh.gif jei nesigautų masė, tai noriu pasilikti laiko kitam variantui 4u.gif labai laiksiu atsakymų thumbup.gif dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 12 08, 00:14)
Labai grazus, vasara dvelkiantis tortukas 4u.gif

Aciukas

MINGAILIUX,kokia super ideja thumbup.gif
Atsakyti
tigriukas tikrai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylingoto @ 2012 12 08, 11:46)
laba  mirksiukas.gif
norėjau paklausti, koks galiojimo laikas tos masės, kuria reikia dengti tortus. prisiskaičiau čia visokių grožybių ir panorau sūneliui gimtadieniui tortą gražiai papuošti, jo gimtadienis šeštadienį (gruodžio 15) tai jei tą mase pabandysiu padaryti antradienį, tai ar penktadienį puošiamam tortui ji dar tiks?  blush2.gif  ta prasne, ar nesukietės nesuges ir pan  doh.gif  jei nesigautų masė, tai noriu pasilikti laiko kitam variantui  4u.gif  labai laiksiu atsakymų  thumbup.gif  dėkui mirksiukas.gif

galit drasiai, galioja ir ilgiau, o jei sukietes - trumpam (keliom sek.) i mikrobangine, isminkot ir vel ok

Tortukai thumbup.gif
su tigru labai patiko wub.gif
Atsakyti
Rodau savo ale bokala.. mb sake, kad jam kai ka kita primena doh.gif biggrin.gif

user posted image

Kita kart, kazkaip kitaip daryciau... bent jau ne jogurtini viduj doh.gif Bet tokio prase .... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 08, 18:17)
Rodau savo ale bokala..

viskas butu gerai jei butumet dariusi mazesni diametra ir aukta torta, o vidus neturi reiksmes (nebent rankenos itvirtinimui) smile.gif bet siaip prazia yra, faktura ir spalva man grazi smile.gif putos ir gerai ziurisi-is klaidu mokomes, juk su praktika viskas ateis mirksiukas.gif

-----
cia mano (1 ir 2 beveik kartojasi, o trecias kopija pagal pvz.-realiai visi be fantazijos biggrin.gif NEIDOMU bet ka darysi... biggrin.gif )

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 gruodžio 2012 - 18:18
sveikos 4u.gif nu neatsistebiu vis dar jusu sugebejimais, tokius grozius kuriat wub.gif Rakele, grazus tas tavo bokalas, gal zemokas, bet labai grazus ir puta tokia, kad net skonis jauciasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 08, 19:15)
viskas butu gerai jei butumet dariusi mazesni diametra ir aukta torta, o vidus neturi reiksmes (nebent rankenos itvirtinimui) smile.gif bet siaip prazia yra, faktura ir spalva man grazi smile.gif putos ir gerai ziurisi-is klaidu mokomes, juk su praktika viskas ateis mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus/pastebejimus smile.gif
rankenos virsu klijavau klijais, bet siaip sunkiai su ja man sekes... ir siaip.. paaiskinkit kaip tuos sonus kita kart apdengt? nes as dalim dejau, o paskui sujungimus tuos burbuliukais slepiau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(JustDi @ 2012 12 08, 19:26)
sveikos 4u.gif nu neatsistebiu vis dar jusu sugebejimais, tokius grozius kuriat wub.gif Rakele, grazus tas tavo bokalas, gal zemokas, bet labai grazus ir puta tokia, kad net skonis jauciasi 4u.gif

aciu 4u.gif

kai palyginu kitu pirmus tortus, tai tik norisi sleptis po lapais blush2.gif biggrin.gif

Ramune, jusu tai superiniai tortukai thumbup.gif
O kaip lego "spuogiukus" darot blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakelė: 08 gruodžio 2012 - 18:36