Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 12 07, 05:24)
''Varskes gaivumelis''.2,2kg.Nieko blatno,bet man grazu  biggrin.gif

net labai wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Nuo pat ryto sitiek groziu wub.gif wub.gif

As siandien bandysiu bokala konstruot.. gal turit kokiu patarimu is anksto rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciukas visoms wub.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus, bet aš galvojau rasti kažko panašaus į šitai http://cakecentral.c...ttercream-icing Niekas nieko panašaus nebandėte? Bandau rasti receptą šio sviestinio kremo, bet jie visi skirtingi, o man reikia būtent tokio, kad jis sustingtų ir atrodytų kaip balta masė, bet būtų ne masė smile.gif
Atsakyti
O-RE-AR, labai gražus torčiukas, net labai 4u.gif spalvos liuks 4u.gif

Sarah, dailu, gražu 4u.gif
Atsakyti
O-re-ar - lb lb grazu wub.gif

QUOTE(sarah- @ 2012 12 07, 07:57)

rožinis tortas...pirma karta meginau sukti tas rožes ,bet žinoma iki Keilos dar toli ..

Nu kodel jus visos taip sakote? g.gif Kiekviena turim savo stiliu puosime, taip? ir neina identiskai atkartoti kazkokio puosimo, galime padaryti tik panasu, tuom mes ir skiriames ir esam unikalios biggrin.gif
Kiekvienos ranka rozes suka kitaip 4u.gif
Atsakyti
nu jeigu esi idelas kažkam, tai kaip kitaip sakyti biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 12 07, 13:01)
nu jeigu esi idelas kažkam, tai kaip kitaip sakyti biggrin.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sakai Olestuk blush2.gif , nu tada gerai gerai tyliu ir priimu visas liuapses sau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu OLESTA IR KEILA wub.gif
Atsakyti
Rankinė 2,5 kg, rafaelo, pastilažas
user posted image
Atsakyti
O groziu vel pridejot wub.gif Man tokius tortus butu gaila pjaut, man jie tarsi gyvi rolleyes.gif

Mergaites, su kuria formele padarot tokius grazius drugelis ant tortu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2012 12 07, 12:52)
O groziu vel pridejot wub.gif Man tokius tortus butu gaila pjaut, man jie tarsi gyvi rolleyes.gif

Mergaites, su kuria formele padarot tokius grazius drugelis ant tortu? 4u.gif

Va tokia http://www.tastyfun....is_su_stumikliu mirksiukas.gif
Atsakyti