man asmeniškai atrodo, kad spalva priklauso nuo citrinos rūgštelės ir aliejaus, man visą laiką gaunasi balta, nes įdedu citrinos rūgštelės arbatinį šaukštelį kilogramui pudros ir naudoju tik Natura aliejų, nes alyvuogių aliejus duoda gelsvumą
QUOTE(feminell'a @ 2012 12 06, 14:31)
Sveikos kepėjėlės.
Norėjau paklausti su kuo balinat patilažą? Su baltais dažais? Ar čia man tik nesigavo toks baltas baltas, o į gelsvumą?
Norėjau paklausti su kuo balinat patilažą? Su baltais dažais? Ar čia man tik nesigavo toks baltas baltas, o į gelsvumą?
yra specialiu balintoju masei
Ir dar klausimas. susidūriau su problema dengiant apvalų tortą, nes kai baiginėjau lyginti šonus, paliko man toks masės gabaliukas kyšoti, tad ir užsidengė ta vieta nekaip. gal kur video medžiaga kokia yra, nors ieškojau - neradau.
Nu gal pagelbės kažkiek http://kristi.erdves.../apdengimo.html
Labutis, beldziuosi pas jus su pagalbos prasymu turiu vizija padaryti kaledini torta, taciau seimynai nepatinka 'baltos paklodes' ant tortu, todel galvoju kuo galeciau pakeisti tortu dengimo mase.. Dziuveseliu, kokoso nenoriu, grietinele netinka, nes ant virsaus su beze imituosiu sniego pusnis, reikia kazko tvirto, kad atrodytu, kaip mase, bet butu ne mase. Manau idealiausias variantas sviestinis kremas, internete radau taip vadinama buttercream icing atrodo tai ko ieskau, bet pas jus kaip matau toks papuosimas labai nepopuliarus, bent jau nepastebejau, kad kas taip puostu. Tad galbut kazko nezinau, ka zinote jus? Pasidalykite patirtimi, kilusiomis mintimis ir idejomis. Aciu
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 06, 10:50)
o kur kakava idedi
i pastilazo norma dedu 500g pudros, 80krakmolo ir 40 tamsios kakavos gaunasi pasakiska ruda spalva anksciau dar i bkystaja dali dedavau lasa rudu dazu, tai dar rudesne gaudavos,bet gerai ir be ju
QUOTE(rututex @ 2012 12 06, 16:06)
Labutis, beldziuosi pas jus su pagalbos prasymu turiu vizija padaryti kaledini torta, taciau seimynai nepatinka 'baltos paklodes' ant tortu, todel galvoju kuo galeciau pakeisti tortu dengimo mase..
beze Arba grietinėle.
QUOTE(saintlina @ 2012 12 06, 18:43)
beze Arba grietinėle.
Beze bus ant viršaus, su ja formuosiu sniego pusnis, o apačios norėčiau, kad atsiskirtų nuo pusnų
QUOTE(rututex @ 2012 12 06, 18:06)
Labutis, beldziuosi pas jus su pagalbos prasymu turiu vizija padaryti kaledini torta, taciau seimynai nepatinka 'baltos paklodes' ant tortu,
aš tokią išrankią šeimyną pasiųsčiau nusipirkti maksimoje. Ten ir be paklodžių, ir be baltų. Vienžo, ko nori.
O tortą daryčiau gražų. Juk šv.Kalėdos, ir dar savo šeimynai.
QUOTE(rututex @ 2012 12 06, 19:59)
Beze bus ant viršaus, su ja formuosiu sniego pusnis, o apačios norėčiau, kad atsiskirtų nuo pusnų
tai gal balta ganasa bet ir ten grietinele
o as turbut su paklode darysiu sau torta
QUOTE(JustDi @ 2012 12 05, 11:10)
O kodel? Butu idomu apsisviesti ateiciai
O kur paskui ta leliuka det?As nenoreciau tokio,taip kaip kiti nenori valgomu foto,ar batu ant torto,zodziu kiek zmoniu-tiek nuomoniu
QUOTE(Tanite @ 2012 12 06, 10:00)
padarė gražiai, bet man šita gėlė tik į kapus nešti
Nevute, na spalvos fantastiškos labai gražu
Nevute, na spalvos fantastiškos labai gražu
Uzsieni beveik visos puokstes su chrizantemom
QUOTE(rututex @ 2012 12 06, 17:59)
Tai torta aptepat graziai beze,o paskui darot pusnis kur reikia. Ka gi dar sugalvot?
NEVUTE,
Papildyta:
''Varskes gaivumelis''.2,2kg.Nieko blatno,bet man grazu