Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labukas, as tiesiog be amo... na ir grozybiu pridejot - sazines turekit, vel ausys, rankos, kojos ir visa kita iki zemes nulinko... lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tikraim visu nuostabus tortai thumbup.gif super
o as tai pasiguost ateinu - nu niekaip nesuprantu kaip lygiai uzdengt... is svietiniu kremu aptepu (sikart atrodo storeliau nei visada) atrode lyg ir gerai issilygino nu bet vistiek kazkoks kreivuzas isejo... doh.gif
gal kokiu patarimu turetumet? blush2.gif ax.gif
http://www.part.lt/i...9ad3bd2f288.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forti: 02 gruodžio 2012 - 18:23
Tikrai ne , džemas tepasi dėl to , kad priliptų marcipanas ( ir daugumoje tai nėra biskvitas , tai kaip " kalėdinis pyragas " su daug džiovintų vaisių , toks tamsus , kaip duona , jis net kremu nepersitepa ) , paskui dedasi marcipanas ( tai be galo brangu ) , ir dar masė .

O prieš tepant džemu , tas ale biskvitas dar ištepamas spiritu , rašau ką radau savo knygose , tai ne mono išmislas smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Forti @ 2012 12 02, 19:17)
labukas, as tiesiog be amo... na ir grozybiu pridejot - sazines turekit, vel ausys, rankos, kojos ir visa kita iki zemes nulinko...  lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tikraim visu nuostabus tortai  thumbup.gif  super 
o as tai pasiguost ateinu - nu niekaip nesuprantu kaip lygiai uzdengt... is svietiniu kremu aptepu (sikart atrodo storeliau nei visada) atrode lyg ir gerai issilygino nu bet vistiek kazkoks kreivuzas isejo...  doh.gif
gal kokiu patarimu turetumet? blush2.gif  ax.gif
http://www.part.lt/i...9ad3bd2f288.JPG

O kuo jūs dengėte ? ... va šitoj vietoj sakyčiau , kad tai marcipanas .... toks riebokas , nelygus ( kokia pudra naudojate ? ) .

http://www.part.lt/i...2c7f5cb5599.JPG

Jei tai pastilažas , reiktų geriau suminkyti , dadėkite truputi krakmolo , jis priduoda švelnumo , ir nepadauginkite aliejaus
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 12 02, 14:01)
pasidomėkite... salmonelės žūsta tik verdant kiaušinį.. ir per lukštą gali prasiskverbti salmonelės, jei mes plaunam, trinam kiaušinius, jei pilam karštą vandenį, vandens jėga nustumia po lukštu salmoneles.. taip kad jei kiaušiniai užkrėsti, nenuplausi nei astu, nei soda. tik verdant.

neisgincysiu biggrin.gif zinau ka zinau ka man sake atitinkamos institucijos kai domejausi, o ir maista ruosiant taip informuojama daryti (nuplauti, o dar geriau palaikyti sodos tirpale), net jei ir termiskai apdorojat po to. Per luksta gali patekti tik jei jis pazeidziamas (aisku jei trinsit tai taip ir bus biggrin.gif bet tam reikalo nematau biggrin.gif). Zinau daug: kad vienas ta pati valges gali uzsikresti, kitas ne nes jos kolonijom dauginasi, kad nustacius kuriam pc uzkratas buvo nieks nepasikeicia ir t.t. biggrin.gif daugiau diskusijos netesiu, nors tai ir susije su papuosimu tema, nes cia daznai naudojami "zali" kiausiniai ir kuo daugiau info. manau tuo geriau. Aisku, galimybe visad islieka, Bet dar kart kartoju-REIK LAIKYTIS SVAROS ir sveiko proto smile.gif
@adrij@ tas su 6 - man nerealaus grozio, nu retai taip sakau ziuredama i tortus-bet sito negaleciau valgyt schmoll.gif biggrin.gif gaila butu wub.gif
sarah- ypac paskutinis wub.gif
SZ su piratu labai patiko rolleyes.gif
JustDi grazu, jau nuteikia sventiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 02 gruodžio 2012 - 18:50
QUOTE(@adrij@ @ 2012 12 02, 19:33)
O kuo jūs dengėte ? ... va šitoj vietoj sakyčiau , kad tai marcipanas .... toks riebokas , nelygus ( kokia pudra naudojate ? ) .

http://www.part.lt/i...2c7f5cb5599.JPG

Jei tai pastilažas , reiktų geriau suminkyti , dadėkite truputi krakmolo , jis priduoda švelnumo , ir nepadauginkite aliejaus

dengiau MMG, tik kad kol iskociojau tai stala krakmolu barsciau tai kadangi is keliu kartu kociojau tai mase gavo kazkiek ir krakmolo...o va aliejaus gal ir padauginau g.gif o ir anksciau iki 1mm kociodavau, galvodavau kad gal del to taip nelygiai, tai sikart kociojau storai kokie 3-4mm buvo na bet vistiek ne kazkas... doh.gif niu bandysiu keist pudra tuomet... gal tikrai del jos... g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=@adrij@,2012 12 02, 11:21]

Pasta 222 tortas su elniu , stovi akyse wub.gif

tai geras zenklas pries sventes lotuliukas.gif

tortukai nuostabus..kiskuciai , bitutes thumbup.gif

kirbe muzikantu vestuvinis wub.gif thumbup.gif

vestuvinis su balandziais
user posted image

skrinia jauniesems nuo seneliu
user posted image

nuo teveliu
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 12 02, 20:08)

paskutinis labai wub.gif
o su balandziasi...man asmeniskai balanduku kiek mazesniu noretusi.toks ''lengvesnis'' atrodytu.

----------
sunenas dirba su kinieciu maistu.ten kiausinius su sodos tirpau plauna.nemanau,kad rizikuotu,nes ten grieztai juos laiko
Atsakyti
Sveikos. Na labai, labai gražūs visų tortai. Bet @adrijos@ išvis nuostabūs. Bet nieko aš čia naujo neparašiau, visos ir taip tą žino ir rašo. Figūrėlės visos tiesiog nepakartojamos. wub.gif
Atsakyti
Laba vakara,Va taip pas @ADRIJ@ i kursus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
visų tortai tiesiog puikūs thumbup.gif Labai patiko Saulės Zuikio piratas ir Pastos senelių tortas smile.gif
Adrijos tortų jau ir komentuot nebeišeina. Čia jau nebe tortai, jų tiesiog negalima valgyt schmoll.gif Kam gali kilt ranka tokį grožį pjaustyt? blink.gif

O va mano be progos, eilinis medutis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 gruodžio 2012 - 00:05
Na cia mano medutis beveik 5 kg istikimam teniso megejui su gimtadieniu
XXL teniso "kamuoliukas"
user posted image
Atsakyti
Jogurtinis avietinis apie 2 kg
user posted image
Turtingas kavos 1,9 kg
user posted image
Sniceris 2 kg
user posted image
Pelėda 2 kg jogurtinis
user posted image
Atsakyti
Labai aciu visoms uz mano tortuku ivertinima aciuks.gif
Labai patiko Adrijos visi tortai. Ypac su zuikuciais (mano dukrytes tiesiog gloste kompo ekrana... Noriu, noriu tokio torto su zuikiais! lotuliukas.gif )

Idedu sio ryto tortuka:
Vysninis/karamelinis, 2,7kg

user posted image
Atsakyti