labukas, as tiesiog be amo... na ir grozybiu pridejot - sazines turekit, vel ausys, rankos, kojos ir visa kita iki zemes nulinko... nu tikraim visu nuostabus tortai super
o as tai pasiguost ateinu - nu niekaip nesuprantu kaip lygiai uzdengt... is svietiniu kremu aptepu (sikart atrodo storeliau nei visada) atrode lyg ir gerai issilygino nu bet vistiek kazkoks kreivuzas isejo...
gal kokiu patarimu turetumet?
http://www.part.lt/i...9ad3bd2f288.JPG
Tikrai ne , džemas tepasi dėl to , kad priliptų marcipanas ( ir daugumoje tai nėra biskvitas , tai kaip " kalėdinis pyragas " su daug džiovintų vaisių , toks tamsus , kaip duona , jis net kremu nepersitepa ) , paskui dedasi marcipanas ( tai be galo brangu ) , ir dar masė .
O prieš tepant džemu , tas ale biskvitas dar ištepamas spiritu , rašau ką radau savo knygose , tai ne mono išmislas .
Papildyta:
O kuo jūs dengėte ? ... va šitoj vietoj sakyčiau , kad tai marcipanas .... toks riebokas , nelygus ( kokia pudra naudojate ? ) .
http://www.part.lt/i...2c7f5cb5599.JPG
Jei tai pastilažas , reiktų geriau suminkyti , dadėkite truputi krakmolo , jis priduoda švelnumo , ir nepadauginkite aliejaus
O prieš tepant džemu , tas ale biskvitas dar ištepamas spiritu , rašau ką radau savo knygose , tai ne mono išmislas .
Papildyta:
QUOTE(Forti @ 2012 12 02, 19:17)
labukas, as tiesiog be amo... na ir grozybiu pridejot - sazines turekit, vel ausys, rankos, kojos ir visa kita iki zemes nulinko... nu tikraim visu nuostabus tortai super
o as tai pasiguost ateinu - nu niekaip nesuprantu kaip lygiai uzdengt... is svietiniu kremu aptepu (sikart atrodo storeliau nei visada) atrode lyg ir gerai issilygino nu bet vistiek kazkoks kreivuzas isejo...
gal kokiu patarimu turetumet?
http://www.part.lt/i...9ad3bd2f288.JPG
o as tai pasiguost ateinu - nu niekaip nesuprantu kaip lygiai uzdengt... is svietiniu kremu aptepu (sikart atrodo storeliau nei visada) atrode lyg ir gerai issilygino nu bet vistiek kazkoks kreivuzas isejo...
gal kokiu patarimu turetumet?
http://www.part.lt/i...9ad3bd2f288.JPG
O kuo jūs dengėte ? ... va šitoj vietoj sakyčiau , kad tai marcipanas .... toks riebokas , nelygus ( kokia pudra naudojate ? ) .
http://www.part.lt/i...2c7f5cb5599.JPG
Jei tai pastilažas , reiktų geriau suminkyti , dadėkite truputi krakmolo , jis priduoda švelnumo , ir nepadauginkite aliejaus
QUOTE(simisimi84 @ 2012 12 02, 14:01)
pasidomėkite... salmonelės žūsta tik verdant kiaušinį.. ir per lukštą gali prasiskverbti salmonelės, jei mes plaunam, trinam kiaušinius, jei pilam karštą vandenį, vandens jėga nustumia po lukštu salmoneles.. taip kad jei kiaušiniai užkrėsti, nenuplausi nei astu, nei soda. tik verdant.
neisgincysiu zinau ka zinau ka man sake atitinkamos institucijos kai domejausi, o ir maista ruosiant taip informuojama daryti (nuplauti, o dar geriau palaikyti sodos tirpale), net jei ir termiskai apdorojat po to. Per luksta gali patekti tik jei jis pazeidziamas (aisku jei trinsit tai taip ir bus bet tam reikalo nematau ). Zinau daug: kad vienas ta pati valges gali uzsikresti, kitas ne nes jos kolonijom dauginasi, kad nustacius kuriam pc uzkratas buvo nieks nepasikeicia ir t.t. daugiau diskusijos netesiu, nors tai ir susije su papuosimu tema, nes cia daznai naudojami "zali" kiausiniai ir kuo daugiau info. manau tuo geriau. Aisku, galimybe visad islieka, Bet dar kart kartoju-REIK LAIKYTIS SVAROS ir sveiko proto
@adrij@ tas su 6 - man nerealaus grozio, nu retai taip sakau ziuredama i tortus-bet sito negaleciau valgyt gaila butu
sarah- ypac paskutinis
SZ su piratu labai patiko
JustDi grazu, jau nuteikia sventiskai
QUOTE(@adrij@ @ 2012 12 02, 19:33)
O kuo jūs dengėte ? ... va šitoj vietoj sakyčiau , kad tai marcipanas .... toks riebokas , nelygus ( kokia pudra naudojate ? ) .
http://www.part.lt/i...2c7f5cb5599.JPG
Jei tai pastilažas , reiktų geriau suminkyti , dadėkite truputi krakmolo , jis priduoda švelnumo , ir nepadauginkite aliejaus
http://www.part.lt/i...2c7f5cb5599.JPG
Jei tai pastilažas , reiktų geriau suminkyti , dadėkite truputi krakmolo , jis priduoda švelnumo , ir nepadauginkite aliejaus
dengiau MMG, tik kad kol iskociojau tai stala krakmolu barsciau tai kadangi is keliu kartu kociojau tai mase gavo kazkiek ir krakmolo...o va aliejaus gal ir padauginau o ir anksciau iki 1mm kociodavau, galvodavau kad gal del to taip nelygiai, tai sikart kociojau storai kokie 3-4mm buvo na bet vistiek ne kazkas... niu bandysiu keist pudra tuomet... gal tikrai del jos... aciu
QUOTE(pasta222 @ 2012 12 02, 20:08)
paskutinis labai
o su balandziasi...man asmeniskai balanduku kiek mazesniu noretusi.toks ''lengvesnis'' atrodytu.
----------
sunenas dirba su kinieciu maistu.ten kiausinius su sodos tirpau plauna.nemanau,kad rizikuotu,nes ten grieztai juos laiko
Sveikos. Na labai, labai gražūs visų tortai. Bet @adrijos@ išvis nuostabūs. Bet nieko aš čia naujo neparašiau, visos ir taip tą žino ir rašo. Figūrėlės visos tiesiog nepakartojamos.
Laba vakara,Va taip pas @ADRIJ@ i kursus