Labas
Adrija parodziau jusu tortus vyrui, tai sako negali buti tai rankom padaryti, gal plastmasinai
Laaaaaaaaabai grazu
Gal galit pasidalinti kaip padaryti stovincius skaicius, manau gal i molda spausti ir dziovinti
Neturiu ideju
Siandien bandziau zaisti su dekoravimo maiseliu, sunkiai gaunasi, bet idomu. Dekoravau su plakta grietinele, sukau rozytes su mazu antgaliu, gaunasi tik dar reikia daaaaug praktikos, bet paskui ta grietinele pradejo tirpti maiselyje gal nuo ranku silumos? Karsta moteriske, taip sakant
QUOTE(Tanite @ 2012 12 02, 11:58)
@drijos tortai kaip visada fantastiški. visi be išimties
tikrai talentą turite taip nuostabiai papuošti
aš su klausimu, nelabai į temą, nes ne apie puošimą, bet gal galite rekomenduoti kokį tikrai skanų šokoladinį tortą. receptų galima rasti įvairiausių, bet laiko bandymams nelabai turėsiu, kad rasčiau tikrai neblogą. nenoriu to tikrojo sodraus šokoladinio, kur jau ir vieno gabalėlio per daug. gal turite rekomendacijų?
Gal labai nepritersiu temos, dariau sita, ziauriai skanu bent jau mums
Biskvitas
Sokoladinis pyragas (Sonatinos) labai skanus
1 puodelis miltų
1 puodelis cukraus
1 puodelis karšto vandens
½ puodelio kakavos miltelių
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. sodos
1 kiaušinis
¼ puodelio tirpinto sviesto
cukraus pudros
Iki vientisos masės sumaišyti miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, sodą ir karštą vandenį. Įmaišyti kiaušinį ir sviestą. Tešlą supilti į riebalais pateptą 20 x 20 cm dydžio kepimo skardą. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 30 35 min. Ataušinti ir pabarstyti cukraus pudra.
P. S. puodelis - 237 ml. Puodelis miltų sveria 140 g, puodelis cukraus - 200 g
Pertepiau Philadelpia, tirpintas baltas sokoladas ir sviestas (red velvet receptas) dekoravau plakta grietinele
Atsiprasau uz off topic