Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(JustDi @ 2012 12 01, 20:05)

O dabar ispudziai is mano varpines. pasidariau pastilaza, subrandintas buvo neimanoma iskocioti, bet as ji pakaitinau, ipyliau aliejaus ir puikiai lengvai padengiau torta. Visa kita dariau is pirktinio aisingo be problemu. Zinau, kad reiktu kocioti ploniau, bet dar neiseina ax.gif Pastilaza darysiu kita kart su maziau cukraus pudros, paliksiu ji ilsetis minkstuti. Na o dabar laukiu kritikos, kurios nusipelniau, bet man tai jau pasiekimas ax.gif

Aš siūlyčiau kitą kartą neužsiimt jokiais brandinimais. Pasidaryt prieš dengiant ir iškarto dengt. Gi dvigubą darbą dirbat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 01, 19:38)
Aš siūlyčiau kitą kartą neužsiimt jokiais brandinimais. Pasidaryt prieš dengiant ir iškarto dengt. Gi dvigubą darbą dirbat  mirksiukas.gif

Stengiausi pagal visas rekomendacijas daryti. Ar reikia deti daugiau zelatino,jei dengi is kart?
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 01, 20:43)
Stengiausi pagal visas rekomendacijas daryti. Ar reikia deti daugiau zelatino,jei dengi is kart?

Ne.Aš dedu 1 šaukštą,tik vandens pilu 45ml ir,jei būna per kieta,dar kokį šaukštelį paskui įpilu. Suminkau,jei reik nudažau,ir kočioju,stalą pabarstydama po truputį krakmolo ir pudros. Kartais iš pirmo karto neišsikočioja,tada dar pabarstau,vėl kočioju .. Būna,kad tik iš kokio 4-to karto tik pavyksta,o būna,kad ir iš pirmo. Na ir su praktika (pas mane ji dar ir nedidelė) pastiliažo sluoksnis plonėja smile.gif Sėkmės ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 01, 17:36)
aciu. siluetai daryti pagal pakvietimus. persipiesiau juos ant popieriaus,isisipjausciau ant balto pastilazo su britvute ,klijavau ant torto ir tada spalvinau

Atsiprasau blush2.gif Prasoviau. Atrodo nuostabiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 01, 19:49)
Ne.Aš dedu 1 šaukštą,tik vandens pilu 45ml ir,jei būna per kieta,dar kokį šaukštelį paskui įpilu. Suminkau,jei reik nudažau,ir kočioju,stalą pabarstydama po truputį krakmolo ir pudros. Kartais iš pirmo karto neišsikočioja,tada dar pabarstau,vėl kočioju .. Būna,kad tik iš kokio 4-to karto tik pavyksta,o būna,kad ir iš pirmo. Na ir su praktika (pas mane ji dar ir nedidelė) pastiliažo sluoksnis plonėja  smile.gif  Sėkmės ir jums  mirksiukas.gif

Aciu, as ir laaabai dar naujoke. Sekmes ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 01, 21:05)
Kaledos arteja, ar jauciat kvapa?

Mergaites jusu kokie groziai, labai patiko su vyriskais marskiniais, fantastika wub.gif
O dabar ispudziai is mano varpines. pasidariau pastilaza, subrandintas buvo neimanoma iskocioti, bet as ji pakaitinau, ipyliau aliejaus ir puikiai lengvai padengiau torta. Visa kita dariau is pirktinio aisingo be problemu. Zinau, kad reiktu kocioti ploniau, bet dar neiseina ax.gif Pastilaza darysiu kita kart su maziau cukraus pudros, paliksiu ji ilsetis minkstuti. Na o dabar laukiu kritikos, kurios nusipelniau, bet man tai jau pasiekimas ax.gif

wub.gif man tai labai labai grazus thumbup.gif darysiu panasu uz poros savaiciu vaiku sventei ax.gif gal... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 01, 21:43)

grazus, lygus torciukas 4u.gif

pvz as tik brandinu mase, ir nera joks jis man dvigubas darbas. Pasidarau lb minsta, ir ryte ji buna jau paruosta kociojimui, nereikia nei atminkyt, nei daminkyti cp biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 01, 22:16)

pvz as tik brandinu mase, ir nera joks jis man dvigubas darbas. Pasidarau lb minsta, ir ryte ji buna jau paruosta kociojimui, nereikia nei atminkyt, nei daminkyti cp biggrin.gif

As taip ir supratau, kad per daug cukraus idejau, kita kart minkstuti pastilaza paliksiu. Cia buvo mano pirmas bandymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 01, 21:05)
Na o dabar laukiu kritikos, kurios nusipelniau, bet man tai jau pasiekimas ax.gif

nelabai matau ka kritikuoti.na,nebent ,kad mase storoka,bet ta ir pati zinot smile.gif sauniai 4u.gif

aciu visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 02, 00:16)

man ir taip patogiau, pasidarau isvakaro, o kita d. nereik sveriot, terliotis ir minkyt-imi ir kocioji, ji tada vientisa, grazi.
Atsakyti
Visu tortukai nuostabus..aciu visoms uz idejas,stai ir vieno is siu tortuku ideja Mingailiux-tikiuosi nesupyksite,taip norejo(kitu norai,mums istatymai smile.gif )

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif .

Iš pradžių rašiausi kieno tortus pagirti , paskui nubraukiau , nes tikrai visų įdomūs , tvarkingi , puikiai atlikti darbai .... bet Mingailiux tortai ir Pasta 222 tortas su elniu , stovi akyse wub.gif .

---------------------------------------------------------------------------------------------

Šį kartą visi vaikams .

Šitas anūkytei , vakar sukako 2 metukai , o šitie gyviai ją kažkuo hipnotizuoja doh.gif .

user posted image.......user posted image

user posted image....user posted image

user posted image........user posted image

user posted image........user posted image

Atsakyti