Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 12 01, 01:19)
Salmonelioze-ANT luksto gyvena, nuplaukit kiausini siltu vandeniu su soda ir bus ramu, nes jos neliks.
O siaip teplioti gaminius baltymu, kuriu po to neapdorojat termiskai ir as nepatarciau smile.gif tuolab kad yra kitu budu gauti reikiama rezultata. Ir jau parase kaip smile.gif
sekmes ir lauksim pasirodant.

Noreciau paneigti viena teigini. Visada kiausinius nuplaunu su soda ir dar nuplikau verdanciu vandeniu... ir va pries pusantru metu vyras panorejo tokios nu nevisai dakeptos kiausinienes... Po jos atsidure ligoninej su diagnozuota salmonelioze..
As pati syki irgi sirgau - tik uzsikreciau nuo vistienos.. kavinej..

Nu bet yra kaip yra.. Privengiu to zalio kiauso, bet yra vietu kur be jo niekaip.. smile.gif 4u.gif Tai tenka rizikuot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 30, 22:28)
dianos zalgirio tortukas labai patiko,dar sypseneles atrodo tas geltonas sunui  smile.gif  ir nykstukas kazkieno(pamirsau nica  blush2.gif  )
dangiuk,barbyte graziau ziuretusi,jei butu aukstesne,i virsu labiau susiauretu  mirksiukas.gif  bet pati suknele liux  4u.gif

Nykstukas mano smile.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal matėt paskutiniame "Žmonių" Nr. burbulinį tortą (114 psl.), kaip tokius burbulus padaryt? g.gif
Atsakyti
Cia dar vienas mano sukurptas su valgomu paveiksleliu, ideja is adrijos skolinta blush2.gif
Juodojo ir baltojo sokolado, 2,5 kg.
user posted image
user posted image
Atsakyti
ingridasir laaaaaaaaaaaaaaabai mielas wub.gif
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 12 01, 12:02)
Noreciau paneigti viena teigini.

aisku ne vieta cia apie tai, bet ... biggrin.gif
kad salmoneles ant kiausinio luksto-YRA FAKTAS, pacioj infekcinej jums tikrai patvirtintu, tinkamai nuplovus, zalias kiausinis del to nebus pavojingas. Visai kitas reikalas rankos, indai, pavirsiai kuriuos lietete tarkim dar nenusiplovus ranku po paciupineto kiausinio. Taip apsikresti galima ne tik nuo zalio baltymo, bet ir nuo bet ko kas kontaktavo su uzkratu, nuo zalios ar netinkamai paruostos vistienos irgi. Nereik turet baubu tik visada VISKA nuplauti verdanciu vandeniu (dar geriau soduotu) ir nereiks rizikuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 gruodžio 2012 - 13:00
QUOTE(ramune.v @ 2012 12 01, 13:59)
ingridasir laaaaaaaaaaaaaaabai mielas wub.gif

aisku ne vieta cia apie tai, bet ... biggrin.gif
kad salmoneles ant kiausinio luksto-YRA FAKTAS, pacioj infekcinej jums tikrai patvirtintu, tinkamai nuplovus, zalias kiausinis del to nebus pavojingas. Visai kitas reikalas rankos, indai, pavirsiai kuriuos lietete tarkim dar nenusiplovus ranku po paciupineto kiausinio. Taip apsikresti galima ne tik nuo zalio baltymo, bet ir nuo bet ko kas kontaktavo su uzkratu, nuo zalios ar netinkamai paruostos vistienos irgi. Nereik turet baubu tik visada VISKA nuplauti verdanciu vandeniu (dar geriau soduotu) ir nereiks rizikuoti biggrin.gif

pritariu, arba buvo mikro pazeidimas luksto, tada salmonelioze i vidu pateko.
Atsakyti
Aciu visoms kas pastebejo mano torciuka.beje ant jo isbandzisu kriperi ui reikia praktikos su juo ...beje merginos kaip patartumete dengti kamuoli.jis nera pilnas bet ir ne puse I apacia. Padariau kad matytusi forma.siaip bus teniso ksmuoliukas bet tok XXL tortas yra medutis.dabar kai apsitepiau sviestiniu matau kad biski galejau daugiau forma isgauti.norejau dengti pastiliazu bet jau da bar isivaizduoju kaip apacia prisibanguotu, slapia beze 2 kartus dariau nelabai gavosi ar rizikuoti dabar kaip manot bandyti ar turite kita pasiulyma.Aciukas
Atsakyti
vysninis karamelinis 2100gr
user posted image
snikers 2600gr
user posted image
o sie du tai extrinem salygom daryti smile.gif
varskinis su vysniom 3600gr
user posted image
snikers/varskinis su persikais 4200gr
user posted image
Atsakyti
Zuikeli-tas "Bondo" tai thumb_yello.gif man labai labai <3
O gal paporintum kaip tu ispjaustai tuos siluetus,kazkada masciau bandyt,bet pagalvojau kad su peiliuku tiek daug daug laiko tai atims.. doh.gif
dar LAAAbAAAI patiko Kirbes muzikantu tortas-toks subtilus grozis mano akiai..<3
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2012 12 01, 16:30)
O gal paporintum kaip tu ispjaustai tuos siluetus,kazkada masciau bandyt,bet pagalvojau kad su peiliuku tiek daug daug laiko tai atims.. doh.gif

Man atrodo, jie piesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2012 12 01, 17:30)
Zuikeli-tas "Bondo" tai  thumb_yello.gif man labai labai <3
dar LAAAbAAAI patiko Kirbes muzikantu tortas-toks subtilus grozis mano akiai..<3

QUOTE(Masiania* @ 2012 12 01, 17:49)
Man atrodo, jie piesti ax.gif

aciu. siluetai daryti pagal pakvietimus. persipiesiau juos ant popieriaus,isisipjausciau ant balto pastilazo su britvute ,klijavau ant torto ir tada spalvinau
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 01, 17:36)
aciu. siluetai daryti pagal pakvietimus. persipiesiau juos ant popieriaus,isisipjausciau ant balto pastilazo su britvute ,klijavau ant torto ir tada spalvinau

NUOSTABUS TORTUKAI!!!
Atsakyti
Kaledos arteja, ar jauciat kvapa?

user posted image

Mergaites jusu kokie groziai, labai patiko su vyriskais marskiniais, fantastika wub.gif
O dabar ispudziai is mano varpines. pasidariau pastilaza, subrandintas buvo neimanoma iskocioti, bet as ji pakaitinau, ipyliau aliejaus ir puikiai lengvai padengiau torta. Visa kita dariau is pirktinio aisingo be problemu. Zinau, kad reiktu kocioti ploniau, bet dar neiseina ax.gif Pastilaza darysiu kita kart su maziau cukraus pudros, paliksiu ji ilsetis minkstuti. Na o dabar laukiu kritikos, kurios nusipelniau, bet man tai jau pasiekimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustDi: 01 gruodžio 2012 - 20:10