Aciu, mergaites! Paemiau siandien is pasto Sephora kad mikliai atejo bandysiu ryt "piest" gerai, kad vyrui is AX emiau dydziu didesne maike nei paprastai aciu, kas pataret
anerita, kaip supratau, mergaitem pranesei tik jei kas skaitot - ryt tiesiai po darbo lekiu i mokykla i susirinkima
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 27, 20:32)
O CK is kur imsit, is ju puslapiuko?
QUOTE(MYG @ 2012 11 27, 19:58)
Va mano dar neatsiimta. Kazkaip zaliosios nesulaukiu
Vyro siusti negaliu, nes ten ir jam kaledu dovanu yra.
O pati praejusia savaite komadiruoteje buvau, tai nei pasiimt nei apmoketi negaleja.
Vyro siusti negaliu, nes ten ir jam kaledu dovanu yra.
O pati praejusia savaite komadiruoteje buvau, tai nei pasiimt nei apmoketi negaleja.
Tai cia vienkatinis toks jusu atvejis, o ir kaip supratau pranesusi buvote, kad veluosit.
Gal kas pagelbes issirinkti
Ar kuri nors parsisiuntete siuos Sorel batus? Ar atitinka dydi?
Jei nesioju 37,5 koki dydi imti? 6 ar 7 ?
QUOTE(Nekantri* @ 2012 11 27, 19:51)
Apimtys klubu parasykit, as nesuprantu pagal euro Bet siuos drasiai imkit mazesnisu nei paprastai imate
QUOTE(dziuginta @ 2012 11 27, 20:01)
O CK is kur imsit, is ju puslapiuko?
Jus apie CK paltuka klausiate? Buvau imetusi nuorodeles kelis puslapius atgal
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 27, 21:04)
Apimtys klubu parasykit, as nesuprantu pagal euro Bet siuos drasiai imkit mazesnisu nei paprastai imate
ne,a apie CK parduotuve, galvojau, gal nuolaidai surinkta suma yra
QUOTE(vavuum @ 2012 11 27, 12:38)
Man cia pats didziausias minusas visu iphone, HTC ir t.t. po to, kad krauti baterijas beveik istisai reikia
As jau 2 sudauzius, ant plyteliu nukrenta ir ekranas skyla Pamenu turejau sena Nokia, kiek kartu iskritus buvo ir nieko
As jau 2 sudauzius, ant plyteliu nukrenta ir ekranas skyla Pamenu turejau sena Nokia, kiek kartu iskritus buvo ir nieko
kad nereikia iphono istisai krauti. Jei nebuna ilgai pajungtas prie bluetooth masinoje, tai laiko 2 dienas, cia snekant nemazai ir landziojant po interneta istisai. Ir pirmas nuo 2008m suskilo. Kiti kazkaip budavo arba isskalbti vaiku, arba aptys sugesdavo. Pirma pati sugadinau.
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 27, 12:40)
o tai kodėl tu nededi į dėkliuką? aš tai kai konkreti šūdarankė,tai išmanųjį tokiam kaip odiniam viršelyje nešioju,atlenki ir kalbi...krito jau porakart,tfu tfu -išgyveno be nuostolių
Ai nemegstu as tu "knygeliu". Va tokius kitokie nelimpa man.
QUOTE(dziuginta @ 2012 11 27, 20:08)
ne,a apie CK parduotuve, galvojau, gal nuolaidai surinkta suma yra
Nezinau, reik Taures klausti ar CK susirinke iki 40% nuolaidos yra
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 27, 21:42)
Tai ekranas nieko Paciam pasikeisti galima. MB buvo HTC sulauzes ekrana. Parsisiunte is Ebay ir pasikeite pats. Youtube yra vidoe kaip pakeisti paciam. Apie 100Lt gavosi, o Omnitelis siulesi pakeisti uz 500Lt
Eina sau, geras
MYG, jamat zema starta ir pas nesuper
QUOTE(vavuum @ 2012 11 27, 20:10)
Eina sau, geras
Jo jo. Tik aisku perspejo Omnitel, kad garantija nebegalios jei ne pas juos taisysis, bet numojom ranka ir susitvarke pats. Iki siol dar puikiai veikia
O man sitaip ir nesiojamui kompui 17" erkana pats pakeite. Buvo rupuziokas sulauzes siemet
QUOTE(Delicia @ 2012 11 27, 21:54)
Ot tai zaislas o pirkti neina rasti Rumunu puslapiuose drauge sake mate bet kur dar rasti
As irgi Rumunijos parduotuvese visose radau