Tuoj jamsiu Wilsonsleather Timberland Macys Ralphlauren ir CalvinKlein
Buvau pardeje maisto pirkti, sudauziau telefona
Graziu tasiu yra http://www.hautelook...product_6408747
QUOTE(Taurė @ 2012 11 27, 19:28)
Tuoj jamsiu Wilsonsleather Timberland Macys Ralphlauren ir CalvinKlein
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 27, 12:32)
jau dabar ne iki tasiu man, reikes iphona keisti vel. Tik neseniai keiciau Tikiuosi draudimas veiks and duziu. Nukrito ant cemento, o as jokiu pleveliu nededu, vat ir suduzo Ipada neseniai mazoji sudauze, dabar as zioplas daiktas
QUOTE(Taurė @ 2012 11 27, 21:28)
Man cia pats didziausias minusas visu iphone, HTC ir t.t. po to, kad krauti baterijas beveik istisai reikia
As jau 2 sudauzius, ant plyteliu nukrenta ir ekranas skyla Pamenu turejau sena Nokia, kiek kartu iskritus buvo ir nieko
QUOTE(Taurė @ 2012 11 27, 19:34)
jau dabar ne iki tasiu man, reikes iphona keisti vel. Tik neseniai keiciau Tikiuosi draudimas veiks and duziu. Nukrito ant cemento, o as jokiu pleveliu nededu, vat ir suduzo Ipada neseniai mazoji sudauze, dabar as zioplas daiktas
o tai kodėl tu nededi į dėkliuką? aš tai kai konkreti šūdarankė,tai išmanųjį tokiam kaip odiniam viršelyje nešioju,atlenki ir kalbi...krito jau porakart,tfu tfu -išgyveno be nuostolių
QUOTE(vavuum @ 2012 11 27, 19:38)
Man cia pats didziausias minusas visu iphone, HTC ir t.t. po to, kad krauti baterijas beveik istisai reikia
As jau 2 sudauzius, ant plyteliu nukrenta ir ekranas skyla Pamenu turejau sena Nokia, kiek kartu iskritus buvo ir nieko
Tai ekranas nieko Paciam pasikeisti galima. MB buvo HTC sulauzes ekrana. Parsisiunte is Ebay ir pasikeite pats. Youtube yra vidoe kaip pakeisti paciam. Apie 100Lt gavosi, o Omnitelis siulesi pakeisti uz 500Lt
Merginos gal kurios vaiaks turi ir zino kur rasti pirkti Samby pupic suniuka?
Taure uzjauciu del telefono, man is akiu pavoge tai labai verkiau del amziuko nuotraukyciu, o va del rubeliu atsiemimo, tai as net gimdziau ir tai vyra nusiunciau
galvojau parasysiu palaukite kol galesiu atvykti, bet man tokie svarbus cia siuntinukai ir reikalingi, kad neatsiemus laiku butu gaila juos prarasti.
galvojau parasysiu palaukite kol galesiu atvykti, bet man tokie svarbus cia siuntinukai ir reikalingi, kad neatsiemus laiku butu gaila juos prarasti.
koki dydi imti? http://www.ae.com/we...atId=cat6130003
Mano ugis 173, euro nesioju 36-38
Mano ugis 173, euro nesioju 36-38
QUOTE(Delicia @ 2012 11 27, 21:46)
Merginos gal kurios vaiaks turi ir zino kur rasti pirkti Samby pupic suniuka?
VA VA ir mane tas suniukas domina, bet niekur nerandu
QUOTE(jurguciux @ 2012 11 27, 19:52)
VA VA ir mane tas suniukas domina, bet niekur nerandu
Ot tai zaislas o pirkti neina rasti Rumunu puslapiuose drauge sake mate bet kur dar rasti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 27, 18:56)
Man net ir tokie pasiaiskinimai kaip "atsiprasau palaikykit prekes, nes isvaziavusi esu" nesuprantami. Na gerai jei kokia savaitele, bet jei ilgiau... Tai negi neturit nei draugu nei giminiu? Paprasykit paims As tikrai rasciau kas paimtu mano siuntinuka tokioje situacijoje, neapkrauciau merginu
Va mano dar neatsiimta. Kazkaip zaliosios nesulaukiu
Vyro siusti negaliu, nes ten ir jam kaledu dovanu yra.
O pati praejusia savaite komadiruoteje buvau, tai nei pasiimt nei apmoketi negaleja.
QUOTE(mutinela @ 2012 11 27, 18:59)
Siandien kazkas zadejo Taurei siust 35 proc., bet man jis nepadeda, tai nesusidomejau .
As siunciau lyg -35%