Mergaites patarkyt kur vyram apatinius rubus perkat ??? (maikes ,apatiniai sortuku tipo ) randu tik su gryna medvilne ,o reik ,kad elastano butu sudieti ir padoriom kainom Ka randu tai kosmosa kainuoja ,turbut ne ten ieskau .
QUOTE(jurguciux @ 2012 11 27, 16:06)
Mano ūgis 178 cm, klubų apimtis 100 cm, krūtinės apimtis 100 cm,liemuo ( čia linija ties bamba) 79 cm. ir būtent šio modelio suknelė Taip pat esu lieknėjimo stadijoje, tikiuosi -5 kg pamesti iki švenčių.
http://www.landsend....-405651_WX.html
Regular S imčiau, bet pasiduodu.. manęs negirdi
Nu gerai, prisiduodu dar kartą: 92-77-92, asmens kodo neklauskit.. 158 ūgiu, ėmiau Petite xs, tai per klubus tikrai laisva... per krūtinę norma, per liemenį man reikia shapeware po dviejų gimdymų Ilgis truputį virš kelių, rankovės tikrai ilgos, liemuo(iki klubų linijos išplatėjimo) truputį pailgintas kažkoks, bet žiūrisi visuma gražiai.. suknelė plonulytė..
O, jeigu dar svarstote apie M, klauskit Jūratės.. tada lyginkit
dabar minus 30 nuolaida.. tai ta suknia jums kainuotų apie 90 litų..
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 27, 16:12)
Viespatie, cia kalba apie suknele jau O as vis apie dzinsus malu
S gal Jei labai aptemptos norite gal ir XS. Tyli_upe pasakys, su kokiom apimti jai XS gera
S gal Jei labai aptemptos norite gal ir XS. Tyli_upe pasakys, su kokiom apimti jai XS gera
As todel ir pasikartojau, nes taip ir supratau,kad apie dzinsus galvojat . Aptemptos tikrai nenoriu
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 27, 16:13)
Regular S imčiau, bet pasiduodu.. manęs negirdi
Ačiū labai , norisi daugiau nuomonių išgirsti . Tad drąsiai galiu imti S reguliar.Nes labai nenoriu trumpos
QUOTE(jurguciux @ 2012 11 27, 14:16)
As todel ir pasikartojau, nes taip ir supratau,kad apie dzinsus galvojat . Aptemptos tikrai nenoriu
Papildyta:
Ačiū labai , norisi daugiau nuomonių išgirsti . Tad drąsiai galiu imti S reguliar.Nes labai nenoriu trumpos
Papildyta:
Siaip dabar mastau, kad jei tokios laisvos norite, tai net ir M geriau butu Man aptempta M. Su jusu apimtim butu laisvesna. Bet jei kusti zadat rimtai, tai gal ir S Ot sumaisiau visai zmogu. Tik turekit omeny, jei pilvukas pupsoti megsta, tai ji aptempia ir isryskina sita vieta Tada reikia arba figuros tramdytojo arba labai jau dailiai nusislifuoti. Arba imkit abu dydzius, kita parduosite manau
Paziurejau Tyli_upe apimtis, tai vis tik imkit S
O macys tik man rodo nesamoningai ar jums visoms?
QUOTE(evvva @ 2012 11 27, 16:01)
na pamatavau ir as blauzdas 38-39 cm vis skirtingai gaunas
visos cia kudejimo stadijoj , kai tik pirmadienis taip ir kustam o iki svenciu aplamai reik monekenem patapt
ir as ..ir as uzsinorejau siu dzinsu ..bet kaina tai negera ar dar nuolaida kokia yra ?
visos cia kudejimo stadijoj , kai tik pirmadienis taip ir kustam o iki svenciu aplamai reik monekenem patapt
ir as ..ir as uzsinorejau siu dzinsu ..bet kaina tai negera ar dar nuolaida kokia yra ?
aš nuo liepos nukūdėjau nuo 126 per klubus iki 116 ir toliau sėkmingai traukiuosi, tik labai jau lėtai dabar
http://www.6pm.com/b.....zfcTest=mat:1
merginos, domina sie baciukai, visada perku 11 dydi, maniau, kad 42 yra, o cia kazkaip raso 41 , tai gal jie mazinti kokie? nesuprantu biskiuka ten,man jie tokie faini pavasariui atrodo
merginos, domina sie baciukai, visada perku 11 dydi, maniau, kad 42 yra, o cia kazkaip raso 41 , tai gal jie mazinti kokie? nesuprantu biskiuka ten,man jie tokie faini pavasariui atrodo
QUOTE(jurguciux @ 2012 11 27, 14:06)
Mano ūgis 178 cm, klubų apimtis 100 cm, krūtinės apimtis 100 cm,liemuo ( čia linija ties bamba) 79 cm. ir būtent šio modelio suknelė Taip pat esu lieknėjimo stadijoje, tikiuosi -5 kg pamesti iki švenčių.
jeigu lieknėjimo stadijoje tai S, nes as su 110 M uzisakiau. Beje su 180 cm. ugiu ji man tokio ribinio ilgio
QUOTE(evvva @ 2012 11 27, 14:12)
Mergaites patarkyt kur vyram apatinius rubus perkat ??? (maikes ,apatiniai sortuku tipo ) randu tik su gryna medvilne ,o reik ,kad elastano butu sudieti ir padoriom kainom Ka randu tai kosmosa kainuoja ,turbut ne ten ieskau .
trauzus boxers tipo (trikotaziniai kur) - CK, RL, pirma syki (jau senai ) parsiunciau aeropostale -tik dar jis negavo Gap tai tokie ziauriai padidinti ir skystoki dar ir padideja (nebent kas pasikeite per kelerius metus) ON turejo -lyg irgi nieko buvo
Macys yra dar koks kodukas nuo sale?
QUOTE(JasVita @ 2012 11 27, 12:21)
aš nuo liepos nukūdėjau nuo 126 per klubus iki 116 ir toliau sėkmingai traukiuosi, tik labai jau lėtai dabar
na na, kokiom priemonem
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 27, 16:21)
Siaip dabar mastau, kad jei tokios laisvos norite, tai net ir M geriau butu Man aptempta M. Su jusu apimtim butu laisvesna. Bet jei kusti zadat rimtai, tai gal ir S Ot sumaisiau visai zmogu. Tik turekit omeny, jei pilvukas pupsoti megsta, tai ji aptempia ir isryskina sita vieta Tada reikia arba figuros tramdytojo arba labai jau dailiai nusislifuoti. Arba imkit abu dydzius, kita parduosite manau
Va va va, megzta tokio stiliaus sukenka negalil kaboti kaip per didelė O ji tokia įliemenuota, plonulytė - išryškins viską, ką moteris norėtų pamiršti Bent man.. dydžiu didesnėje skęsčiau, o šis pilvą išryškina.. nu, ir ką dabar: reik nusikabint sportbačius nuo vinies iš šiaušt į sporto klubą
O ilgio irgi nepridėsi.. Tall nėra.. Tik Regular.. Man mano Petite ilgis neatrodo ilgintas, normalus.. tik liemuo ir rankovės ilgintos..