Sveiki
Kieno prekes ateliauja ir kas atkeliauja mergytes suraso, jei nera laiskiuko, jusu prekes atkeliaus.
manau jau nebebus mjsales
viliuos nenupirksim ko nereikia kai tik bus paruosti skaiciukai, issiusiu
Papildyta:
as negaleciau taip ilgai maitinti. max 3 -4 men. O kad kandziotusi... as skausmui labai jautri
man patiko rubeliai is sios parduotuves
galiu nupirkti, neturiu uzsakymu kolkas
siuskite prasau i nauja, prekytes@laureta.net. senaji teks pamirsti
keliauja i kauna dar siuntinuku
sventes, pirkimo bumai didziuliai. vakar visi pastai velavo, atvaziavo kai tamsu jau buvo. siuntimai veluoju 1-3 dienos.
fedex dar kito zmogaus per klaida paliko siunta. supainiojo. juk velu buvo 22 h, suprantu ir vairuotojai pavarge
bus skaiciuku siandien.
aciu ir jums
sivakar bus skaiciuku. PENKTADIENI ir SESTADIENI nebusiu prie kompo. I laiskucius as negalesiu atsakyti.
Kieno prekes ateliauja ir kas atkeliauja mergytes suraso, jei nera laiskiuko, jusu prekes atkeliaus.
QUOTE(ingridkam @ 2012 11 29, 10:28)
Labas rytas
Ankščiau www.mjrsales.com buvo nebloga VS išparduotuvė, dabar žiūriu, kad lyg adresą pakeitę, bet ir nieko ten gero nėra Gal kas žinot, kaip su ta parduotuve, ar visai jau jos nėra, ar kitu adresu reikia ieškoti
Ankščiau www.mjrsales.com buvo nebloga VS išparduotuvė, dabar žiūriu, kad lyg adresą pakeitę, bet ir nieko ten gero nėra Gal kas žinot, kaip su ta parduotuve, ar visai jau jos nėra, ar kitu adresu reikia ieškoti
manau jau nebebus mjsales
QUOTE(zeneta @ 2012 11 29, 10:36)
NU GAVAU PAGALIAU SIERROS PATVIRTINIMA-CIA LAURETA MATYT IR ISTRAUKE MANO VYRO KEPURE IR VAIKO PIRSTINES MAN IS KREPSIO-TODEL IR RODE NEBELIKO
INGUT TADA ANULIUOK TA ANTRAJI VARIANTA KUR PERSIUNCIAU
AS IR UZ COLUMBIA
LAURETA O BONTON DAR NEGAVOT STRIUKIU -LAUKIU NU MANO VAIKUI JAU REIK AR JIE ILGAI IKI JUSU SIUNCIA
INGUT TADA ANULIUOK TA ANTRAJI VARIANTA KUR PERSIUNCIAU
AS IR UZ COLUMBIA
LAURETA O BONTON DAR NEGAVOT STRIUKIU -LAUKIU NU MANO VAIKUI JAU REIK AR JIE ILGAI IKI JUSU SIUNCIA
viliuos nenupirksim ko nereikia kai tik bus paruosti skaiciukai, issiusiu
QUOTE(valyte_7 @ 2012 11 29, 12:54)
Tai cia nieko, mano viena drauge abu vaikus iki 2,5 maitino. Dukra mete 2,4, mes i sesija isvaziavom, tai grizusi pasake, kad neparveze.
O bernas, tai sake, griztu is darbo, jis i foteli pasodina, ant keliu uzlipa, bliuzke prasega ir kaifuoja.
Bet ji labai ramiai i tai ziurejo.
O bernas, tai sake, griztu is darbo, jis i foteli pasodina, ant keliu uzlipa, bliuzke prasega ir kaifuoja.
Bet ji labai ramiai i tai ziurejo.
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 29, 12:56)
oj ne, mano vyresnelis iki 1.5metu matintas buvo.. nenoriu ir sio tiek ilgai nors asjau dirbau,griztu is darbo, o jis pamenu man duok ir viskas...
as negaleciau taip ilgai maitinti. max 3 -4 men. O kad kandziotusi... as skausmui labai jautri
QUOTE(nesmerk @ 2012 11 29, 13:51)
Sveikos, cia toms, kurioms pabodo gymboru maisiukai ir nori aprengt vaikus originaliai,labai stilingai ir graziai.... bent mums rubai tinka kuo puikiausiai, neatrodo,kad uzdedi maisa beformi, zodziu labai jau mergaitiskai atrodo.
http://www.naartjiekids.com/
tik siandien naujos pavasarines linijos pristatymo proga 20% kodukas, kadangi as svaigstu nuo sitos vaiku rubu linijos, ten kiekvienas rubas tai jau meno kurinys .siulau prisijungti,pasidalinsim shipa.
siaip ,kai atsidarys langas yra ju naujo katalogo perziura, grazu .
akcija tik siandien, noriu pikrt greitai nes paskui ten viska greit issluos.
http://www.naartjiekids.com/
tik siandien naujos pavasarines linijos pristatymo proga 20% kodukas, kadangi as svaigstu nuo sitos vaiku rubu linijos, ten kiekvienas rubas tai jau meno kurinys .siulau prisijungti,pasidalinsim shipa.
siaip ,kai atsidarys langas yra ju naujo katalogo perziura, grazu .
akcija tik siandien, noriu pikrt greitai nes paskui ten viska greit issluos.
man patiko rubeliai is sios parduotuves
QUOTE(julijandra. @ 2012 11 29, 14:33)
kelinta siandien pirksite? ar yra dar kokia papildoma nuolaida?
galiu nupirkti, neturiu uzsakymu kolkas
QUOTE(Odeciausia @ 2012 11 29, 14:56)
atsiunciau drugstore uzsakyma i sena pastuka, bet jus matot taip?
siuskite prasau i nauja, prekytes@laureta.net. senaji teks pamirsti
QUOTE(irejar @ 2012 11 29, 15:27)
mergaites, kada nusimato Kauno prekytes (nes yra apmoketu jau ir pries 3 sav.)
keliauja i kauna dar siuntinuku
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 29, 15:43)
kaunas turejo vakar deze gauti... klaipeda irgi jau kiek zinau turi gauti.
mergaites gal dar tik nesurase visom.
Zaraza amazon raso kada pristatymas parasykit i pastuka paziuresiu jusu prekes kada turejo but ar bus pas lauretuka.
sierra yra kodukas -30% gal butu norinciu jungtis? duoda nuolaida viskam lyg ir
mergaites gal dar tik nesurase visom.
Zaraza amazon raso kada pristatymas parasykit i pastuka paziuresiu jusu prekes kada turejo but ar bus pas lauretuka.
sierra yra kodukas -30% gal butu norinciu jungtis? duoda nuolaida viskam lyg ir
sventes, pirkimo bumai didziuliai. vakar visi pastai velavo, atvaziavo kai tamsu jau buvo. siuntimai veluoju 1-3 dienos.
fedex dar kito zmogaus per klaida paliko siunta. supainiojo. juk velu buvo 22 h, suprantu ir vairuotojai pavarge
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 29, 18:33)
laureta ar bus dar skaičiukų šiandien (šiąnakt ) tada rytoj viską apmokėčiau vienu pavedimu
Papildyta:
beje su drungstore gal bus kas patars ar būna ko panašaus į oscilokoksilumą pirkt? nes labai jau brangios 6 kapsulytės pas mus visai pravestų žiemai
Papildyta:
beje su drungstore gal bus kas patars ar būna ko panašaus į oscilokoksilumą pirkt? nes labai jau brangios 6 kapsulytės pas mus visai pravestų žiemai
bus skaiciuku siandien.
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 29, 19:05)
Aciu uz maziuka siuntinuka
aciu ir jums
sivakar bus skaiciuku. PENKTADIENI ir SESTADIENI nebusiu prie kompo. I laiskucius as negalesiu atsakyti.
Man tai labai patogu buvo ilgai maitinti MP daug kelionių turėjom, tai MP nepamainomas vaikui buvo sustoji, šast..pamaitini ir toliau keliauji Tik kad jau užaugo tas špokas greit ..ir MP dabar tik šiaip patampymui reikalingas, o ne maistui
ech ilgai maitinti gerai..ale noris ir atsipalaiduot ir vyno taure isgerti.. per naujus ir ne viena
Papildyta:
gal butu norinciu jungtis dar prie gymboree siandien papildymo nebuvo normaliai.. man truksta iki free shipuko su - 20%
www.gymboree.com
Papildyta:
gal butu norinciu jungtis dar prie gymboree siandien papildymo nebuvo normaliai.. man truksta iki free shipuko su - 20%
www.gymboree.com
delioju krepsiukan http://www.beautyencounter.com/home
http://www.shop.puma.com/ turiu -40% koduka taiko kiek meginau viskam !!!
Papildyta:
kuri ieskojot hugo boss ?
prasom
http://store-us.hugo...0,en_US,sc.html
Papildyta:
kuri ieskojot hugo boss ?
prasom
http://store-us.hugo...0,en_US,sc.html
ar 6pm turit koki koduka?
ne neturim siandien
Laureta paziurekit at gavot timberland-pasirodo mazius naujus kontaktus uzblokavo ir kai kurias tarpininkes-paziurekit ar nuejo uzsakymas nezinau kaip atblokuot...
gavom aciu
QUOTE(zeneta @ 2012 11 29, 21:10)
Laureta paziurekit at gavot timberland-pasirodo mazius naujus kontaktus uzblokavo ir kai kurias tarpininkes-paziurekit ar nuejo uzsakymas nezinau kaip atblokuot...
saunuolis mazius
Nu aciu ir jums-reiskia jau susitvarke emeilas -visa valanda tvarkiau- ir mazius rudeninius tures kitiems metams
jo jis toks saunuolis kad kazkokias nesamoningas nuorodas tarpininkem siuntinejo paskui visu teko atsiprasinet
jo jis toks saunuolis kad kazkokias nesamoningas nuorodas tarpininkem siuntinejo paskui visu teko atsiprasinet