Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Aciu uz maziuka siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Kieno prekes ateliauja ir kas atkeliauja mergytes suraso, jei nera laiskiuko, jusu prekes atkeliaus. 4u.gif

QUOTE(ingridkam @ 2012 11 29, 10:28)
Labas rytas

Ankščiau www.mjrsales.com buvo nebloga VS išparduotuvė, dabar žiūriu, kad lyg adresą pakeitę, bet ir nieko ten gero nėra g.gif Gal kas žinot, kaip su ta parduotuve, ar visai jau jos nėra, ar kitu adresu reikia ieškoti 

manau jau nebebus mjsales

QUOTE(zeneta @ 2012 11 29, 10:36)
NU GAVAU PAGALIAU SIERROS PATVIRTINIMA-CIA LAURETA MATYT IR ISTRAUKE MANO VYRO KEPURE IR VAIKO PIRSTINES MAN IS KREPSIO-TODEL IR RODE NEBELIKO
INGUT TADA ANULIUOK TA ANTRAJI VARIANTA KUR PERSIUNCIAU  biggrin.gif
AS IR UZ COLUMBIA 
LAURETA O BONTON DAR NEGAVOT STRIUKIU -LAUKIU  biggrin.gif  NU MANO VAIKUI JAU REIK  AR JIE ILGAI IKI JUSU SIUNCIA  g.gif

viliuos nenupirksim ko nereikia blush2.gif kai tik bus paruosti skaiciukai, issiusiu 4u.gif

QUOTE(valyte_7 @ 2012 11 29, 12:54)
Tai cia nieko, mano viena drauge abu vaikus iki 2,5 maitino. Dukra mete 2,4, mes i sesija isvaziavom, tai grizusi pasake, kad neparveze.
O bernas, tai sake, griztu is darbo, jis i foteli pasodina, ant keliu uzlipa, bliuzke prasega ir kaifuoja.
Bet ji labai ramiai i tai ziurejo.

Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 29, 12:56)
oj ne, mano vyresnelis iki 1.5metu matintas buvo..  nenoriu ir sio tiek ilgai sad.gif nors asjau dirbau,griztu is darbo, o jis pamenu  man duok ir viskas...

as negaleciau taip ilgai maitinti. max 3 -4 men. O kad kandziotusi... doh.gif as skausmui labai jautri ax.gif

QUOTE(nesmerk @ 2012 11 29, 13:51)
Sveikos, cia toms, kurioms pabodo gymboru maisiukai ir nori aprengt vaikus originaliai,labai stilingai ir graziai.... bent mums rubai tinka kuo puikiausiai, neatrodo,kad uzdedi maisa beformi, zodziu labai jau mergaitiskai atrodo.
http://www.naartjiekids.com/
tik siandien naujos pavasarines linijos pristatymo proga 20% kodukas, kadangi as svaigstu nuo sitos vaiku rubu linijos, ten kiekvienas rubas tai jau meno kurinys .siulau prisijungti,pasidalinsim shipa.
siaip ,kai atsidarys langas yra ju naujo katalogo perziura, grazu .
akcija tik siandien, noriu pikrt greitai nes paskui ten viska greit issluos.

man patiko rubeliai is sios parduotuves 4u.gif

QUOTE(julijandra. @ 2012 11 29, 14:33)
kelinta siandien pirksite? ar yra dar kokia papildoma nuolaida?

galiu nupirkti, neturiu uzsakymu kolkas

QUOTE(Odeciausia @ 2012 11 29, 14:56)
atsiunciau drugstore uzsakyma i sena pastuka, bet jus matot taip?

siuskite prasau i nauja, prekytes@laureta.net. senaji teks pamirsti 4u.gif

QUOTE(irejar @ 2012 11 29, 15:27)
mergaites, kada nusimato Kauno prekytes (nes yra apmoketu jau ir pries 3 sav.)

keliauja i kauna dar siuntinuku 4u.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 29, 15:43)
kaunas turejo vakar deze gauti... klaipeda irgi jau kiek zinau turi gauti.

mergaites gal dar tik nesurase visom.

Zaraza  amazon raso kada pristatymas parasykit i pastuka paziuresiu jusu prekes kada turejo but ar bus pas lauretuka.

sierra  yra kodukas -30%  gal butu norinciu jungtis? duoda nuolaida viskam lyg ir 
biggrin.gif

sventes, pirkimo bumai didziuliai. vakar visi pastai velavo, atvaziavo kai tamsu jau buvo. siuntimai veluoju 1-3 dienos.
fedex dar kito zmogaus per klaida paliko siunta. supainiojo. juk velu buvo 22 h, suprantu ir vairuotojai pavarge doh.gif

QUOTE(Bluntė @ 2012 11 29, 18:33)
laureta ar bus dar skaičiukų šiandien (šiąnakt biggrin.gif4u.gif tada rytoj viską apmokėčiau vienu pavedimu smile.gif
Papildyta:
beje su drungstore gal bus kas patars  ax.gif  ar būna ko panašaus į oscilokoksilumą pirkt? smile.gif nes labai jau brangios 6 kapsulytės pas mus    visai pravestų žiemai 

bus skaiciuku siandien.

QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 29, 19:05)
Aciu uz maziuka siuntinuka  4u.gif

aciu ir jums 4u.gif

sivakar bus skaiciuku. PENKTADIENI ir SESTADIENI nebusiu prie kompo. I laiskucius as negalesiu atsakyti.
Atsakyti
Man tai labai patogu buvo ilgai maitinti MP thumbup.gif daug kelionių turėjom, tai MP nepamainomas vaikui buvo biggrin.gif sustoji, šast..pamaitini ir toliau keliauji biggrin.gif Tik kad jau užaugo tas špokas greit ..ir MP dabar tik šiaip patampymui reikalingas, o ne maistui ax.gif
Atsakyti
ech ilgai maitinti gerai..ale noris ir atsipalaiduot ir vyno taure isgerti.. per naujus ir ne viena laugh.gif
Papildyta:
gal butu norinciu jungtis dar prie gymboree siandien papildymo nebuvo normaliai.. man truksta iki free shipuko su - 20%
www.gymboree.com
Atsakyti

delioju krepsiukan http://www.beautyencounter.com/home
4u.gif
Atsakyti
http://www.shop.puma.com/ turiu -40% koduka taiko kiek meginau viskam !!!
Papildyta:
kuri ieskojot hugo boss ?
prasom
user posted image

http://store-us.hugo...0,en_US,sc.html
Atsakyti
ar 6pm turit koki koduka?
Atsakyti
ne neturim siandien
Atsakyti
Laureta paziurekit at gavot timberland-pasirodo mazius naujus kontaktus uzblokavo doh.gif ir kai kurias tarpininkes-paziurekit ar nuejo uzsakymas doh.gif nezinau kaip atblokuot...
Atsakyti
gavom aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2012 11 29, 21:10)
Laureta paziurekit at gavot timberland-pasirodo mazius naujus kontaktus uzblokavo  doh.gif  ir kai kurias tarpininkes-paziurekit ar nuejo uzsakymas  doh.gif  nezinau kaip atblokuot...

saunuolis mazius 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu aciu ir jums-reiskia jau susitvarke emeilas -visa valanda tvarkiau- ir mazius rudeninius tures kitiems metams wub.gif
jo jis toks saunuolis kad kazkokias nesamoningas nuorodas tarpininkem siuntinejo doh.gif paskui visu teko atsiprasinet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 29 lapkričio 2012 - 20:23