kaunas turejo vakar deze gauti... klaipeda irgi jau kiek zinau turi gauti.
mergaites gal dar tik nesurase visom.
Zaraza amazon raso kada pristatymas parasykit i pastuka paziuresiu jusu prekes kada turejo but ar bus pas lauretuka.
sierra yra kodukas -30% gal butu norinciu jungtis? duoda nuolaida viskam lyg ir
tiesa, mamukai 8toddler ukala koki musu dydi atitinka? pirkau daug ju ir gauta jau yra gal galite pakomentuoti
Papildyta:
schoco man asmeniskai jcrew labiau patinka merino vilnos megtukai nei factory, tvirtesnio audinio jie ( tik man bent factry atitiko dydis o jcrew padidinti daugumoj)
jei kalbet apie kamsyrus, tai sie mano kasmyra + vilna atitiko dydi pilnai, merino vilnos tippi didinti.
lininiai didinti visi.
jei rinktis ziurekit piriau jcrew nebent modleiukas patiko is factory mamukai dvejopai atsiliepia.
bet kol ant saves neimeginsite tol nezinosite
jcrew siaip brangu,reik laukt papildymo,jis buna trumpai,kartais geresnis kartais ne koks.. dabar sale skyriuj nieko gero is megstuku, reik ziuret musu laiku nuo 12/12.30 tam tarpe imeta ir dingsta prekes per 2/5min
Papildyta:
schoco man asmeniskai jcrew labiau patinka merino vilnos megtukai nei factory, tvirtesnio audinio jie ( tik man bent factry atitiko dydis o jcrew padidinti daugumoj)
jei kalbet apie kamsyrus, tai sie mano kasmyra + vilna atitiko dydi pilnai, merino vilnos tippi didinti.
lininiai didinti visi.
jei rinktis ziurekit piriau jcrew nebent modleiukas patiko is factory mamukai dvejopai atsiliepia.
jcrew siaip brangu,reik laukt papildymo,jis buna trumpai,kartais geresnis kartais ne koks.. dabar sale skyriuj nieko gero is megstuku, reik ziuret musu laiku nuo 12/12.30 tam tarpe imeta ir dingsta prekes per 2/5min
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 29, 15:46)
tiesa, mamukai 8toddler ukala koki musu dydi atitinka? pirkau daug ju ir gauta jau yra gal galite pakomentuoti
Papildyta:
lininiai didinti visi.
Papildyta:
lininiai didinti visi.
Aciu
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 29, 14:43)
kaunas turejo vakar deze gauti... klaipeda irgi jau kiek zinau turi gauti.
Zaraza amazon raso kada pristatymas parasykit i pastuka paziuresiu jusu prekes kada turejo but ar bus pas lauretuka.
Klaipėda jau gavo - važiuoju vakare prekyčių pasiimti
pradedu gymboree deti galima dar jungtis
Papildyta:
timberland viskam - 40%
labai gera kaina iseina vaikisku batu ir ne tik vaiku
sierra su - 30% perku 17.00
Papildyta:
timberland viskam - 40%
labai gera kaina iseina vaikisku batu ir ne tik vaiku
sierra su - 30% perku 17.00
Inga, parasiau i Jusu pasta
..
laureta ar bus dar skaičiukų šiandien (šiąnakt ) tada rytoj viską apmokėčiau vienu pavedimu
Papildyta:
beje su drungstore gal bus kas patars ar būna ko panašaus į oscilokoksilumą pirkt? nes labai jau brangios 6 kapsulytės pas mus visai pravestų žiemai
Papildyta:
beje su drungstore gal bus kas patars ar būna ko panašaus į oscilokoksilumą pirkt? nes labai jau brangios 6 kapsulytės pas mus visai pravestų žiemai
O Vilnius ryt dėžutės neturės.
Vis tikiuosi kad ateis ir nenuvažiuoju pas Juliją nedicko siuntinėlio, kad viską vienu kartu paimt.
Bet jei ryt nebus, tai važiuosiu bet kokiu atveju.
Vis tikiuosi kad ateis ir nenuvažiuoju pas Juliją nedicko siuntinėlio, kad viską vienu kartu paimt.
Bet jei ryt nebus, tai važiuosiu bet kokiu atveju.
O kas nors is Kauno mergaiciu gavot laiskucius apie atejusi siuntinuka sia savaite?