http://www.6pm.com/p.....zfcTest=mat:1
puma vyr dzemperiukai labai sitie faini
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 26, 12:13)
KROKSIU
jei bus didinti tai suds, reik i baliu man 15d o kita mamyte sake, kad atitinka dydi
as turiu aukstakulnius 9.5 pedai 27cm
8.5 sesei su 26 peda dideli
nzn zinokit... ck turiu kitokio modelio aukstakulnius irgi man su 40/40.5 9 idealiai...
gal kaip pasiseks
100% nezinau nes ne tas pats modelis.. bet as su savo 40dydziu ck 10tuka nebent zieminiu ten gali ir rezervas buti bet kai bateliai tai man tie visi padukai ir etc nepatinka.. nors galima isikisti ir nesmukines
6pm dar nenuprikta.. paskutinis terminas 11.30
o tai dings man prekes
nzn zinokit... ck turiu kitokio modelio aukstakulnius irgi man su 40/40.5 9 idealiai...
gal kaip pasiseks
100% nezinau nes ne tas pats modelis.. bet as su savo 40dydziu ck 10tuka nebent zieminiu ten gali ir rezervas buti bet kai bateliai tai man tie visi padukai ir etc nepatinka.. nors galima isikisti ir nesmukines
o tai dings man prekes
Sveiki,
Tai silko kaina 11,99$ ar 14,99$? Visai noreciau ir as jo
Tai silko kaina 11,99$ ar 14,99$? Visai noreciau ir as jo
Ingakalni, o mano laiskus siandien gavot? negavau patvirtinimo...
Galvoju, kad mane uzblokavo, kad negautu mano laisku ir nepirkciau
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 26, 12:21)
as turiu aukstakulnius 9.5 pedai 27cm
gal kaip pasiseks
o tai dings man prekes
gal kaip pasiseks
o tai dings man prekes
tiksliai jei ka, isidesiu iklota i batus vienam vakarui sueis, paskui sesei prakalsiu
QUOTE(Jolanteleee @ 2012 11 26, 12:21)
su koduku 11,99
QUOTE(Jolanteleee @ 2012 11 26, 11:21)
11.99
QUOTE(dangus giedras @ 2012 11 26, 11:22)
Ingakalni, o mano laiskus siandien gavot? negavau patvirtinimo...
gavau nespeu patvirtinti... nupirksiu rasysiu nuprikta is karto
jau dedu 6pm geriau buciau kelniu vyrui neieskojus... o tai randu ko nereik ir aisku ne vyrui
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 26, 08:26)
su koduku 11,99
mergaites o ka tas silkas duoda? priminkite
ir gal man jo noreti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 26, 11:30)
gavau nespeu patvirtinti... nupirksiu rasysiu nuprikta is karto
jau dedu 6pm geriau buciau kelniu vyrui neieskojus... o tai randu ko nereik ir aisku ne vyrui
Viskas ok , patvirtinsit kai galesit... tiesiog sunerimau, kad pastas neveikia... gi liksiu be prekiu
CHI
Visų tipų plaukams. Nenuplaunama, itin giliai plaukus atstatanti priemonė, praturtinta natūraliu šilku, kviečių ir sojos baltymais. Plaukai tampa nepaprastai žvilgantys, lengvai formuojami, stiprūs ir elastingi. Apsaugo plaukus nuo kenksmingo terminio ir aplinkos išorės poveikio.
Salonuose naudojamas kaip šilko terapija
Naudojimas namuose: keletą priemonės lašų užpilti ant delnų ir tada paskirstyti ant plaukų.
Profesionaliam naudojimui: švarius ir nusausintus plaukus sutepti šilku ir 10-15 min. pašildyti klimazonu arba plaukų fenu.Šilko kompleksą taip pat galima naudoti ant viso kūno odos.
Visų tipų plaukams. Nenuplaunama, itin giliai plaukus atstatanti priemonė, praturtinta natūraliu šilku, kviečių ir sojos baltymais. Plaukai tampa nepaprastai žvilgantys, lengvai formuojami, stiprūs ir elastingi. Apsaugo plaukus nuo kenksmingo terminio ir aplinkos išorės poveikio.
Salonuose naudojamas kaip šilko terapija
Naudojimas namuose: keletą priemonės lašų užpilti ant delnų ir tada paskirstyti ant plaukų.
Profesionaliam naudojimui: švarius ir nusausintus plaukus sutepti šilku ir 10-15 min. pašildyti klimazonu arba plaukų fenu.Šilko kompleksą taip pat galima naudoti ant viso kūno odos.