Įkraunama...
Įkraunama...

MB pateko į kalėjimą

Susikoncentruokit i mokslus ir darba, jei jau anksciau nesusituoket, tai ir dabar neskubekit. Paleis i laisve - susituoksit. Jei draugas jus spaudzia, kad tuoktumetes, matyt bijo, kad paliksit kol sedes.
Jei pamilsit kita zmogu kol jis sedes, paliksit nesvarbu ar busit susituoke ar nebusit, jei busit, tik dar daugiau problemu ir islaidu. Taip kad - palaukit.
Draugas jusu bendraamzis?
Atsakyti
Nezinau kokia situacija tai labai sunku komentuoti bet jai dar teismo nebuvo o tavo MB jau sulaikytas iki teismo tai nieko gero ... su musu teisine sistema jis apie metus lauks teismo.
Jai jis dar nenuteistas ji laikys ne tokiomis grieztomis salygomis (manau Siauliu tardymo izoliatoriuje ten laikomi visi kurie laukia nuosprendzio) . Po teismo sprendimo turetu buti isvezamas i Lukiskes.

Kiek zinau Lukiskese galimi ilgalaikiai pasimatymai ir nesusituokus.

Taip kad jums tikrai nera kur skubeti...
Atsakyti
QUOTE(astaikazinau @ 2012 11 28, 00:58)
Man 19, tai persituokti laisvei baznycioje:)


Tau vos 19,tie 2 metai draugystes tokiam amziuje tikrai ne rodiklis,kad laikas tuoktis. Man atrodo,kad isvis nelabai supranti,kas yra santuoka... Niekas nepersituokineja,tai yra skirtingi dalykai,civiline santuoka ir baznytine santuoka. Neskubek ir nedaryk klaidos. Jei noresi laukti,sulauksi ir be santuokos. Ir nereiks jums "persituokineti" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 11 28, 12:01)
Tau vos 19,tie 2 metai draugystes tokiam amziuje tikrai ne rodiklis,kad laikas tuoktis. Man atrodo,kad isvis nelabai supranti,kas yra santuoka... Niekas nepersituokineja,tai yra skirtingi dalykai,civiline santuoka ir baznytine santuoka. Neskubek ir nedaryk klaidos. Jei noresi laukti,sulauksi ir be santuokos. Ir nereiks jums "persituokineti"  doh.gif

drinks_cheers.gif ir tikrai nesuprantu kur skubėti... Tegul laikas būna jūsų išbandymas.
Atsakyti
Nesigadink sau gyvenimo tekedama uz jo, kas is to? Jei ji nuteis vadinas nebesvarbu bus ar turesi popiergali ant kurio bus parasyta kad vede jus, ar ne schmoll.gif
Atsakyti
tikrai ne laikas tuoktis...
dabar svarbu mokslai, karjera... o kaip bus jau laisvej tada ir susituoksit
Atsakyti
O kam tuoktis, tik tam, kad tureti jo pavarde? Nesituokciau jusu vietoj nei uz ka. Kad ir kokia didele meile, bet jei bausme didele ypac pinigine, ja gali perkelti ir ant jusu, kaip jungtini isipareigojima.

Jei jusu abieju meile tvirta, jus abu ir islauksite visa isbandymo laikotarpi. Ir kai nekils jokiu klausimu, galesite susituokti, taip, kaip norite.
Atsakyti
Isvis kaip 19 metu galima tuoktis? nesuauge, nesubrende ir neuzauge, tokiame amziuje dar net nezino kas tas "myliu", tuo labiau kai ruosiasi teketi uz busimo kalinio ir greiciausiai daugiau maziau dar blogo zmogaus. mano nuomone vienareiksmiska, argumentai: forumiete isvis tam per jauna ir dar nesupranta nei kas ta meilke, nei kas ta santuoka, nei kas tas zmogus, nei kokia bus jos ateitis, seima, gyvenimas. "myliu" nera rodiklis, ypac santuokai visgi tikrai ne pagrindinis. uz teisiamo zmogaus tikrai netekeciau, ne siaip ji ruosiasi sodinti ir ne uz gera sirdi ir gerus darbus, sedejimo laikotarpiu nebus ten nei santuokos, nei seimos. po kalejimo zmogus nepasikeis.
Atsakyti
QUOTE(astaikazinau @ 2012 11 27, 23:48)
Mes du metai kartu nu dabar jau kazkur daugiau negu 2 metai. Na laisveje, juk tai pat persituokti galima smile.gif

Tikslas tuoktis koks? g.gif
Pakaks, kad busit sugyventiniai ir tai suteikia ilgalaikius pasimatymus. Koks tikslas tuoktis tada?
Atsakyti