Sakykite, rugby didinti ar ne? Noriu sukneles - tik xs likes. Galvoju, ar su 85/63/93 isibraskinsiu ar ne?
Ačiū mergaitėms už siuntinuką Lillijanai už pristatymą
QUOTE(Smilga7 @ 2012 11 25, 21:23)
Ačiū mergaitėms už siuntinuką Lillijanai už pristatymą
aciu uz pirkinukus
Junkites prie www.timberland.com vyriskiems batams -25 % ir dar turim papildoma -30 % koduka
Mergaite,forever 21 renkat?
- 15 % kodukas
www.yoox.com
www.yoox.com
22val perku
www.macys.com
www.6pm.com-15%
www.fragranceshop.com-15%
www.giorgioarmanibeauty-usa.com-20%
www.smashbox.com-25%
labai labai laukiu
www.talbots.com
-30%
www.southbeachswimsuits.com
-30%
www.landsend.com-30%
www.shoemetro.com-30%
www.sierratradingpost.com-35
www.modnique.com
Labas vakaras
na pagaliau parsiradau druskininku, tiesiai prie kompo
Labai grazus as jei galeciau kulnais nesiot, noreciau, bet kadangi negaliu griebiau tuos kitus, ant platformus, ilgus su kailiu.
Man atrodo, kad yra da rnuolaida, as esu nusiuntusi
Aha apie sita, labai jis man labai noreciau dar viena pagauti toki, juoda
dar lendu pasiziuret i Rugby, ryte kai ka nuziurejau per telefona, bet nesugebejau niekaip nukopijuoti i laiska ir atsiusti, lendu ziuret, ar dar nedingo
Nepadidinti, atitinka
na pagaliau parsiradau druskininku, tiesiai prie kompo
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 25, 13:47)
Man rodos, praeita karta jie brangesni buvo, ane? *****, reik imti turbut. Su kailiu per blauzda ieskau, o situ kaina tikrai liuks
Padukas, manau, bus guma aplietas. O tu bijai, kad bus kieti, ane? Tas tai neaisku...
Ruelala Andre Assous
http://www.ruelala.c...1596/1311792769
Padukas, manau, bus guma aplietas. O tu bijai, kad bus kieti, ane? Tas tai neaisku...
Ruelala Andre Assous
http://www.ruelala.c...1596/1311792769
Labai grazus as jei galeciau kulnais nesiot, noreciau, bet kadangi negaliu griebiau tuos kitus, ant platformus, ilgus su kailiu.
QUOTE(edicike @ 2012 11 25, 17:26)
Mergaites ,ar Georgioarmani com dar yra 20off ?Turit uzsakymu?
Norec pudryte uzsisakyt
Norec pudryte uzsisakyt
Man atrodo, kad yra da rnuolaida, as esu nusiuntusi
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 25, 19:58)
gal apie ta pointelle golfiuka kalbat ?
Aha apie sita, labai jis man labai noreciau dar viena pagauti toki, juoda
dar lendu pasiziuret i Rugby, ryte kai ka nuziurejau per telefona, bet nesugebejau niekaip nukopijuoti i laiska ir atsiusti, lendu ziuret, ar dar nedingo
QUOTE(Ivonnna @ 2012 11 25, 20:20)
Sakykite, rugby didinti ar ne? Noriu sukneles - tik xs likes. Galvoju, ar su 85/63/93 isibraskinsiu ar ne?
Nepadidinti, atitinka
QUOTE(Leslie @ 2012 11 25, 22:20)
oi tai liuks, as toki navy nusipirkau , nemazai mergaiciu pirko ji tai sakau, reikia ir man bet gaila, kad ju visai nebera jau..
man sita suknele grazi labai , nesiociau prie conversu, kaip tas modelis , tik gaila, kad tik xs dydis belikes
Suknele
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 25, 22:33)
oi tai liuks, as toki navy nusipirkau , nemazai mergaiciu pirko ji tai sakau, reikia ir man bet gaila, kad ju visai nebera jau..
man sita suknele grazi labai , nesiociau prie conversu, kaip tas modelis , tik gaila, kad tik xs dydis belikes
Suknele
Suknele
Ziauriai ir man,tik galvoju ta uodega nesluos zemes? Noriu ir as jos
QUOTE(jottauute @ 2012 11 25, 22:36)
Ziauriai ir man,tik galvoju ta uodega nesluos zemes? Noriu ir as jos
bet tikrai, as net nepagalvojau, ziuriu kad grazi baisiai ir svaigstu sau su mano ugiu tai man tikriausiai viskas sluotu, ne tik uodega ta ech ...